29 / 04 / 2024

Halkapınar Salhane inşaat ruhsatı

Halkapınar Salhane inşaat ruhsatı

Konak Belediyesi, liman arkasında, HalkapınarSalhane bölgesi içinde inşaat ruhsatı veremeyecek

Murat Bakan'dan Halkapınar-Otogar Metrosu için ayrılan bütçeye tepki!

Murat Bakan 2022 yılı Yatırım Programı’nda Halkapınar-Otogar Metrosu için ayrılan yatırım bütçesine tepki gösterdi. Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Murat Bakan, "Değil metro, 3 bin TL’ye raylı oyuncak tren alamazsınız" dedi.

Akpınar 2022 İnşaat Hırdavat Reklam Kozmetik Ve Orman Ürünleri Kimyevi Maddeler Lojistik Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Akpınar 2022 İnşaat Hırdavat Reklam Kozmetik Ve Orman Ürünleri Kimyevi Maddeler Lojistik Ticaret Ltd.Şti. Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Suat Akpınar tarafından kuruldu.

Akpınar Dizayn İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Akpınar Dizayn İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Akpınar tarafından kuruldu.

TOKİ Konya Halkapınar 3. Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Halkapınar 3. Etap projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Ang Çınar Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ang Çınar Yapı İnşaat Limited Şirketi Pendik’te 50 TL sermaye bedeli ile Ayhan Güney tarafından kuruldu.

Diyarbakır'da 1 milyar 150 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Kayapınar'da 1 milyar 150 milyon TL bedelle arsa karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştirecek.

Halkapınar-Otogar Raylı Sistem Hattı projesi için soru önergesi verildi!

Halkapınar-Otogar Raylı Sistem Hattı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesinin inşaatında son durum ne?

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde bitirilmesi planlanan İzmit Çınar Evler projesinin inşaat çalışmaları hızla ilerliyor...

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de inşaat seviyesi yüzde 17'ye ulaştı! 

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in inşaatında fiziki ilerleme yüzde 17 seviyesine geldi.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de inşaat seviyesi yüzde 10'a ulaştı! 

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in inşaatında fiziki ilerleme yüzde 10 seviyesine ulaştı. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de inşaat seviyesi yüzde 8'e ulaştı! 

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in inşaatında fiziki ilerleme yüzde 8 seviyesine ulaştı. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler inşaatında son durum ne?

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in inşaatında fiziki ilerleme yüzde 7 seviyesine ulaştı. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'in kaba inşaatı tamamlanıyor!

28 Aralık tarihinde temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in kaba inşaatı tamamlanıyor....

Halkapınar Salhane inşaat ruhsatı Haberi

Halkapınar Salhane inşaat ruhsatı

Yeni Kent Merkezi'nin Konak Belediyesi sınırlarındaki kesimlerinde plan krizi çıktı. Konak Belediye Meclisi'nin, CHP Grubu içindeki bölünme nedeniyle yenisini onaylamadığı, 2014 yılında yapılan 1/1000 ölçekli plan ve uygulama imar planı lejant ve plan notu değişikliklerinin yürütmesini durdurdu. 


Ancak onaylanırsa... 


Konak Belediyesi, bu kararla birlikte kriz çözülene kadar Alsancak Limanı arkası, Halkapınar-Salhane bölgesindeki sınırları içinde inşaat ruhsatı veremeyecek. Büyükşehir, 2013'te Turan-Alsancak arası, kıyı kesimini kapsayan Yeni Kent Merkezi'nin 1/5000'lik planı notları ve lejantlarında değişiklikler yaptı. 

Ruhsat, ancak Konak Belediye Meclisi, Ocak ayı toplantısında 1/5000 ölçekli plana uygun yeni 1/1000 ölçekli plan lejant ve plan notları önergesini onaylarsa verilebilecek. 


Konak Belediyesi, liman arkasında, HalkapınarSalhane bölgesi içinde inşaat ruhsatı veremeyecek


Milliyet...