29 / 04 / 2024

Halkalı konut arsası

Halkalı konut arsası

İstanbul'un Küçükçekmece İlçesi sınırları içinde kalan Halkalı'da 7 bin 800 dönüm alan, 1979 yılında yerleşime açılmak üzere kamulaştırılacakmış. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı o haber...

Halka 330 metrekare ücretsiz konut arsası tahsis edilsin! Mimar Şenol Gökner'den ulusal konut projesi çağrısı! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 'asrın felaketi' şeklinde nitelendirilen depremlerin ardından, kentsel dönüşüm çalışmaları sık sık gündeme gelmeye başladı. Mimar Şenol Gökner, X sosyal medya hesabından önemli bir açıklamada bulundu ve 'Ulusal Konut Projesi' ile ilgili çağrı yaptı.

O ilde konut arsası satılacak! İhale tarihi belli oldu!

Nevşehir ili, Avanos ilçesinde bulunan bir konut arsası satışa çıkarıldı. Açık teklif usulüyle satılacak arsanın ihale tarihinin 8 Kasım olduğu öğrenildi.

Antalya'da 409 arsa 24 ay vadeyle satışa çıktı! KDV ve tapu masrafından muaf arsaları kaçırmayın!

Antalya Konyaaltı'nda 409 konut arsası, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından açık artırma ile satışa çıkarılacak. İşte detaylar...

Belediye KDV'den muaf 3 konut arsası satacak! 

Erzurum İli Palandöken Belediye Başkanlığı, Palandöken'de yer alan 3 adet konut arsasını satışa çıkardı.

Kiler GYO ÖİB'nin Halkalı'daki arsasını 390 milyon TL'ye aldı!

Kiler GYO, T.C. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen İstanbul ili Küçükçekmece ilçesi Halkalı Mahallesi 842 ada 37 parselin satışla özelleştirme ihalesinde imzalar atıldı. İhale kapsamında en yüksek teklifi Kiler GYO vermişti.

Kiler GYO'dan ÖİB'in Halkalı'daki arsası için 390 milyon TL'lik teklif!

Kiler GYO, T.C. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen İstanbul ili Küçükçekmece ilçesi Halkalı Mahallesi 842 ada 37 parselin satışla özelleştirme ihalesine katıldı. İhale kapsamında en yüksek teklifi Kiler GYO verdi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi konut arsalarını satışa çıkardı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi mülkiyeti kendilerine ait olan 6 adet konut arsasının satışı için ihale gerçekleştirecek.

İmarlı konut arsasından hisse alan müteahhit dava açabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper '20 yıldır sahibi olunan arsaya daha 2 yıl önce hisse almış bir müteahhidin dava açıp parası karşılığında arsayı alma hakkı var mıdır?' sorusunu cevapladı.

Sinpaş GYO'nun Halkalı'daki arsası 18 milyon TL'ye satıldı!

Sinpaş GYO'nun Küçükçekmece Halkalı'daki 7 bin 806 metrekare büyüklüğündeki gayrimenkulü 17 milyon 955 bin 180 TL'ye Etkinsürekli İhracat Lojistik ve Ticaret A.Ş.'ye devredildi.

Kastamonu Belediyesi'nden 3 milyon TL'ye satılık konut arsası!

Kastamonu Belediyesi, Merkez İnönü Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 21 Ocak'ta gerçekleşecek...

Kartal'da 6.5 milyon TL'ye satılık 2 konut arsası!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kartal Emlak Müdürlüğü 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 21 Ocak'ta yapılacak...

Mersin Mezitli'de 3.6 milyon TL'ye satılık 3 konut arsası!

Mezitli Belediyesi, 2 mahallesindeki 3 imarlı arsayı ihale ile satışa sunuyor. Arsaların satış ihalesi 17 Ocak'ta yapılacak...

Emlak Konut Halkalı arsası 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Halkalı parselleri ile ilgili olarak hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Halkalı konut arsası Haberi

Halkalı konut arsası

1979 yılında İstanbul'un Avrupa yakasındaki ilçesi Küçükçekmece'nin semti Halkalı'da 2 milyar lira tutarında kamulaştırma yapılacakmış. 


Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı habere göre; kamulaştırılması düşünülen 7 bin 800 dönüm alanın altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra, metrekaresi 2 bin liraya satılacakmış.


Haberin devamı için...