17 / 05 / 2024

Türofed yönetimi Amasya'daki otelcilerle sezonu değerlendirdi!

Türofed yönetimi Amasya'daki otelcilerle sezonu değerlendirdi!

Murat Toktaş, KATİD Genel sekreteri Onur Bıyıklı ve KATİD Yönetim kurulu üyesi Ertuğrul UZAK ile Amasya Emin Efendi Konağının ev sahipliğinde Amasyalı otelcilerle bir araya geldi.



8 ay önce TÜROFED bünyesinde kurulan Karadeniz bölgesindeki 18 ilde faaliyet gösteren ve Yeni kurulmalarına rağmen şuan için 7.000 yatak kapasitesine ulaştıklarını belirten KATİD in Başkanı Murat TOKTAŞ Amaçlarının Türkiye turizminde Karadeniz’in varlığını hissettirmek ve bu sektörün sadece Ege ve Akdeniz bölgesinde oluşmadığını vurgulamak olduğunu söyledi. Murat TOKTAŞ “Karadeniz de büyük yatırımlar, yatırımcılar, çalışan turizmci personel var. Bölgede ülkeye değer katan işler yapılıyor ve kısa sürede turizm pastasından çok büyük pay alacak bir potansiyel olduğunu bilmeliyiz. Bu değerlerimizi önce kendi içimize anlatmalıyız ” dedi.

“KATİD olarak ilk kez Karadeniz bölgesinde büyük bir çatı oluşturduk. Sektörü bu çatı altında topladık ve Türkiye Otelciler Federasyonu ile Bakanlığı da yanımıza alarak bir güç oluşturduk. Her platformda bölgeyi anlatıyor ve tanıtıyoruz. Biz bu sektörün gönüllüleriyiz, bölgeye mevcut imkânlarımız bilgi ve deneyimlerimiz ile hizmet etmek için varız” dedi.


Amasya’nın Karadeniz turizm pastasından büyük pay aldığını vurgulayan KATİD Başkanı Murat TOKTAŞ “Amasya bölgede en çok çalışan kendini Türkiye’de ve yurt dışında en iyi pazarlayan illerin başında geliyor. Bu konuda büyük emekleri olan Sayın valimiz İbrahim Halil Çomaktekin’e, belediye başkanımız Sayın Cafer Özdemir’e, Kültür ve Turizm İl Müdürümüz Sayın Ahmet KAYA beye ve Amasyalı turizmci dostlarımıza emekleri için teşekkür ediyorum” dedi.


Murat TOKTAŞ “Bizlere otelini açan ve örnek misafirperverliği ile bu güzel ortamı sağlayan Sayın Gül Seval ÖZKÖK hanıma teşekkür ederim” dedi




Geri Dön