22 / 05 / 2024

Hamad Abdulazız

Hamad Abdulazız

Almosa Gayrimenkul Yapı Malzemeleri ve İnşaat Anonim Şirketi 18 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Şişli'de, Hamad Abdulazız Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

The Fırst Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

The Fırst Gayrimenkul Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile A.O. Abdulazız A Dıab tarafından kuruldu.

Ngh Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Ngh Turizm Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alomary,asem Abdulazız I ve Alqatnı Mohammad Abdullah h ortaklığında kuruldu.

Dekorstil Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dekorstil Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Zeytinburnu’nda  200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulazız Karbouj ve Fatma Çam tarafından kuruldu.

Velvet İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Velvet İnşaat Limited Şirketi  Maltepe’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulazız A.R.H.A. AL-Thanı , Sinan Cüstan Sinan Ekşi tarafından kuruldu.

Ag İnvestment Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Ag İnvestment Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulazız F M N Alawadhı tarafından açıldı.

NZD Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

NZD Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir’de 100 bin TL’ye Abdulazız Ymn Alzayed  tarafından kuruldu.

Al Daar Investments Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Al Daar Investments Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulazız Alı  A A Almohannadı, Muhammed Halit Sönmez, Saad Nasser J M Al-Abdulla ve Salem Mejallı    S M Al-Mejalı ortaklığında kuruldu.

Al Mahamiid Danışmanlık Turizm Emlak Tekstil İthalat İhracat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Mahamiid Danışmanlık Turizm Emlak Tekstil İthalat İhracat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt’ta Mohammad Abdulazız ve Issa Abdulazız ortaklığında kuruldu. 

Taziet Gayrimenkul Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taziet Gayrimenkul Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Salah Abdulazız  Almansorı ve Galal Zidan H. Elazzabi ortaklığında kuruldu.

Almunawwara Gıda İnşaat Kuyumculuk Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almunawwara Gıda İnşaat Kuyumculuk Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile  E.Abdulazız A  Alashrafı tarafından kuruldu. 

Zain Group Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zain Group Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Abdulazız Raslan ve Douaa Zakarıa ortaklığında kuruldu. 

Kuwaiti Resorts Turkey Gayrimenkul Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kuwaiti Resorts Turkey Gayrimenkul Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulazız Alrhamanı, Moaath Boodaı ve Abdulrahman Alnesef ortaklığında kuruldu. 

Ritaj Servis İnşaat Malzemeleri Et Ürünleri Oto Kiralama Reklam İhracat İthalat Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ritaj Servis İnşaat Malzemeleri Et Ürünleri Oto Kiralama Reklam İhracat İthalat Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Yousef Al Attar, Abdulazız Arafeh, Bassel Arafa ve Raıd Arafeh ortaklığında kuruldu. 

Hamad Abdulazız Haberi

Hamad Abdulazız

Almosa Gayrimenkul Yapı Malzemeleri ve İnşaat Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile 18 Şubat 2015'te, Hamad Abdulazız Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


Almosa Gayrimenkul Yapı Malzemeleri ve İnşaat Anonim Şirketi iş konusu;1. Şirket taşınmaz mal alım satımına yetkilidir. Yurt içinde ve dışında taşınır, taşınmaz, sınai mülkiyet haklarına tasarruf edebileceği, iltizamı ve tasarrufi muameleler, alım ve satım yapabileceği gibi bunlar üzerinde rehin, ipotek tesis edebilir, Leh ve aleyhinde her çeşit ayni haklar ile irtifak, kira, şufa, tesis, terkin, ve fek edebilir. Taşınmaz malları üzerinde üçüncü şahıslar lehine garanti ipotekleri verebilir ve/veya kendi lehine üçüncü şahısların taşınmaz mallarından ipotek alabilir. Bu ipoteklerin fekkini isteyebilir. 2. Alım satım karı veya kira geliri elde etmek maksadıyla ofis, konut, iş merkezi, alışveriş merkezi, hastane, otel,...