15 / 05 / 2024

Halkbank operasyonu

Halkbank operasyonu

Halkbank'ın, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasında, son günlerde medyada Banka ile ilgili birtakım haksız beyan ve yorumlar yapılması nedeniyle bazı hususların açıklanması gereği duyulduğu belirtildi...

Kadın girişimcilere müjde! Halkbank'tan 100 bin liraya kadar destek!

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, "Kadın girişimcilerin finansmana erişimini kolaylaştırmak ve iş fikirlerinin filizlenmesine imkan tanımak amacıyla 100 bin liraya kadar finansal destek sunacağız." dedi.

Halkbank 55 bin müşterisine 12,9 milyar TL konut kredisi kullandırdı!

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan yaptığı açıklamada, "Türkiye tarihinin en düşük konut kredisi faiz oranlarını sunduğumuz Avantajlı Konut Kredisi ile 55 bin müşterimize 12,9 milyar TL kredi kullandırdık" dedi.

Halkbank konut kredisi bakiyesini 30,7 milyar TL’ye yükseltti!

Halkbank ihtiyaç kredisi bakiyesini 19,8 milyar TL’ye, konut kredisi bakiyesini ise 30,7 milyar TL’ye yükseltti.

HalkBank konut kredisi erteleme maliyeti ne kadar? 

HalkBank ekonomk istikrar kalkanı kapsamında destek krediler ve kredi ertelemelerine hızla devam ediyor. HalkBank konut kredisi erteleme maliyeti ne kadar? 

Halkbank'ın destek paketi esnafın yüzünü güldürüyor!

Halkbank'ın Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında esnaf ve sanatkarlar için sunduğu "Esnaf Destek Paketi", "İşletme Kredisi" ve "Paraf Esnaf Kart" paketleri, işletmecilerin yüzünü güldürüyor.

Halkbank'ın kredi paketi esnafın 2 aylık kirasını karşılıyor! 

Halkbank'tan "Esnaf Destek Paketi" kapsamında sunulan destek kredisinden faydalanan organizasyon firması sahibi Erol Yıldırım, "Bu kredi paketleri, bizim personel ve kira giderlerimizi 2 ay karşılayacak boyutta" dedi ve daha fazla destek beklediğini belirtti...

Halkbank Kovid-19'a karşı esnafa 'kalkan' oluyor!

Kovid-19'un ekonomiye olumsuz etkilerinin bertaraf edilmesinin amaçlandığı Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında Halkbank tarafından hayata geçirilen destek paketleri, esnafın üretimde kalmasını sağlıyor.

HalkBank konut kredisi erteleme şartları!

HalkBank konut kredisi erteleme faizleri ne kadar? HalkBank konut kredisi erteleme koşulları neler?

HalkBank konut kredisi yapılandırma yapıyor mu?

Konut kredisi faizlerini düşüren ve taksitlerini ödeyemeyen müşterilerine erteleme imkanı sunan HalkBank konut kredisi yapılandırma yapmaya başladı mı?

Halkbank'tan tüm esnaf ve sanatkarlara kredi desteği!

Halkbank, ayrım yapmaksızın tüm esnafa 25 bin lira nakit kredi ve 25 bin lira ticari kart desteği verecek.

Halkbank'ın emeklilere promosyon teklifi belli oldu!

Halkbank, emeklilere yönelik promosyon ödemesi uygulaması için Sosyal Güvenlik Kurumu ile protokol imzalayarak, emekli müşterilerine 750 TL’ye varan promosyon ödemesi yapacağını bildirdi.

HalkBank ikinci el konut kredisi hesaplama 2020!

HalkBank sıfır konut kredisi faizlerindeki indirimin ardından ikinci el konutlar içinde kredi faiz oranlarını düşürdü. Bankadan ikinci el konut kredisi hesaplama ne kadar oluyor?

HalkBank konut tamamlama kredisi!

Yıllardır hayalini kurduğunuz evi ''kendim yaparım veya yaptırırım'' diyorsanız Halkbank düşük faiz oranları ile konut tamamlama kredisi ile yanınızda. HalkBank konut tamamlama kredisi şartları ve faiz oranları neler?

Halkbank operasyonu Haberi

Halkbank operasyonu

Halkbank açıklamasında, "Öncelikle bilinmelidir ki Bankamız tüm iş ve işlemlerinde ulusal ve uluslararası düzenlemelere ilk günden itibaren tam bir şekilde uymakta, paydaşlarının, iş ortaklarının ve mevduat sahiplerinin haklarının korunması için tüm tedbirleri almaktadır" ifadeleri kullanıldı.


Bankacılık hizmetini sunarken mevcut düzenlemeler ve diğer tüm bankalarca bilinen ve izlenen dış ticaret uygulamaları dışında hiçbir mekanizmanın, yöntem veya sistemin kullanılmadığı vurgulanan açıklamada, yapılan tüm dış ticaret işlemlerinin ve para transferlerinin açık, şeffaf ve sistem üzerinde ilgili otoritelerce izlenebilir durumda olduğu dile getirildi.


"Hukuka aykırılık tespit edilmedi"


Bankanın tüm iş ve işlemlerinin birçok denetim otoritesince düzenli olarak denetlendiği vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:


"Yapılan bu denetimlerde herhangi bir ülke veya firmaya yönelik olarak verilen dış ticarete ilişkin bankacılık hizmetlerimiz nedeniyle bugüne kadar herhangi bir hukuka aykırılık tespit edilmemiştir....