16 / 05 / 2024

halkalıdaki eski un fabrikası kolej mi olacak

halkalıdaki eski un fabrikası kolej mi olacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi, eski Un Fabrikası’na yeniden hayat veriyor. Tarihi yapı, Kent Koleji’ne dönüştürülerek İzmir’deki kalifiye insan kaynağının artırılması çalışmalarına evsahipliği yapacak. Projeye İZKA da destek veriyor.

Kiler GYO Halkalı projesi resmen başlıyor! ÖİB arazisine 223 konutluk yeni proje geliyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Halkalı'daki yeni projesinin inşaatı resmen başlıyor. 352 bağımsız bölüme yer verilecek olan proje Özelleştirme İdaresi Başkanlığı arazisi üzerinde yükselecek.

Sinpaş GYO, Küçükçekmece Halkalı'daki arsa satışı sözleşmesini fesh etti!

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Mahallesi, 801 ada, 30 parsel için yapılan "Finansal Kiralama Maksadıyla Satın Alınan Gayrimenkul Sözleşmesi"nin karşılıklı mutabık kalınarak feshedilmesine karar verdi. İşte ayrıntılar...

Kiler GYO'dan 2024'ün ilk projesi! Halkalı'ya yeni yaşam merkezi geliyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Halkalı'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Merakla beklenen projede 352 bağımsız bölüm yer alacak.

Cevizlibağ’daki eski Tercüman binası yıkıldı!

Türk mimarlık tarihinin en ikonik binaları arasında gösterilen İstanbul Cevizlibağ'daki eski Tercüman Gazetesi Binası yeni adıyla Toya Plaza yıkıldı.

Kiler GYO, Özelleştirme İdaresi'nden arsa aldı! Halkalı'daki arsanın tapu devri tamam! 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'na ait Küçükçekmece Halkalı'daki arsanın tapu devri Kiler GYO'ya gerçekleştirildi. İşte detaylar...

Halkalı'daki bazı parsellerin 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Küçükçekmece ilçesi, Halkalı Merkez Mahallesi, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 23 ve 631 Nolu İmar Adaları ile 5393, 5394, 5395, 5396 ve 5397 parsellere ilişkin 1/1000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Kiler GYO ÖİB'nin Halkalı'daki arsasını 390 milyon TL'ye aldı!

Kiler GYO, T.C. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen İstanbul ili Küçükçekmece ilçesi Halkalı Mahallesi 842 ada 37 parselin satışla özelleştirme ihalesinde imzalar atıldı. İhale kapsamında en yüksek teklifi Kiler GYO vermişti.

Kiler GYO'dan ÖİB'in Halkalı'daki arsası için 390 milyon TL'lik teklif!

Kiler GYO, T.C. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen İstanbul ili Küçükçekmece ilçesi Halkalı Mahallesi 842 ada 37 parselin satışla özelleştirme ihalesine katıldı. İhale kapsamında en yüksek teklifi Kiler GYO verdi.

Sinpaş GYO'nun Halkalı'daki gayrimenkulü 18 milyon TL'ye devredildi!

Sinpaş GYO'nun Küçükçekmece Halkalı'daki 7 bin 806 metrekare büyüklüğündeki gayrimenkulü 17 milyon 955 bin 180 TL'ye Etkinsürekli İhracat Lojistik ve Ticaret A.Ş.'ye devredildi.

Sinpaş GYO'nun Halkalı'daki gayrimenkulü 17.9 milyon TL'ye devredildi!

Sinpaş GYO'nun Küçükçekmece Halkalı'da 801 ada, 1 parselde kayıtlı 7 bin 806 metrekare büyüklüğündeki gayrimenkul 17 milyon 955 bin 180 TL değerle Etkin sürekli İhracat Lojistik ve Ticaret A.Ş.'ye devredildi. 

Sinpaş GYO'nun Halkalı'daki arsası 18 milyon TL'ye satıldı!

Sinpaş GYO'nun Küçükçekmece Halkalı'daki 7 bin 806 metrekare büyüklüğündeki gayrimenkulü 17 milyon 955 bin 180 TL'ye Etkinsürekli İhracat Lojistik ve Ticaret A.Ş.'ye devredildi.

Erkin Sopokov'a '681 bin dolarlık konut satın alma' suçlaması!

Ülkesinde gözaltına alınan Kırgızistan'ın İstanbul'daki eski Başkonsolosu Erkin Sopokov, diplomatik plakalı aracını üçüncü şahıslara kullandırmak, 681 bin dolarlık konut satın almak, Başkonsolosluğun bütçesinden 31 bin doları şahsi ve ailevi nedenleri için kullanmaktan sorumlu tutuluyor...

Van’daki eski tekel binası kültür evine dönüştürülüyor!

Van’da Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan eski tekel binasını Kültür Evi’ne dönüştürülmesi kapsamında yapılan çalışmalarda, binanın çevresi kapatılarak, olası tehlikelerin önüne geçildi…

halkalıdaki eski un fabrikası kolej mi olacak Haberi

halkalıdaki eski un fabrikası kolej mi olacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin tarihine tanıklık eden eski Un Fabrikası'nı Kent Koleji'ne dönüştürmek için restorasyon yapıyor. Çalışmalar tamamlandığında, Cumhuriyetin ilk yıllarına kadar Tuzakoğlu Fabrikası adıyla anılan bina, İzmir Kent Koleji adı altında faaliyet göstermeye başlayacak. Bina, İzmir'deki kalifiye insan kaynağının artırılması çalışmalarına evsahipliği yapacak. Büyükşehir'in İZKA desteğiyle hazırladığı proje, kentin istihdam sorunlarına çözüm modeli sunacak. Projeye Yaşar Üniversitesi Ar-Ge ve Uygulama Merkezi, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Ege Üniversitesi Güneş Enerjisi Enstitüsü, İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve EBSO ortak; EÜ Ege Meslek Yüksek Okulu, İş-Kur ise katılımcı olarak destek veriyor. İzmir Kent Koleji projesinin yerel düzeyde mesleki eğitim, istihdam ve sanayi kurumlarını bir araya getireceği belirtildi. İzmir Kent Koleji bünyesinde Fabrikasyon Laboratuvarı (FabLab) kurulacak. 



Yeni...