03 / 05 / 2024

Halkbank toki indirimi

Halkbank toki indirimi

Halkbank, TOKİ taksit ödemelerini şubelerinden yapan müşterilerine, TOKİ’ye olan borçlarını yüzde 20 indirim fırsatı ile ödeyebilmeleri için ihtiyaç duydukları finansmanı sağlayacağını duyurdu.

2023 TOKİ sosyal konutlarda KDV indirimi! TOKİ Başkanı resmen peş peşe duyurdu!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, ülke tarihinin en büyük sosyal konut hamlesinde 45 bin 414 ihalenin tamamlandığını ve sosyal konutta KDV indirimi yaparak oranı yüzde 1'in altına çekmeyi planladıklarını duyurdu.

Halkbank'tan gençler için faizsiz 300 Bin Türk Lirası kredi

KOSGEB’in Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'ni tamamlayan genç girişimciler, esnaf ve sanatkarlara, onaylanan projelerini Halkbank’a getirmeleri durumunda yüzde 100 faiz indirimi uygulanacak kredi limiti ise 100 bin liradan 300 bin liraya yükseltildi.

TOKİ Halkbank, Ziraat Bankası başvuru mesajı neden gelmedi?

Ucuz konut sahibi olabilmek için TOKİ’ye başvuran vatandaşlar, TOKİ Halkbank,Ziraat Bankası mesajı neden gelmedi? Sorusunun cevabını arıyor.

Halkbank TOKİ ödemesi nasıl yapılır? TOKİ Halkbank başvuru ücreti kaç TL? İşte detaylar!

TOKİ sosyal konut projeleri gündemde yer alıyor. Başvurular Ziraat Bankası, Halkbank şubelerinden yapılabilmektedir. İşte detaylar!

Halkbank’tan faizsiz kredi ve yüzde 50 faiz indirimi!

Halkbank tarafından vatandaşları sevindirecek güzel haber geldi. Yatırımcılara faizsiz kredi imkanı sağlarken devam eden kredilere de yüzde 50 faiz indirim gelecek...

TOKİ erken ödeme indirimi hesaplama 2021!

TOKİ'nin borcunu erken ödeyerek tapusuna kavuşmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için daha önce düzenlenen yüzde 20 indirim kampanyası Mayıs ayı sonunda gün sonra sona eriyor. İşte TOKİ erken ödeme indirimi hesaplama 2021...

Halkbank'tan esnaf ve sanatkarlara kredilerde faiz indirimi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararıyla, bankaca doğrudan esnaf ve sanatkarlara 2021'de kullandırılacak krediler ile önceki yıllarda kullandırılan kredilerden bakiyesi 2021'e devreden kredilere yüzde 50 faiz indirimi uygulanacak.

Akgedik Yunuskent Projesi’nde TOKİ indirimi!

TOKİ borcunu erken ödeyenlere yüzde 20 indirim fırsatı sağlıyor. Yunusemre Belediyesi önderliğinde düzenlenen 5 bin 500 konutluk Akgedik Yunuskent Projesi’nin ilk etabında yaşayan bin 101 hak sahibi faydalanabilecek.

TOKİ Akgedik'te hak sahipleri indirimi beğenmedi!

Manisa'daki Akgedik TOKİ'nin 2'inci etabında hak sahibi olan vatandaşlar yapılan indirimi yeterli bulmadılar. İndirim teklifini yeterli bulmayan hak sahipleri imza topladı...

HalkBank kredi faiz oranları ne kadar 2019?

HalkBank da diğer kamu bankaları ile beraber faiz indirimi gerçekleştirmesinin ardından düşük faiz oranları ile kredi fırsatları sunmaya devam ediyor. HalkBank kredi faiz oranları ne kadar?

HalkBank konut kredisi faiz indirimi uyguladı!

HalkBank kampanyalı Hesaplı Evim Konut Kredisi faiz oranlarında indirim uyguladı. HalkBank, Ziraat Bankası ile beraber en düşük konut kredisi faiz oranını kullandıran banka oldu...

HalkBank’tan beklenen konut kredisi faiz indirimi geldi!

HalkBank konut kredisi faiz oranlarında indirim uyguladı. HalkBank konut kredisi faiz oranlarında beklenen indirimi gerçekleştirerek faizlerini Ziraat Bankası ve VakıfBank ın uyguladığı yüzde 1.28’e düşürdü...

HalkBank'tan konut kredi faiz oranlarında indirim!

HalkBank ihtiyaç kredilerinde faiz indirimine gitti. Peki HalkBank’tan beklenen konut kredisi faiz indirimi geldi mi?

Halkbank toki indirimi Haberi

Halkbank toki indirimi

Halkbank, TOKİ taksit ödemelerini şubelerinden yapan müşterilerine, TOKİ’ye olan borçlarını yüzde 20 indirim fırsatı ile ödeyebilmeleri için ihtiyaç duydukları finansmanı sağlayacağını duyurdu.


Halkbank'ın sunmuş olduğu kredi seçenekleriyle, TOKİ’nin duyurduğu indirim kampanyası kapsamındaki Halkbank müşterileri, konut kredilerinde yüzde 0,80’den başlayan avantajlı faiz oranlarından yararlanabilecek. Ayrıca bu kampanyada işyeri kredileri için de finansman seçeneği sunacak.


Konut kredisi kullanacak olan müşterilerine 1-24 ay için yüzde 0,80, 25-48 ay için  yüzde 0,89, 49-60 ay için  yüzde 0,90 ve 61-120 ay için yüzde 0,95 gibi avantajlı faiz oranları sunan Halkbank’ın indirim kampanyası ile TOKİ’ye borcu olanlar yüzde 20 indirime ek olarak 120 aya kadar taksit imkanına kavuşuyor.


Bu kampanya ile yüzde 20 TOKİ indiriminden yararlanmak isteyenler için önemli bir fırsat sunulduğunu belirten Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür...