12 / 05 / 2024

haluk bilginer acarkent

haluk bilginer acarkent

6 yıllık evlliklerini bitiren Haluk Bilginer ile Aşkın Nur Yengi, birlikte oturdukları evi satışa çıkardı

Aşkın Nur Yengi ve Haluk Bilginer kızlarına Londra'da ev aldı!

Aşkın Nur Yengi ve Haluk Bilginer'in 15 yaşındaki kızı Nazlı Bilginer, aldığı doğum günü hediyesiyle konuşuluyor. Ünlü çiftin küçük kızları 15 yaşında Londra'da 36 milyon Türk Lirası değerinde konutun sahibi oldu.

1995 yılında Acarkent'te 245.000 dolara villa!

1995 yılında 2 milyon 291 bin 280 metrekarelik bir alanda kurulan Türkiye'nin tek parsel üzerinde en büyük projesi olan Acarkent'te 245 bin dolara (yaklaşık 11 milyar 200 milyon lira) satılıyormuş.

Haluk Bilginer ve Zerrin Tekindor'un evini su bastı!

Kendileri şehir dışındayken evlerini su basan Haluk Bilginer-Zerrin Tekindor çiftinin imdadına Zerrin Hanım'ın eski eşi Çetin Tekindor yetişti..

Haluk Beceren: Bursa'da turistlerin kalış süreci daha fazla olmalı!

Turizm Kokteyli Güney Marmara Turistik Otelciler ve işletmeciler Birliği Derneği ile Bursa Skal Kulübü'nün düzenlediği Turizm Haftası' kokteylinde konuşan Başkan Haluk Beceren, turistlerin Bursa'da kalış süresinin kısa olduğunu belirtti.

Aşkın Nur Yengi emlak zengini çıktı!

Haluk Bilginer'le biten evliliğinden dünyaya gelen kızı Nazlı Bilginer'le Kartalkaya Dorukkaya'da tatil yapan ünlü şarkıcı Aşkın Nur Yengi'nin emlak zengini olduğu ortaya çıktı.

İşte Fatoş - Emir Sarıgül çiftinin Acarkent'teki villası!

Fatoş - Emir Sarıgül, Acarkent'teki muhteşem evlerinin kapısını Instyle Home Dergisi'ne açtı. Çift bin 200 metrekarelik, 4 katlı villaya 2013'te taşınmıştı.

Beykoz Acarkent Sitesi'nde icradan 6 milyon TL'ye dubleks villa!

Beykoz İcra Dairesi Beykoz Acarkent Sitesi'nde bulunan dubleks villayı 6 milyon TL'ye satışa çıkardı. 600 metrekare alana sahip villanın ihalesi 18 Mart 2015'te saat 15.00 ile 15.10 arasında yapılacak.

Xanadu Otel Genel Müdürü Haluk Tüfekçi son yolculuğuna uğurlandı!

Antalya’da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden turizmci Haluk Tüfekçi toprağa verildi. Xanadu Otel Genel Müdürü ve OTİ Hotel’s Operasyon Direktörü Haluk Tüfekçi(60), son yolculuğuna uğurlandı..

Haluk Dursun Demokrasi Müzesi'nde incelemelerde bulundu!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Haluk Dursun, Demokrasi Müzesi ile merhum Adnan Menderes'in anısını yaşatmayı ve gelecek nesillere aktarmayı hedeflediklerini söyledi.

Acarkent Sitesi'nde 6 milyon TL'ye satılık villa!

Acarkent Sitesi'nde yer alan 600.00 metrekarelik kullanım alanına sahip olan n villa Beykoz icra Dairesi tarafından 18 Mart 2015 günü saat 15:00 ile 15:10 arası ihale ediliyor.

Haluk Babaoğlu kimdir?

Çanakkale Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu kimdir? Haluk Babaoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Haluk Babaoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Haluk Babaoğlu...

Haluk Alay: 2015 için turizmde zor bir sene olacak!

Aqua Fantasy Genel Müdürü ve Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Alay, Utrecht Turizm Fuarı'nda Türkiye ile ege turizmini değerlendirdi.

Haluk Dinçer Ayvalık'taki Ayışığı Manastırı'nı satın aldı!

TÜSİAD Başkanı Haluk Dinçer ile eşi Suzan Sabancı, Ayvalık'taki Ayışığı Manastırı'nı müze yapmak için satın aldı. Ancak tarihi binayı vatandaşa açmak yerine mahkeme kararına rağmen kendilerine malikane yaptı..

haluk bilginer acarkent Haberi

haluk bilginer acarkent


Aşkın Nur Yengi ile Haluk Bilginer temmuz ayında Sultanbeyli Adliyesi’nde görülen duruşma sonrası anlaşmalı olarak sessizce yollarını ayırdı. Adliyeye beraber gelen Bilginer ve Yengi dava sonuçlanınca el sıkışarak mahkemeden çıktı. Çiftin anlaşmalı boşanma sürecinde yaşananlar ise şöyle:


- Çiftin oturduğu Acarkent’teki 5 katlı tripleks villa ayrılık kararı sonrası hemen boşaltıldı. İkisi de anılardan dolayı o evde oturmak istemedi. Aşkın Nur Yengi kızı Nazlı ile birlikte yine Acarkent’te ayrı bir daireye taşınırken Bilginer ise Kasaba evlerine yerleşti. (Kasaba evleri evlilikten önce alındı)


- Boşanma davasında yapılan anlaşma gereği Acarkent’teki 5 katlı tripleks villanın satışından elde edilecek gelirin çiftler arasında bölünmesine karar verildi. Ev 4,5 milyon dolara yani 8 milyon TL’ye satılığa çıkartıldı.


- Aşkın Nur Yengi kendi için nafaka talebinde bulunmadı ancak kızı...