02 / 07 / 2024

halkbank emeklilere kredi

halkbank emeklilere kredi

Halkbank tarafından milyonlarca emekliyi ilgilendiren bir kampanya başlatıldı. Halkbank emekliler için öyle bir kredi kampanyası yaptı ki tüm emekliler bankaya akın etti. Kampanyanın ayrıntıları nasıl mı? İşte cevabı...

Emeklilere bu ay kesin 18 bin lira yatacak! Başvuran anında maaşa ek alıyor: Yapı Kredi emekli promosyon!

Maaşını üç yıl süreyle istedikleri bankaya taşıyan emeklilere, aldıkları aylığa göre nakit promosyon ödeniyor. En çok merak edilen bankalar arasında Yapı Kredi yer alıyor. Peki Yapı Kredi emekli promosyon ne kadar?

Emekli promosyon kampanyası için resmen Mart 2024 müjdesi geldi! Ziraat ve Halkbank emeklilere işte tam bu kadar verecek

Milyonlarca emeklinin gündeminde yer alan emekli promosyon kampanyaları için resmen Mart 2024 müjdesi geldi. En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat ve Halkbank emeklilere işte tam bu kadar verecek...

Garanti, Yapı Kredi, Vakıfbank, Akbank, ING, Halkbank peş peşe açıkladı! 3 milyon TL'nin aylık getirisi uçtu!

Yastık altında parası olan vatandaşların gündeminden düşmeyen mevduat faizi oranları güncellendi. Garanti, Yapı Kredi, Vakıfbank, Akbank, ING, Halkbank yeni faiz oranlarını peş peşe açıkladı! İşte 3 milyon TL'nin aylık getirisi...

Yapı Kredi'den emeklilere 9 bin TL! Başvuru yapan hemen alıyor

Yapı Kredi Bankası'ndan emeklilere 9 bin TL'ye varan nakit promosyon kampanyası açıklandı. İşte detaylar...

Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Taşıt, konut ve ihtiyaç kredisi için bankalar emeklilere kredi veriyor mu?

Milyonlarca emeklinin merak ettiği konuların başında gelen banka kredileri araştırılmaya devam ediyor. Emeklilere bankaların kredi verip vermediği belli oldu. Peki bankalar emeklilik için ne kadar kredi veriyor? Kredi için gerekli evraklar neler?

Halkbank'tan flaş açıklama. Verecekleri para dudak uçuklattı

Özel bankalar arasında olduğu gibi kamu bankaları arasında da kredi konusunda rekabet devam ediyor. Halkbank'ın kredi olarak vereceği parayı duyanların ağzı adeta açık kaldı.

Halkbank acil duyurdu

Halkbank tarafından çok önemli bir duyuru gerçekleştirildi. Banka tarafından yapılan duyuruda düşük faizli kredi verileceği açıklandı.

Halkbank'tan uyguna ihtiyaç kredisi! Bu oranda bu kredi kaçmaz!

En cazip, ekonomik ve uygun fırsatlar sunan ihtiyaç kredisi Halkbank'tan geldi. Halkbank, Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi kampanyası sunarak emeklilerin nakdi ihtiyaçlarına tatmin edici çözümler sunuyor. Emeklilere özel yürütülen bu kampanya fırsatından yararlanmak için bilinmesi gerekenler…

Halkbank'tan emeklilere 50 bin TL sürprizi

Bankalar tarafından emekli ve diğer vatandaşlara yönelik kampanyalarla ilgili açıklamalar yapılmaya devam ediyor. Halkbank'tan emekli vatandaşlar hakkında 50 bin TL sürpriz geldi.

Garanti Bankası, Akbank, Halkbank, Ziraat Bankası... En uygun kredi veren bankalar açıklandı

En uygun kredi veren bankalar açıklandı. Bu bankalar arasında Garanti Bankası'nın Ziraat Bankası'nın ve Halkbank'ın da kredi oranları yer alıyor.

Halkbank'tan flaş açıklama

Kamu bankalarından kredi paketlerine ilişkin tek tek açıklama gelmeye devam ediyor. Halkbank cephesinden de önemli bir açıklama geldi.

Günlük 48 TL ödeme ile siz de bu bankadan kredi sahibi olabilirsiniz! İşte o kaçırılmayacak fırsat! 

Nakit ihtiyaçlarının gün geçtikçe artması, vatandaşların banka kredilerine yönelmesine neden oluyor. Halkbank, nakdi ihtiyaçların karşılanması için günlük 48 TL ödeme gerektiren bir kredi sundu. Bu sayede vatandaşlar düşük ödeme imkanıyla kolay bir şekilde kredi borcunu ödeyebilecekler.

Halkbank'tan sıkıntıya son. Flaş açıklamayı yaptılar

Halkbank'tan nakit sıkıntısı yaşayan vatandaşlara yönelik çok önemli bir fırsat geldi. Halkbank’tan düşük faizli kredi desteği verilecek.

halkbank emeklilere kredi Haberi

halkbank emeklilere kredi

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs döneminde ekonomik kriz büyüdü. Dolar ve altın fiyatları yükselerek enflasyonu daha da tetikledi. Tarihin en yüksek seviyelerine ulaşan enflasyon vatandaşı zor durumda bıraktı. Piyasada satın alınan herşeye gelen yüksek zamlar insanların alım gücünü azalttı.Ödenmeyen borçlar, faturalar vatandaşları zor durumda bıraktı. Emekliler bu durumdan en çok etkilenenlerden biri oldu. 

Yüksek enflasyon karşısında maaşları eriyen emeklikler ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk çekmeye başladı. Hal böyle olunca emeklilerin elini rahatlatmak ve borcu olanların borcunu kapatmasını sağlamak için Halkbank'tan kampanya açıklaması geldi.  İşte, Halkbank’ın emeklilere özel ihtiyaç kredi kampanyası ve detayları....

Halkbank, emekliler için uygun faiz oranları ile kredi kampanyası başlattı. Geçinmekte zorluk çeken emekliler bankaya akın etti. Halkbank tarafından “Mutlu emekli ihtiyaç kredisi” kampanyasının ayrıntıları açıklandı.

 50.000 TL kredi kampanyası için...