25 / 07 / 2024

Halkbank aylık kredi

Halkbank aylık kredi

Nakit ihtiyacı olanlar Halkbank'ın erken gelen bayram kredisiyle ihtiyaçlarını bütçelerine uygun seçeneklerle karşılayabiliyor. Bayramı erken karşılamak isteyenler %1.22'den başlayan ve 50.000 TL'ye varan kredi seçeneklerinden faydalanabiliyor.

8 bankanın 0 faizli kredi kampanyası için son tarih 30 Haziran 2024! Aylık taksitler 1.666 TL'den başlıyor!

8 banka tarafından başlatılan 0 faizli krediler için son tarih 30 Haziran 2024 olarak açıklandı. Söz konusu krediler için aylık taksitler 1.666 TL'den başlıyor.

2 milyon TL'lik konut kredisinin aylık taksiti 60 bin TL'yi aştı! Konut almak mı, borsada hisse-fon almak mı mantıklı?

Konut kredisi faizlerinde yaşanan artışların ardından, geri ödeme rakamları da aylık taksit tutarları da rekora koştu. Peki konut kredisi çekip ev almak şu an mantıklı mı? Kredi çekerek konut yatırımı yapmak mı, hisse-fon yatırımı mı daha mantıklı? 

1 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? Garanti, Akbank ve Yapı Kredi hesaplama tablosu!

Hayalindeki eve kavuşmak isteyenler bankaların konut kredilerinin aylık taksitleri ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki 1 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? İşte son dakika hesaplama tablosu...

120 ay vadeli konut kredisi hesaplama tablosu! 850 bin TL'nin aylık taksitleri ne kadar? Yapı Kredi, Akbank, Garanti...

Yeni bir konut sahibi olmak isteyenler tarafından merak edilen ve araştırılan konut kredisi faiz oranları güncellendi. Peki 850 bin TL'nin aylık taksitleri ne kadar?

1.5 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? İşte banka banka 120 ay vadeli konut kredisi tablosu!

Bankalar, konut kredi faiz oranlarını güncellemeye devam ederken, 1.5 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri de yeni bir konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte banka banka 120 ay vadeli konut kredisi tablosu!

Konut kredi faizlerine Nisan 2024 güncellemesi! 1 milyon TL'nin aylık taksiti ne kadar oldu?

Yeni bir konut sahibi olmak isteyenleri yakından ilgilendiren konut kredisi faiz oranlarına Nisan 2024 güncellemesi geldi. Peki 1 milyon TL'nin aylık taksiti ne kadar oldu?

Ortak Konut Kredisi nasıl çekilir? Ortak kredi çekip 5 Kişi aylık 20 bin TL ödüyor...

Son zamanlarda artan kredi faizi oranlarından dolayı 'Ortak konut kredisi'ne ciddi talep oluşmakta. Buna göre, bu tarz kredi türünde 5 kişiye kadar ortak kredi çekilerek konut alınabiliyor. Böylece, 3 milyon liralık bir evin aylık ödemesi 20 bin lira oluyor.

En uygun konut kredisi veren banka Mart 2024! Tek tek açıklandı! Hemen aylık taksitlere ve faizlere bakın!

Kredi alacak kişiler, en uygun konut kredisi veren banka araştırmasına başladı. Peki en uygun konut kredisi veren banka hangisi? 1.5 milyon TL'lik konut kredisinin geri ödemesi ve aylık taksitleri ne kadar? İşte banka banka konut kredisi faiz oranları 1 Mart 2024...

Garanti, Yapı Kredi, Vakıfbank, Akbank, ING, Halkbank peş peşe açıkladı! 3 milyon TL'nin aylık getirisi uçtu!

Yastık altında parası olan vatandaşların gündeminden düşmeyen mevduat faizi oranları güncellendi. Garanti, Yapı Kredi, Vakıfbank, Akbank, ING, Halkbank yeni faiz oranlarını peş peşe açıkladı! İşte 3 milyon TL'nin aylık getirisi...

750 bin TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? İşte Ziraat, Akbank, İş Bankası, ING ve Yapı Kredi faiz oranları!

Ziraat Bankası, Akbank, İş Bankası, ING ve Yapı Kredi konut kredisi faiz oranlarını peş peşe açıkladı. Peki 750 bin TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar?

Vakıfbank’tan konut kredisi müjdesi! 3 milyon TL'nin aylık taksitleri ne kadar?

Vakıfbank, 3 milyon lira konut kredisi alacakların ödeyeceği aylık taksiti açıkladı. Ev fiyatlarının yüksekliği nedeniyle konut sahibi olma hayali kuran vatandaşlar için kredi maliyetleri büyük bir öneme sahip. Peki, 3 milyon TL’nin aylık taksit ödemeleri ne kadar? İşte detaylar...

Asgari ücretli çalışanlar en az 266 aylık maaşıyla bir ev alabiliyor! Aylık kredi taksitleri 4 asgari ücreti geçti!

Son günlerde fahiş konut fiyatları ve yüksek kredi faizleri sık sık gündem oluyor. Yapılan hesaplamalara göre,  asgari ücretli çalışanlar en az 266 aylık maaşıyla birikim yaparak ortalama bir konut alabiliyor. İşte ayrıntılar...

Ev alacaklara kredi şoku! Bir ev alan iki ev parası faiz ödüyor: 2.4 milyon TL kredinin aylık taksiti en az 72 bin TL!

Konut kredilerinde aylık maliyet de resmen fırladı. Artık bir konut alan vatandaş, iki ev parasını da bankaya faiz şeklinde ödüyor. İşte ayrıntılar...

Halkbank aylık kredi Haberi

Halkbank aylık kredi

Nakit ihtiyacı olanlar Halkbank'ın erken gelen bayram kredisiyle ihtiyaçlarını bütçelerine uygun seçeneklerle karşılayabiliyor. Bayramı erken karşılamak isteyenler %1.22'den başlayan ve 50.000 TL'ye varan kredi seçeneklerinden faydalanabiliyor.


Halkbank Erken Gelen Bayram Kredisi Kampanyaları

­%1,12 faiz oranıyla 5.000 TL’ye kadar

­%1,23 faiz oranıyla 50.000 TL’ye kadar veya

­%1,33 faiz oranı ile dosya masrafsız 50.000 TL


Ayda 454 TL Taksitle 5.000 TL Kredi

KrediPazari.com'un edindiği bilgilere göre, Halkbank'ın erken gelen bayram kredisi kampanyasından yararlanmak isteyen ihtiyaç sahipleri, 5.000 TL'ye kadar olan ihtiyaçlarını 12 ay vade ve ayda 454 TL taksitle karşılayabiliyor. Masraf olarak tüketiciden 26 TL kredi tahsis ücreti ve 15 TL sigorta ücreti talep edilmektedir.


Ayda 1.800 TL Taksitle 50.000 TL Kredi

Halkbank'ın yüksek tutarlı ihtiyaçlar için de farklı kampanyaları bulunuyor. 36 ay vadeyle ve %1.23 faiz oranıyla aylık...