18 / 05 / 2024

hamamcı emin efendi sokak nerede

hamamcı emin efendi sokak nerede

1936 yılında Teşvikiye'de Hamamcı Emin Efendi Sokak'ta bulunan 8 daireli Teşvikiye Apartmanı 3 bin 500 lira teminatla, faizsiz yedi taksiti yedi senede ve 8 taksitle ödenmek şartıyla satılacakmış.

Fatih Üsküplü Yahya Efendi Sıbyan Mektebi restore edildi!

Emin Sinan Mahallesi Kadırga Limanı Caddesi’nde yer alan ve korunması gereken anıt eserlerden biri olan Üsküplü Yahya Efendi Sıbyan Mektebi’nin Fatih Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen restorasyon çalışmaları tamamlandı.

Doğatur Sağlık Termal Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğatur Sağlık Termal Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Koray Öngen tarafından 50 bin TL sermaye ile 22 Nisan'da Bayrampaşa, Orta Mahallesi, Emin Efendi Sokak Apartman'da kuruldu.

Türofed yönetimi Amasya'daki otelcilerle sezonu değerlendirdi!

Murat Toktaş, KATİD Genel sekreteri Onur Bıyıklı ve KATİD Yönetim kurulu üyesi Ertuğrul UZAK ile Amasya Emin Efendi Konağının ev sahipliğinde Amasyalı otelcilerle bir araya geldi.

1936 yılında Teşvikiye'de 8 daireli bir apartman 3.500 bin lira teminatla satılacakmış!

1936 yılında Teşvikiye'de Hamamcı Emin Efendi Sokak'ta bulunan 8 daireli Teşvikiye Apartmanı 3 bin 500 lira teminatla, faizsiz yedi taksiti yedi senede ve 8 taksitle ödenmek şartıyla satılacakmış.

Tarihi Sabit Efendi Konağı'nda restore çalışmaları tamamlanmak üzere!

Tarihi Sabit Efendi Konağı'nda çalışmaların kısa süire içerisinde tamamlanacağını söyleyen Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, "Konağın tarihi dokusuna uygun iç cephe çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz" dedi.

1939 yılında Eminönü'nde Balıkhane'nin bulunduğu yere borsa binası yapılacakmış!

1939 yılında başlayan İstanbul imar planında Eminönü'ne büyük bir meydan açılacakmış. Bu planda Eminönü'nde yer alan Balıkhane'nin yerine büyük bir Ticaret ve Zahire Borsası binası yapılacakmış.

1938 yılında Eminönü Meydanı genişletme çalışmalarında istimlak faaliyetleri 1 nisanda başlayacakmış!

1938 yılında İstanbul Belediyesi, Eminönü'nde açılacak meydan için çalışmalara başlamış. İstimlak için hazırlıklarını tamamlamaya çalışan belediye mülk sahiplerini ve mülklerin kıymetlerini tespit etmiş. İstimlak edilecek binaların krokisi de hazırlanmış.

Emin Üstün: Kentsel dönüşüm ile kiralar fırladı!

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, kentsel dönüşümün kiralık evlere olan talebi artırdığını ancak kiralık ev bulmanın zorlaştığını belirtti. Emin Üstün, kentsel dönüşümün kiralık evlere olan talebi artırdığını belitti.

Emin Endüstriyel Yapılar İnşaat ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emin Endüstriyel Yapılar İnşaat ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Murat Bulut ve Onur Keskin tarafından 500 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2014 tarihinde kuruldu...

Emin Üstün: Kentsel dönüşüm kiralık evlere talebi arttırdı!

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, kentsel dönüşümün kiralık evlere olan talebi artırdığını ancak kiralık ev bulmanın zorlaştığını ve herkesin ev aradığını belirtti.

1937 yılında inşasına başlanan Eminönü Halkevi binası 110 bin liraya mâl olacakmış!

1937 yılında inşaatına başlanan Eminönü Halkevi binası istimlak parasıyla 110 bin liraya mâl olacakmış. 1937 yılında İstanbul'un imar planının tatbiki için bütçeden 245 bin lira ayrılmışken bina inşası için 110 bin lira tahsis etmişler.

Emin Üstün: Kentsel dönüşüm kiraları fırlattı!

Elbirliği sistemiyle ev almak isteyenlerin umudu olan ve şimdiye kadar 10 bin 73 kişiyi konut sahibi yapan Emin Şirketler Grubu, yeni ve yaşanabilir alanlar inşa etmek için kollan sıvadı.

Bayrampaşa-Eyüp-Eminönü Tramvay hattı geliyor! İhalesi 2 Eylül'de!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama Müdürlüğü Bayrampaşa-Eyüp-Eminönü Tramvay Hattı projesi ihale sürecine girdi. 12 kilometrelik Bayrampaşa-Eyüp-Eminönü tramvay hattı projesi 2 Eylül 2014 tarihinde ihaleye çıkarılıyor...

hamamcı emin efendi sokak nerede Haberi

hamamcı emin efendi sokak nerede

Emlak ve Eytam Bankası İlanları


Taksitle Satılık Apartman:


Bankamızın malı olan Teşvikiye'de Hamamcı Emin Efendi Sokak'ında eski 3 mükerrer yeni 19 nolu ve 8 daireli Teşvikiye Apartmanı birinci taksiti peşin ve 7 taksiti 7 senede ve şu suretle 8 taksitte faizsiz ödenmek şartıyla satılmak üzere kapalı zarfla artırmaya konulmuştur. İhalesi 29/1/936 tarihine tesadüf eden çarşamba günü saat on dörtte Ankara'da idare meclisimiz huzurunda yapılacaktır. 

İsteklilerin 3.500 lira teminat akçesiyle Ankara'da Umum Müdürlüğü'müze veyahut burada şubemize müracaat ederek alacakları şartname ile teklif mektuplarını o gün saat on bire kadar şubemize vermeleri.


(1936 yılında Reşat Altın 9.7 liraymış.)


Son Posta  17 İkincikanun (Ocak) 1945



Abdullah Kutalmış...