30 / 04 / 2024

halkapınar toki başvuruları

halkapınar toki başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Halkapınar 3. Etap projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Diyarbakır TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Kayapınar projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başladı.

Diyarbakır Kayapınar TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Kayapınar projesinde yer alan 458 adet konut için başvurular başladı.

Kayapınar TOKİ başvuruları 31 Aralık'ta sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Kayapınar projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 31 Aralık tarihi itibariyle sona eriyor.

TOKİ Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Diyarbakır Kayapınar TOKİ başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ Diyarbakır Kayapınar projesinde yer alan 428 adet konut için başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu başvuruları 18 Kasım'da başlıyor!

Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu projelerinde yer alan 428 adet konut için başvurular 18 Kasım itibariyle başlıyor.

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar 2017 başvuruları!

TOKİ'nin Aksaray Taşpınar Belediye Projesi kapsamında hayata geçirdiği 35 konut açık satışta. Peki, TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar 2017 başvuruları ne zaman sona erecek?

Aksaray Taşpınar TOKİ başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Aksaray Taşpınar Belediye Projesi kapsamında B1 tipi 10 adet (2+1) ve C tipi 25 adet (3+1) olmak üzere toplam 35 adet konut kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak. Aksaray Taşpınar TOKİ başvuruları bugün başlıyor.

TOKİ Odunpazarı Karapınar son başvuru tarihi!

2 adet konutun ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulduğu TOKİ Odunpazarı Karapınar'da başvurular başladı.

Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ'nin Çankırı Kurşunlu 2. Etap projesinde yer alan 264 adet konut kurasız olarak başvuru önceliğine göre satışa çıkıyor. Peki, Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

Kırşehir Kaman alt gelir grubu Toki başvuruları!

Kırşehir Kaman'da alt gelir grubu için hayata geçirilecek olan 63 konut kuralı olarak satşa sunuluyor. İşte, Kırşehir Kaman alt gelir grubu Toki başvuruları...

Konya Halkapınar TOKİ 2. Etap başvuruları 2016!

TOKİ Konya Halkapınar 2. Etap'ta 82,18 metrekarelik 2+1 daireler satışa çıkarılıyor. Projede 180 ay vade imkanı sunuluyor. İşte Konya Halkapınar TOKİ 2. Etap başvuruları 2016 detayları...

TOKİ Ordu Perşembe Çınar Mahallesi başvuruları için bugün son gün!

TOKİ Ordu Perşembe Çınar Mahallesi başvuruları için bugün son gün. Ödemeleri 180 ay vade seçeneğiyle yapılabilen projede toplam 52 adet konut satışa sunuluyor.

halkapınar toki başvuruları Haberi

halkapınar toki başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Halkapınar 3. Etap projesinde 102 adet konut yer alıyor.  Başvuru döneminin başladığı TOKİ Konya Halkapınar 3. Etap projesinde 2 oda1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. 

Başvuruların Ziraat Bankası aracılığıyla kabul edildiği TOKİ Konya Halkapınar projesi için son başvuru tarihi 3 Aralık olarak belirlendi. Projedeki konutların kura çekilişi 20 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Halkapınar 3. Etap projesinde yer alan konutların fiyatları 149 bin 773 TL'den başlıyor, 206 bin 542 TL'ye kadar yükseliyor. Projeden yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

Halkapınar 3. Etap TOKİ projesindeki konutlar için ödenecek peşinat bedelleri 14 bin 977 TL ile 20 bin 654 TL arasında değişiyor.

180 ay vade sağlanan TOKİ Halkapınar 3. Etap projesi için ödenecek taksit...