25 / 07 / 2024

Haluk Pekşen kim

Haluk Pekşen kim

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, 1 Kasım seçimleri sonrasında CHP'nin iktidar veya iktidar ortağı olacağı Türkiye'de son 5 yıl içinde mesken olarak kullanılan ruhsatsız binalara ruhsat vereceklerini söyledi.

Ünlü ekonomist Merkez Bankası'nın faiz kararı öncesi en cazip yatırım aracını açıkladı!

Piyasalar Merkez Bankası'nın açıklayacağı faiz kararına kilitlenmişken pek çok yatırımcı da hangi yatırım aracını tercih etmesi gerektiğini merak ediyor. Peki Merkez Bankası'nın faiz kararı öncesi en cazip yatırım aracı hangisi?

Mevduat faizleri şaşırttı! En yüksek oranı işte bu banka veriyor! 

Yastık altında parası olan pek çok kişi mevduat faizlerinin ne kadar olduğunu merak ederken, en yüksek faizi veren banka da araştırılıyor. Peki 500 bin TL için 32 günlük faiz oranı ne kadar? 

Altın, dolar, konut, borsa, bitcoin: 2024 yılının ilk 6 ayında en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Bu yılın ilk 6 ayında döviz ve konut yatırımcısı için işler pek de iyi gitmezken yüzde 53'lük kazanç sağlayan yatırımlar da dikkat çekti. Peki 2024 yılının ilk 6 ayında en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Emekli ve memur maaşı hesaplama tablosu Temmuz 2024! En düşük maaşlar ne kadar olacak? 

Pek çok kişi emekli ve memur maaşları ile ilgili araştırmalar yaparken, en düşük maaşlar için de hesaplamalar yapıldı. Peki en düşük emekli ve memur maaşı ne kadar olacak? İşte emekli ve memur maaşı hesaplama tablosu Temmuz 2024...

Konut fiyatları ne olacak? Kimler evlerini satıyor, fiyatları kim yükseltiyor?

Pandemiden bu yana uçuşa geçen konut piyasasında durgunluk yaşanıyor. Konuta yatırım yapanların sayısı azalırken, krediye erişim en büyük engel olarak görülüyor. Peki konut fiyatları ne olacak? Kimler evlerini satıyor, fiyatları kim yükseltiyor? 

1936 yılında en ucuz şehir İzmir'miş!

1936 yılında İstanbul'daki hayat pahalılığı sık sık gündeme gelmiş. Bu durum düzeltilmeye çalışılırken akıllara 'en ucuz şehir hangisi?' sorusu gelmiş ve bakın kim, hangi şehri söylemiş. İşte o haber....

Bankaların 32 günlük faizi tek tek hesaplandı! En yüksek faiz hangi bankada? Garanti, ING, QNB, İş...

Bankaların mevduat faizi pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Peki en yüksek faizi hangi banka veriyor? İşte banka banka o oranlar...

Mevduat faizleri düşüyor! En iyi oranı veren banka bile yüzde 55 faiz veriyor!

Yastık altında parası olan pek çok kişi tarafından yakından takip edilen mevduat faizlerinde düşüş başladı. En iyi oran veren bankanın bile faiz oranı yüzde 55'e indi.

Yatırımcılar dikkat! İşte en fazla temettü veren 11 şirket!

Borsa İstanbul'da sert rüzgarlar eserken temettü veren şirketler de pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. İşte en fazla temettü veren 11 şirket...

Ev sahibi kiracı savaşında en çok kim mağdur oldu? Vatandaşlar ne dedi? 

Son günlerin gündemden düşmeyen ev sahibi kiracı savaşı hız kesmeden devam ediyor. Peki ev sahibi kiracı savasında kim haklı? Vatandaşlar bu konu ile ilgili ne dedi? 

Ev sahibi - kiracı kavgasında haksız ve suçlu olan kim?

Kiracılar ve ev sahipleri arasında yaşanan gerilim her geçen gün daha da artarken, Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci sosyal medya hesabı üzerinden çok önemli bir paylaşım yaptı. Peki ev sahibi kiracı kavgasında haksız ve suçlu olan kim? İşte o sorunun yanıtı...

Ev sahibi kiracı kavgalarının suçlusu kim? 

Ev sahipleri ile kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar giderek daha da can sıkıcı bir hal alırken pek çok kişi de yaşadıkları mağduriyetleri dile getiriyor. Peki ev sahibi kiracı kavgalarının suçlusu kim? 

En çok iş ilanı veren sektörler belli oldu! Yapı sektöründe başı mimarlık, inşaat ve şantiye çekti!

2024 yılının ilk çeyreğinde pek çok sektörde iş ilanlarında artış görüldü. En fazla iş ilanı yayınlanan sektörler tek tek açıklanırken, yapı sektöründe başı mimarlık, inşaat ve şantiye çekti...

Haluk Pekşen kim Haberi

Haluk Pekşen kim

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, 1 Kasım seçimleri sonrasında CHP'nin iktidar veya iktidar ortağı olacağı Türkiye'de son 5 yıl içinde mesken olarak kullanılan ve afet riski taşımayan tüm konutlara bir defaya mahsus olmak üzere imar affı getirerek ruhsatsız binalara ruhsat vereceklerini söyledi. 


Gazete...