01 / 05 / 2024

Halkın Katılım Toplantısı manisa akhisar

Halkın Katılım Toplantısı manisa akhisar

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Manisa Akhisar'da hayata geçirilecek Başlamış Barajı, İçme-Kullanma Suyu Temini ve Malzeme Ocakları için 19 Temmuz'da Çevresel Etki Değelendirme gereğince halkın katılım toplantısı yapacak...

Türk ekonomisi Emlak Bank'ın 'Katılımı' ile ivme kazanacak!

Türkiye Emlak Katılım Bankası, ülkenin en genç katılım bankası olarak tarih sahnesine yeniden çıkıyor. Türkiye Emlak Katılım Bankası,18 yılın ardından tekrar faaliyetlerine başlayacak...

Kahramanmaraş Gıda İhtisas OSB için halkın görüşü alınacak!

Kahramanmaraş Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Projesi için halkın görüşü alınacak. Halkın katılım toplantısı 11 Aralık 2018 tarihinde saat 14.00'te yapılacak...

Kırıkkale-Samsun Demiryolu projesi için halkın görüşü alınacak!

Kırıkkale-Çorum-Merzifon-Samsun Demiryolu Projesi kapsamında Halkın Katılımı Toplantısı yapılacak...

Kanal İstanbul toplantısı bugün!

Kanal İstanbul'un Halkın Katılım Toplantısı bugün yapılıyor. Toplantıda, projeye ilişkin olarak halkın görüş ve önerileri alınacak..

Kanal İstanbul toplantısının yeri ve saati belli oldu!

ÇED süreci geçtiğimiz haftalarda başlayan Kanal İstanbul projesi için 27 Mart'ta yapılacak Halkın Katılım Toplantısı ile ilgili son detaylar belli oldu..

Kanal İstanbul için görüş günü 27 Mart!

İstanbul’un çehresini değiştirecek olan ‘Kanal İstanbul’un ÇED süreci kapsamındaki ‘halkın katılım toplantısı’ 27 Mart’ta gerçekleştirilecek. 

Kanal İstanbul'da ilk adım atılıyor!

ÇED süreci 26 Şubat 2018 tarihinde başlayan Kanal İstanbul'da ilk adım atılıyor. Çılgın proje için "Halkın Katılım Toplantısı" düzenlenecek..

Antalya Boğaçayı Yat Limanı için bilgilendirme toplantısı!

Antalya'nın prestij projelerinden olan Boğaçayı Projesi’nin en önemli etaplarından biri olan “Boğaçayı Yat Limanı Projesi için ÇED Sürecine Halkın Katılımı Toplantısı” yapıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi’nin katılım toplantısı gerçekleşti!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi’nin paydaş katılım toplantısı gerçekleşti. Toplantıda projenin şirketin yetkilisi “kaç ağacın kesileceğinin belli olmadığını, hesaplama çalışmalarının sürdüğünü” açıkladı.

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi ÇSED toplantısı yapılacak!

İstanbul, Kocaeli Sakarya illerini içerisinde yapılması planlanan Kuzey Marmara Otoyolu Projesi için Kurtköy-Akyazı Kesimi ve Kınalı-Odayeri Kesimi için halkın katılımı toplantısı yapılacak.

Antalya Kozzy AVM için halkın görüşü alınacak!

Kuzguncuk Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından yapılması planlanan "Antalya Kozzy Avm"nin Çevresel Etki Değerlendirme süreciyle ilgili olarak 24 Kasım tarihinde Halkın Katılımı toplantısı yapılacak.

İstanbul Yeni Havalimanı Yakıt Çiftliği'nin halk toplantısı 8 Eylül'de!

8 Eylül günü İGA Havalimanı İşletmesi A.Ş. tarafından yapılması planlanan “İstanbul Yeni Havalimanı Yakıt Çiftliği ve Hidrant Hatları” projesi için halkın katılımı ile toplantı düzenlenecek.

Sarıhancılar'da koruma imar planı anlatıldı!

Sarıhacılar Mahallesi Kentsel Sit Alanını Koruma Amaçlı İmar Planı Yerel Halkın Katılımı Toplantısı, Belediye Başkanı İsmet Uysal başkanlığında Akseki Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Halkın Katılım Toplantısı manisa akhisar Haberi

Halkın Katılım Toplantısı manisa akhisar
Manisa İli Akhisar İlçesi Başlamış Köyü'nde hayata geçirilecek Başlamış Barajı, İçme-Kullanma Suyu Temini ve Malzeme Ocakları için 19 Temmuz'da Çevresel Etki Değelendirme gereğince halkın katılım toplantısı...