27 / 04 / 2024

Hamdi Sedefçi edirne projeleri

Hamdi Sedefçi edirne projeleri

Hamdi Sedefçi öncelikle Karaağaç Yolu Protokol Evi yanında bulanan boş alana yapılan Meriç Nehri kıyısı yaya yürüyüş yolunun devamının geleceğini belirterek, "Edirne'ye yakışır projelerimiz hazır" dedi

Hamdi Sedefçi: İstanbulluları Edirne'ye çekmeye çalışıyorum!

Edirne'yi çekim merkezi haline getirmek istediklerini belirten Sedefçi, şöyle konuştu: "İstanbulluları buraya çekmeye çalışıyorum. İstanbul'un elit tabakası buraya gelsin. Edirne, çalışan ve zenginlerin kenti olsun istiyorum."

Tekirdağ'daki 78 adet iş yeri ile Edirne'deki sosyal tesis kiraya veriliyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa'da 78 adet iş yeri ile Edirne Karaağaç'taki sosyal tesis alanı kiraya veriliyor. Peki iki ildeki kiralama ihaleleri ne zaman yapılacak? 

TOKİ Edirne projesi için yeni ihale tarihi belli oldu!

Dar ve orta gelirli aileleri uygun ödeme koşulları ile konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Edirne projesinin de yeni ihale tarihini açıkladı. TOKİ Edirne projesinde 156 adet konut yer alacak.

Gayrimenkul sahipleri 2024’te çok kazanacak!

Banka faizleri ve döviz kurunun artmasıyla ülke genelinde gayrimenkul satışlarının durma noktasına geldiğini, ama 2024’ün ikinci çeyreğinde gayrimenkul piyasasının ikiye katlayacağını söyleyen Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği Edirne Şube Başkanı Aytaç Feda, “Şimdi gayrimenkul alma zamanı” dedi.

Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'dan felaket haberi gelmişti. Migros'tan flaş ayçiçek yağı adımı. Fiyatlarda flaş gelişme

Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'dan son gelen haberlere göre ayçiçek tarlaları zarar gördü. Migros ise ayçiçek yağında flaş bir hamle yaptı.

Gayrimenkulde yabancıların gözdesi İstanbul, Antalya ve Edirne oldu! Yabancı alımlarının yüzde 18,6’sı vatandaşlık için!

EVA Gayrimenkul Değerleme tarafından açıklanan verilere göre, gayrimenkulde yabancı yatırımcıların gözdesi İstanbul, Antalya ve Edirne oldu. Yabancıların gayrimenkul alımlarının yüzde 18,6’sı vatandaşlık için yapılıyor. İşte ayrıntılar... 

TOKİ Edirne 2023 projesini bekleyenlere müjde! 131 konutluk yeni proje için tarih beli oldu!

TOKİ Edirne 2023 projesini bekleyenlere müjde... 131 konutluk yeni proje için tarih beli oldu...İşte detaylar...

Edirne'de yerli hibrit ayçiçeği ekimi başladı! Yağlık ayçiçek hangi borsada bugün kaç TL oldu? Çiftçiler dikkat! 

Edirne'de "Yerli Hibrit Ayçiçeği Tohumu Ekilişlerini Artırma Projesi" çerçevesinde yüzde 90 hibeli dağıtılan tohumların ekimi yapılıyor. Peki Yağlık ayçiçek hangi borsada bugün kaç TL oldu? Çiftçiler dikkat! İşte 17 Mayıs 2023 fiyat listesi...

TOKİ Edirne projesi için Mart 2023 müjdesi geldi! Tam 142 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Edirne projesi için Mart 2023 müjdesi geldi... Tam 142 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Edirne 2023 projesi detayları...

Büyük Edirne Öğrenci Yurdu İşletmeciliği Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Büyük Edirne Öğrenci Yurdu İşletmeciliği Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Aslan Ali Baş ve Metin Yıldız ortaklığında kuruldu.

TOKİ Edirne Hadımağa projesi için düğmeye bastı!

Dar gelirli ailelerin yüzünü güldüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Edirne projesi için düğmeye bastı.

Edirne Metro Hotel Apartments projesi için imzalar atıldı!

Avrasya GYO ve Metro Turizm arasında Edirne yer alan 19.532 metrekare büyüklüğündeki arsa üzerinde "otel-ofis-dükkan" alanlardan oluşacak Metro Hotel Apartments projesi için "Düzenleme Şeklinde Gayrimenkul Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesi'' imzalandı.

Edirne'de çok katlı binaların altındaki iş yerleri denetleniyor!

Edirne'de, çok katlı binaların altında bulunan işyerlerinin taşıyıcı sitemleri, olası deprem ve afetlere karşı denetleniyor.

Edirne'de 2'nci katından düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Edirne'de Barutluk Mahallesi'nde inşaattan düşen inşaat işçisi Davut Yıldırım, götürüldüğü hastanede hayatını kaybetti.

Hamdi Sedefçi edirne projeleri Haberi

Hamdi Sedefçi edirne projeleri


Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, 2014 yılı projelerini anlattı. Sedefçi, öncelikle Karaağaç Yolu Protokol Evi yanında bulanan boş alana yapılan Meriç Nehri kıyısı yaya yürüyüş yolunun devamının geleceğini belirterek, "Edirne'ye yakışır projelerimiz hazır. Projelerimizi uygulama aşamasına geldik" dedi. Başkan Sedefçi, toplantıda Meriç kıyısındaki yenileme projesi ve Barutluk Mahallesi Toki Fırınlarsırtı'nda bulanan 60 dönüm arazide gerçekleştirilecek olan proje hakkında da detaylı bilgiler verdi. 


Milliyet...