25 / 05 / 2024

Hamdi Atay inşaat sorunları

Hamdi Atay inşaat sorunları

İnşaat sektörünün Türkiye' nin lokomotifi olduğunu söyleyen İnşaat Mühendisi ve Mühendisler Odası Başkan Yardımcısı Hamdi Atay, işçilerin eğitimi noktasında devlet ve işverenlere çok önemli görevlerin düştüğünü söyledi.

İnşaat yatırımları ile büyüme devam edecek!

Yılın ilk çeyreğin büyüme rakamlarını yorumlayan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, inşaat yatırımları ile büyümenin hızlanacağını dile getirdi.

Avcılar Atay İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avcılar Atay İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Acınan ve Uğur Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Hamdi Atay'dan inşaat sorunlarına mühendis çözümü!

İnşaat sektörünün Türkiye' nin lokomotifi olduğunu söyleyen İnşaat Mühendisi ve Mühendisler Odası Başkan Yardımcısı Hamdi Atay, işçilerin eğitimi noktasında devlet ve işverenlere çok önemli görevlerin düştüğünü söyledi.

Samsunspor Stadı'nın inşaatında son durum!

Gençlik ve spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsunspor’un yapımı devam eden yeni stadının inşaatına giderek çalışmaları yerinde inceleyip, firma yetkililerinden bilgi aldı.

Keçiören Spor Salonu inşaatında yol yarılandı!

Temel atma törenine Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın da katıldığı Keçiören’in ilk spor salonunda inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Şubat ayında temeli atılan tesisin inşaatının yüzde 48’i tamamlandı.

Kaş Batı Antalya Havalimanı'nın inşaatı ne zaman başlayacak?

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Kaş'ta planlanan Batı Antalya Havalimanı'nın yer seçimi için ilçenin doğal yapısına zarar vermeyecek şekilde yer tespit çalışmalarının sürdüğünü, bu hükümet döneminde de inşaatına başlanacağını açıkladı.

Iğdır'da inşaat çalışmalarına sınırlama!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hamdi Görkem Gençtük, inşaatçıların beton döküm işi dahil, çalışma saatlerini yeniden belirlediklerini açıkladı. Kararlara aykırı davrananlar hakkında yasal işlem yapılacak.

Isparta Şehir Hastanesi için inşaat ruhsatı süreci başlatıldı!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, önceki gün Isparta'ya sürpriz bir ziyarette bulundu. Şantiyesini kuran ve inşaat faaliyetlerine başlayan Akfen Holding, inşaat ruhsatı sürecini de resmen başlattı.

Eşme TOKİ Evleri'nin inşaatı devam ediyor!

Ak Parti Uşak Milletvekili Dr. İsmail Güneş, Eşme Belediye Başkanı Hacı Mustafa Çetin ve Eşme Kaymakamı Türker Halim Çağatay'la birlikte Eşme ilçesinde yapılmakta olan 188 konutluk TOKİ evleri inşaatını ziyaret etti.

Doğu Karadeniz inşaat malzemeleri sektöründe iddialı!

Ahmet Hamdi Gürdoğan, Doğu Karadeniz'in inşaat malzemeleri sektöründe ön plana çıkacağını söyledi

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

Hamdi Atay inşaat sorunları Haberi

Hamdi Atay inşaat sorunları

İnşaat sektörünün Türkiye' nin lokomotifi olduğunu söyleyen İnşaat Mühendisi ve Mühendisler Odası Başkan Yardımcısı Hamdi Atay, Atay ayrıca, her geçen yıl artan işçi kazalarında da işçilerin duyarsızlığının ve eğitimsizliğinin söz konusu olduğunu bu duyarsızlığı ortadan kaldırmak için işçilerin eğitimi noktasında devlet ve işverenlere çok önemli görevlerin düştüğünü söyledi. 


Atay, üniversitelerdeki öğrencilerin durumlarını da şöyle değerlendirdi;" Eğitim sistemi inşaat sektöründe iyi noktalarda diyebiliriz ama ciddi sıkıntıları da var. İnsanları eğitmek konusunda Finlandiya' nın ciddi adımları var. Finlandiya dünyada eğitim noktasında bir örnektir. Finlandiya' da uygulanan sistemde insanlar üzerinde baskı kurmadan stres oluşturmadan özgüvenlerini bozmadan bir eğitim sistemi geliştirmeye çalışıyorlar. Zorunlu olarak bir şeyleri dayatmıyorlar. Ve bunun sonucu olarak dünyanın en zeki beyinleri olarak ortaya çıkıyorlar. Eğitim konusunda Türkiye nasibini Finlandiya kadar...