28 / 04 / 2024

halkalıda yeni projeler

halkalıda yeni projeler

Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilecek toplu konut uygulamasına, 1982 yılında Halkalı'da başlanacakmış. Halkalı'da bin hektar arazi 1,5 milyara kamulaştırılacakmış ve 50 bin konutun inşa edileceği Halkalı İstanbul'un 20. ilçesi olacakmış.

Halkalı ve İkitelli'nin 8 gözde projesi

İşte İstanbul'un en çok rağbet gören ve toplu konut alanlarının başında gelen Halkalı ve İkitelli'nin 8 projesinde son fiyatlar! Konutlar ne zaman teslim edilecek? Hangi projede? Fiyatlar ne kadar? Tıklayın, öğrenin!

Faiz indirimi yeni projeler için motivasyon olacak!

Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz, "Faiz indirimi ile birlikte inşaat sektörü 3. ve 4. çeyrekte toparlanma sürecini hızlandıracak ve 2020’de büyümesine devam edecektir. Diğer taraftan da bu pozitif gelişme biz sektör temsilcilerine yeni projeler için motivasyon olacaktır" dedi...

Odak Grubu Rusya’da yeni projeler yapacak!

Akdeniz’in en büyük AVM’sini Antalya’da açan Odak Grubu, bir süredir faaliyet göstermediği Rusya’da ve İzmir’de yeni projelere hazırlanıyor...

Sera Group, Bodrum ve Karadağ'da yeni projeler yapacak!

İnşaat ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Sera Group, yatırımlarına devam ediyor. Şirket Bodrum'da 50 milyon dolarlık, Karadağ'da 55 milyon Euro'luk yatırımla iki yeni proje üretecek. Şirketin Avrupa'da uluslararası yatırımlar yapma planı da bulunuyor…

Tüfekçioğlu Grup'tan yeni projeler geliyor!

Verra Suites Beykoz projesini satışa çıkaran Tüfekçioğlu Grup İstanbul'da yeni projeler inşa etmek için düğmeye bastı.

The 34 Halkalı'da 410 bin TL'ye! Yeni proje!

Altal Group tarafından İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da hayata geçirilen The 34 Halkalı projesinde fiyatlar 410 bin TL'den başlıyor. Projede teslimlerin 2019 yılında yapılması öngörülüyor. 

Türk müteahhitler Rusya'da yeni projeler almaya başladı!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Okay, "Rusya'da kriz döneminde yaşadığımız iş alamama problemini aştık. Proje üstlenmemizin önünde engel kalmadı" dedi. Rusya'da toparlanmanın eskiye rağmen daha iyi olduğunu ifade eden Okay, "Türk şirketleri yeni projeler almaya başladı" dedi. 

Mono İnşaat stok arsalarında yeni projeler inşa edecek!

İnşaat sektöründe faaliyetlerini devam ettiren Mono İnşaat ve Mimarlık, Reef markasını yarattı .Bu marka ile Bodrum’da üç proje yapan şirket stok arsalarında yeni projeler üretecek.

TOKİ İstanbul'da yeni projelere devam edecek!

65 bin konut rakamına ulaşmayı hedefleyen TOKİ, İstanbul'da yeni projeler üretmeye devam edecek.

Bekaroğlu İnşaat, Adana'da yeni projeler için düğmeye bastı!

Bekaroğlu İnşaat’ın sahibi Kemal Bekaroğlu, Adana’da 237 bin konut, 95 işyeri yaparak kente imzasını attı. Bekaroğlu son yıllarda insanların güvenlik ve sosyal donatılara fazlasıyla önem verdiğini söyleyerek yeni projeleriyle hayatı kolaylaştıracağını söyledi.

Teknik Yapı İstanbul'da yeni proje yapacak!

Umut Durbakayım, Teknik Yapının 2017'de Kartal'da ve Maltepe'de yeni projelere başlayacağını ayrıca Emlak Konutla en az 1.000 konuttan oluşan yeni projeler yapmak istediklerini belirtiyor.

Sıla Grup, İran'da yeni hastaneler için kolları sıvadı!

Sıla Grup Yöneti̇m Kurulu Başkanı Dr. Şahin: "İran'da kamu özel işbirliğiyle gerçekleştirilecek yeni hastaneler için kolları sıvadık. Yeni projeler için Sıla Grup'un belirlediği hedef, en az 2 bin yatak ve 1 milyar dolar" dedi.

Kuzu Grup yeni projeler peşinde!

Jumeirah Group ile İstanbul'da 450 milyon dolarlık SeaPearl yatırımına başlayan Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, ''Yabancı kaçıyor, turizm batıyor denen bir zamanda bu adım önemli. Turizm kentlerinde yeni projeler yapacağız'' diyor.

Mehmet Çerçi yeni projeler için Ankara'ya gitti!

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, hedeflediği yeni projeler için fikir alışverişinde bulunmak ve destek almak amacıyla geçtiğimiz günlerde Ankara'da Ankara'da bir dizi temaslarda bulundu.

halkalıda yeni projeler Haberi

halkalıda yeni projeler



Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilecek 


Toplu konut uygulamasına 1982'de Halkalı'da başlanıyor. 


Bin hektarlık alanda inşa edilecek 250 bin kişinin barınacağı 50 bin konutun altyapı projeleri tamamlandı.


Bu yıl içinde tamamlanacak kamulaştırma işlemleri için 800 milyon lira harcanacak.


  TÜRKİYE'de ilk kez gerçekleştirilecek toplu konut uygulamasına 1982 yılının nisan ayında İstanbul'un Halkalı bölgesinde başlanacaktır. 1000 hektarlık alan üzerinde inşa edilecek 50 bin konutun altyapı projeleri de tamamlanmıştır.

  İstanbul Arsa Ofisi Bölge Başmüdürü Kubilay Aral, ''50 bin konutun inşa edileceği 1000 hektarlık alanın 500 hektarlık bölümünün 800 milyon lira harcanarak kamulaştırıldığını'' söylemiş ve ''Kamulaştırma çalışmalarımızı bu yıl içinde tamamlayacağız. Yıl sonuna kadar kamulaştırılacak...