14 / 06 / 2024

Türofed otel

Türofed otel

Murat Toktaş, KATİD Genel sekreteri Onur Bıyıklı ve KATİD Yönetim kurulu üyesi Ertuğrul UZAK ile Amasya Emin Efendi Konağının ev sahipliğinde Amasyalı otelcilerle bir araya geldi.

TÜROFED: Yanan yerlere tesis yapılmasın!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı ve Ege Turistik işletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, meydana gelen orman yangınları sonrasında yanan yerlere tesis inşa edilmemesi konusunda çağrıda bulundu. 

Oteller Körfez sermayelerinin olabilir!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı ve Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, turizm sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Pandemi yeni ofis tasarımlarını nasıl etkiledi?

Pandeminin çalışanlara ve çalışma hayatına etkileri sürerken, ofis tanımları ve sınırları genişlemeye devam ediyor. Farklı ofis konseptleri geliştiren Assembly Buildings de, Workplace Hospitality Club kapsamında anlaştığı restoran, otel ve müzelerle esnek ve bağımsız çalışma atanları sunuyor. 

İzmir Karaburun'daki 'karavan otel'e yoğun talep!

İzmir Karaburun'da yaşayan Asna çiftinin geçen yıl açtığı 'karavan otel', koronavirüs salgını sebebiyle izole tatil yapmak isteyenlerden yoğun ilgi gördü.

800'e yakın 5 yıldızlı otel için tahsis süresi 49 yıla çıkarılacak!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık, hazine veya ormandan tahsisli 800'e yakın 5 yıldızlı otel için tahsis süresinin yeniden 49'a yıla uzatılacağını dile getirdi.

Türkiye otel yatırımcılarının gözde adresi!

Yabancı şirketler Türkiye'de otel yatırımı yapma konusunda hızlı adımlarla ilerliyorlar. Marriott Otel Grubu'nun Başkan Yardımcısı Phill Andreopoulos Türkiye'nin yaşadığı sıkıntılara rağmen şirketleri açısından büyük potansiyel taşıdığını aktarıyor. 

Kosifler otel projesini erteledi mi?

Türkiye'nin en eski aile şirketlerinden olan Kosifler Group, Küçükyalı'da ilk servis noktası olan arazide otel inşaatına başlamıştı. Kosiflerin otel projesinde son durum ne?

Türkiye son 10 yılda otellere 21 milyar dolar yatırdı!

Turizm Data Banak tarafından hazırlanan ''Türkiye Otel Yatırım Analizi''ne göre, Türkiye'de son 10 yılda yapılan otellerin toplam yatırım hacmi 21 milyar dolara ulaştı.

TÜROFED'den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 9 maddelik mektup!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED), sektörün acil sorunlarının çözümü için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a 9 maddelik talep formu sundu.

Günlük kiralık evlerle ilgili düzenleme memnun etti!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı ve Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, günübirlik kiraya verilen evler ve apart dairelerle ilgili "Girişimlerimizin sonuç vermesinden dolayı mutluyuz" dedi.

Otelcilerden günlük kiralık ev tepkisi!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun günlük kiralanan mekanlar konusunda çalışmalar yapıldığına ilişkin açıklamasını olumlu bulduklarını açıkladı.

Ege ve Akdeniz'de 300 otelin satılığa çıkarılması asılsız çıktı!

TÜROFED Başkanı Osman Ayık, Rusya ile yaşanan uçak krizinin ardından Ege ve Akdeniz sahillerinde toplam bin 300 otelin satılığa çıkarıldığı iddialarının asılsız olduğunu söyledi.

PIT İstanbul Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

PIT İstanbul Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi, Hüsnü Akhan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve C.Kıng Man Kwok Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 45 bin 900 milyon TL sermaye 10 Şubat'ta ile Beyoğlu'nda kuruldu.

Türofed otel Haberi

Türofed otel

8 ay önce TÜROFED bünyesinde kurulan Karadeniz bölgesindeki 18 ilde faaliyet gösteren ve Yeni kurulmalarına rağmen şuan için 7.000 yatak kapasitesine ulaştıklarını belirten KATİD in Başkanı Murat TOKTAŞ Amaçlarının Türkiye turizminde Karadeniz’in varlığını hissettirmek ve bu sektörün sadece Ege ve Akdeniz bölgesinde oluşmadığını vurgulamak olduğunu söyledi. Murat TOKTAŞ “Karadeniz de büyük yatırımlar, yatırımcılar, çalışan turizmci personel var. Bölgede ülkeye değer katan işler yapılıyor ve kısa sürede turizm pastasından çok büyük pay alacak bir potansiyel olduğunu bilmeliyiz. Bu değerlerimizi önce kendi içimize anlatmalıyız ” dedi.

“KATİD olarak ilk kez Karadeniz bölgesinde büyük bir çatı oluşturduk. Sektörü bu çatı altında topladık ve Türkiye Otelciler Federasyonu ile Bakanlığı da yanımıza alarak bir güç oluşturduk. Her platformda bölgeyi anlatıyor ve tanıtıyoruz. Biz bu sektörün...