13 / 05 / 2024

halkapınar istasyonu çalışmaları

halkapınar istasyonu çalışmaları

İZBAN ve İzmir Metrosu bağlantısını sağlayan Halkpınar İstasyonu'ndaki yeni düzenlemenin ikinci etabı başladı

İzmir Halkapınar İstasyonu'nda 2. çalışmalar Pazar günü başlıyor!

Halkapınar İstasyonu’ndaki 1.85 metrelik çelik yaya köprüsünün bir bölümünü 7 metreye çıkaran ve çift yönlü yürüyen merdivenlerle asansör monte eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, şimdi de köprünün metro yönüne doğru olan ikinci kısmında yenileme yapacak.

Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesi'nde devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Gürpınar Siteler Bölgesi Kentsel Dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Beylikdüzü Gürpınar Siteler Bölgesi'nde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlandı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Malatya Yeşilyurt'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yeşilyurt Kaymakamı Osman Uğurlu ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesi'nde hayata geçen kentsel dönüşüm projelerini inceledi.

Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler Projesi'nde imalat çalışmaları yapılıyor!

KİPTAŞ tarafından İzmit'te hayata geçirilen Çınar Evler Projesi'nde kaba ve ince imalat çalışmaları devam ediyor. 

Diyarbakır'da çökme tehlikesi olan binada güçlendirme çalışmaları başladı!

Diyarbakır'ın merkez Kayapınar ilçesindeki 7 katlı binada çökme tehlikesine karşı güçlendirme çalışmaları başlatıldı...

TOKİ Konya Halkapınar 3. Etap 2020 başvuru şartları!

TOKİ Konya Halkapınar 3. Etap 2020 başvuru şartları haberimizde yer alıyor. TOKİ Konya Halkapınar 3. Etap 2020 başvuruları ne zaman? TOKİ Konya Halkapınar 3. Etap fiyatları ne kadar 2020?

İzmir Halkapınar-Otogar Metrosu'nun ihalesi yakında!

AK Parti İzmir İl Başkanlığını ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Halkapınar-Otogar arasında 2,3 katrilyon maliyetle bir metro hattı yapmak için çalışmalara başladık. İnşallah yakında bu projenin ihalesine de çıkacağız" dedi...

Rasulayn Hastanesi'nde başlatılan onarım çalışmaları tamamlandı!

Barış Pınarı Harekatı ile terörden arındırılan Rasulayn'da YPG/PKK'nın büyük zarar verdiği Rasulayn Hastanesi, Sağlık Bakanlığı tarafından onarım çalışmalarından sonra yataklı servisleriyle hizmete açıldı.

Izmir Halkapınar-Otogar Metrosu için ihaleye çıkılacak!

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'ndan Ege Bölgesi'ni de yakından ilgilendiren projeler çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir Halkapınar - Otogar Metrosu'nun ihale ilanına çıkılması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

Megapol İzmir ile Halkapınar yeni Konak olacak!

Megapol Grup, Halkapınar’da başlattığı yeni projesiyle adeta küçük bir Avrupa kenti yaratmak için çalışmalarına başladı. 

Mustafa Vehbi Koç Golf Sahası'nda çalışmalar başlıyor!

Beykoz'da Sıtmapınar Mevkiideki 223 bin 823,63 metrekarelik alanda yapılacak Mustafa V. Koç Golf Sahası'nda çalışmalar önümüzdeki haftalarda başlıyor...

Van Gürpınar Konakları için çalışmalar başladı!

Van’ın Gürpınar Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Gürpınar Konakları” projesi kapsamında 110 konutun yapım çalışmalarına başlanıyor.

halkapınar istasyonu çalışmaları Haberi

halkapınar istasyonu çalışmaları

Metro ile İZBAN seferlerinde aktarmaların yapıldığı Halkapınar İstasyonu'ndaki yeni düzenlemelerin hizmete sokulduğu ilk gün izdiham yaşandı. 2.3 milyon liralık yatırımla köprülerin genişletilmesi ve yürüyen merpen montajı çalışmaları kapsamında dün 2. revizyon uygulaması devreye...