25 / 07 / 2024

Hamdi Kınaş kınaş yapı

Hamdi Kınaş kınaş yapı

Hamdi Kınaş bundan sonra enerji tüketimini azaltan yeşil evlere yöneleceklerini söyledi

Köseler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köseler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hamdi Köse ve Sabri Köse ortaklığında 12 Ekim'de 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Hamdi Akın'a Mersin İdman Yurdu'na sahip çık çağrısı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Akfen Holding ve Mersin Uluslararası Limanı (MIP) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın’a, Mersin İdmanyurdu’na sahip çıkmaya ve isminin de ‘MIP Mersin İdmanyurdu’ olarak devam ettirme çağrısında bulundu.

Kınaş Yapı Endüstrisi'nden iş sağlığı ve güvenliği semineri!

Kınaş Yapı Endüstrisi tarafından, Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Günü dolayısıyla düzenlenen ’İş Sağlığı ve Güvenliği’ seminerinde Kınaş Yapı Endüstrisi İcra Kurulu Başkanı Hamdi Kınaş konuşma yaptı.

Kınaş Yapı'dan çalışanlarına iş sağlığı ve güvenliği semineri!

Kınaş Yapı Endüstrisi tarafından, Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Günü dolayısıyla düzenlenen 'İş Sağlığı ve Güvenliği' seminerinde Kınaş Yapı Endüstrisi İcra Kurulu Başkanı Hamdi Kınaş konuştu..

Kınaş İnşaat İş Sağlığı ve Güvenliği semineri düzenledi!

Kınaş Yapı Endüstrisi tarafından, Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Günü dolayısıyla düzenlenen ’İş Sağlığı ve Güvenliği’ seminerinde konuşan Hamdi Kınaş, "Çalışanlarımızın sağlıklarını ve güvenliklerini düşünmek bizim için çok önemlidir" dedi.

Müteahhit kazanmadan kentsel dönüşüm olmaz!

Kıroğlu Grubu Başkanı Murat Hamdi Kıroğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda bekleyen 400 tane kentsel dönüşüm projesi olduğunu, bunların hiçbirinin uygulanabilir durumda olmadığını belirtti..

Kıroğlu, Bursa'da kentsel dönüşüm projesine başlayacak!

Türkiye'de ise enerji, inşaat gibi sektörlerde faaliyet gösteren,19 şirketi bulunan Kıroğlu Şirketler Grubu'nu yöneten Murat Hamdi Kıroğlu, Bursa'daki 55 hektarlık kentsel dönüşüm projesinin inşaat işleri için kesin dönüş yaptı.

Hamdi Akın: Atatürk Havalimanı'na 3'üncü pist için çok uğraştık!

Akfen Holding ve TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın," Bu 3'üncü havalimanının karşılığında, Atatürk Havalimanı'na 3'üncü pist yapılsın diye çok uğraştık '' dedi.

EMN Yapı Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EMN Yapı Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Safa Kösem, Emir Hamdi Kösem tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Ocak'ta kuruldu.

Kayseri'de hedef yeşil evler!

Hamdi Kınaş, firma olarak kısa ve uzun vadedeki hedeflerini şöyle anlattı: 'Enerji harcamalarını kısmak çok önemli' "Yakın gelecek için hedeflerimiz arasında Kayseri'yi sektörün henüz aşina olmadığı yeni bir kavram ile tanıştırmak var.

Hamdi Kınaş: Kayseri'yi yeşil ev kavramıyla tanıştıracağız!

Hamdi Kınaş bundan sonra enerji tüketimini azaltan yeşil evlere yöneleceklerini söyledi

Kınaş Safir projesinde 155 bin 950 TLden başlayan fiyatlarla!

235 konutun yer aldığı Kınaş Safir projesi kapsamında yer alan konutların fiyatları 155 bin 950 TL'den başlangıç gösteriyor ve 232 bin 446 TL'ye kadar yükseliyor. Proje kapsamında yer alan konutların Ekim 2014'te teslim edilmesi planlanıyor...

Kınaş Prestij projesinde 116 bin 557 TL'den başlayan fiyatlarla! 40 ay sıfır faizle!

Ekim 2013'te konutların teslim edilmesi planlanan Kınaş Prestij Konutları projesi kapsamında yer alan dairelerin fiyatları 116 bin 557 TL'den başlangıç gösteriyor... Proje kapsamında 40 aya kadar faizsiz vadelendirme yapılıyor...

Hamdi Kınaş kınaş yapı Haberi

Hamdi Kınaş kınaş yapı


Kınaş Yapı Endüstrisi İcra Kurulu Başkanı Hamdi Kınaş bundan böyle enerji tüketimini azaltan yeşil evler üretmeye başlayacaklarını söyledi. Kınaş Kayseri'yi akıllı ev kavramıyla tanıştırdıkları gibi yeşil ev kavramıyla tanıştıracaklarını da sözlerine...