29 / 04 / 2024

Halkbank 2017 dönüşüm kredisi

Halkbank 2017 dönüşüm kredisi

Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çödek, “Kentsel dönüşüm projelerinin önemli bir destekçisi olduk. Bu dönüşüm sürecinde de elimizi taşın altına koyarak sürecin en büyük destekçisi olacağız” dedi

İstanbul ve Türkiye'ye örnek olacak kentsel dönüşüm projesi!

İBB iştiraki KİPTAŞ, 2017’de “riskli bölge” ilan edilen Bağcılar Kirazlı Mahallesi’ndeki 7 blok, 190 konuttan oluşan “As Fatih Kent Sitesi”nin depreme karşı kentsel dönüşümünü yapacak. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Türkiye’ye de anlatacağız bu modeli örnek olarak" dedi.

HalkBank kentsel dönüşüm kredisi avantajları!

HalkBank kentsel dönüşüm kapsamındaki konutlar için devlet destekli olarak yüzde 1.22 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor. İşte  HalkBank’ın ilgili kredi ürününün avantajları…

HalkBank’tan kentsel dönüşüm kredisi!

HalkBank kentsel dönüşüm kapsamındaki konutlar için devlet destekli olarak yüzde 1.22 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor…

İmar barışı kentsel dönüşüm alanlarını kapsıyor mu?

Yapı Kayıt Belgesi, 31 Aralık 2017 tarihinden önce yapılmış yapılar için veriliyor. Peki, imar barışı kentsel dönüşüm alanlarını kapsıyor mu?

İsrail 2017’de Filistinlilerin yaklaşık 10 bin dönüm arazisine el koydu!

İsrail 2017 yılı boyunca işgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs’te Filistinlilere ait yaklaşık 10 bin dönüm araziye el koydu. İsrail'in 500 yapıyı yıktığı ve 8 yeni Yahudi yerleşim birimi inşa ettiği bildirildi.

Yenitepe Kadıköy "2017'nin En Başarılı Kentsel Dönüşüm Projesi" seçildi!

Nuhoğlu İnşaat tarafından inşa edilen Yenitepe Kadıköy projesi, "İstanbul Altın Değerler Ödül" töreninde "2017'nin En Başarılı Kentsel Dönüşüm Projesi" ödülüne layık görüldü.

Sur Yapı Antalya kentsel dönüşüm fiyatları 2017!

Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanan  Sur Yapı Antalya projesi 19 bin konut, home ofis ve dükkandan meydana geliyor. İşte Sur Yapı Antalya kentsel dönüşüm fiyatları 2017...

İnşaat sektörü kentsel dönüşüm ve kamu yatırımları ile büyüyecek!

2017 yılını değerlendiren Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, gelecek dönemde inşaat sektörünün kentsel dönüşüm ve kamu yatırımları ile büyüyeceğini söyledi..

BY Oktayöz İnşaat'tan Hacıhüsrev'e kentsel dönüşüm projesi!

BY Oktayöz İnşaat, CNR Emlak 2017 Fuarı'nda yerini aldı. Hacıhüsrev'de kentsel dönüşüm projesi hazırlığında olan firma, fuarda GOP Plevne projesini tanıttı...

Kentsel dönüşüm rant sistemi haline gelmemeli!

Bugün kapılarını açan CNR Emlak 2017 Fuarı'nda eş zamanlı olarak gerçekleşen CNR Emlak Zirvesi'nde konuşan Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, kentsel dönüşümün önemli bir proje olduğuna dikkat çekerek, bu projenin rant sistemi haline gelmemesi gerektiğini söyledi..

Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 2 Aralık'ta başlıyor!

“Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı” 2 Aralık 2017 den itibaren İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsünde Cumartesi-Pazar günleri dersler olacak şekilde başlıyor.

Akfen Holding'e Kurumsal Dönüşüm Ödülü!

Akfen Holding, 2017 SAP Kalite Ödülleri’nde ‘Kurumsal Dönüşüm - Business Transformation’ kategorisinde Altın Ödül’ün sahibi oldu..

Kentsel dönüşüm ek emsal artışı 2017!

Yeni İmar Yönetmeliği'nin yürürlüğe girmesi ile kaybolacak kentsel dönüşüm ek emsal artışı, yönetmelikte yapılan düzenleme ile kalıcı oldu..

Halkbank 2017 dönüşüm kredisi Haberi

Halkbank 2017 dönüşüm kredisi

SABAH Gazetesi tarafından düzenlenen Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı iş dünyasının ünlü isimlerini bir araya getirdi. Deprem ve Kentsel Dönüşüm oturumunda söz alan Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çödek, kurultayın ana sponsorlarından biri oldukları için mutlu olduklarını belirterek, "Kentsel dönüşüm, ulaşım yatırımları, turizm ve sürdürülebilirlik konuları, ülkemizin ekonomik gelişiminde kilit role sahip konular" dedi.


DAYANIKLI KONUTA TALEP

Binaların güvenliği ve dayanıklı konuta talep konusunda çok ciddi bir farkındalık oluştuğuna dikkat çeken Çödek şunları söyledi: "İnsanların yaşamlarını depremler değil, gerekli denetimlerden geçirilmemiş, deprem yönetmeliklerine uygun olmayan dayanıksız yapılar tehdit eder. Kentsel dönüşüm hem şehirlere getireceği ekonomik katkı hem de insanların yaşam standartlarını yükseltmesi itibarıyla, üzerinde titizlikle durulması gereken bir alan. Geçmişte yaşanan vahim hadiseleri bir daha yaşamamak adına, bu...