02 / 05 / 2024

hamdi sedefçi kentsel dönüşüm projeleri

hamdi sedefçi kentsel dönüşüm projeleri

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Edirne Belediyesi Küçük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm Projesi’ni ve yapılması planlanan imar plan değişikliklerini, Eski ve Yeni Sanayi Sitesi esnafına anlattı...

Kalifiye inşaat elemanı eksikliği kentsel dönüşümün hızını kesiyor!

Depremlerin etkisiyle İstanbul gibi büyükşehirlerde hızlanan kentsel dönüşüm projelerinde, yüksek maaşlara rağmen kalifiye inşaat işçisi bulma sıkıntısı yaşanıyor.

Türkiye'deki yapı stokunun yüzde 40-45’i güvenli değil: Alan bazlı kentsel dönüşüm yapılmalı!

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Kentsel Dönüşüm Komisyon Başkanı Dr. Nihat Şen, Türkiye'deki yapı stokunun yüzde 40-45’inin güvenli olmadığına dikkat çekti ve kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Çatalca Kaleiçi Kentsel Sit Alanı 1/5000 ölçekli imar planına itiraz!

Çatalca ilçesi, Kaleiçi Kentsel Sit Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli 13.07.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı itirazı askıya çıkarıldı.

Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap'ta son durum ne?

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, "Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap İmar Planı"na ilişkin tanıtım açıklaması yaptı.

Kanarya Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için geri sayım başladı!

KİPTAŞ Küçükçekmece'de hayata geçireceği kentsel dönüşüm projesi kapsamında çalışmalarına devam ediyor. Kurum, halk sahipleri ile bir araya geldi. 

Trabzon Ganita-Faroz ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne? 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Trabzon Ganita-Faroz ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde  çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, çalışmaları yerinde inceledi. 

Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap'ta imar planları değişti!

Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap projesi dahilinde imar planları yenilendi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yapılan değişiklikleri vatandaşlara anlattı. 

Trabzon Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Trabzon'da hayata geçirilen Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde temel atma töreni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla gerçekleşti.

Trabzon Çömlekçi kentsel dönüşümde son durum!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Çömlekçi'de devam eden Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 1’inci etap çalışmalarını inceleyerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Giresunlu mimarların önceliği kentsel sorunlar!

Giresun Mimarlar Odası Başkanı Gökhan Göksu başta şehir içi ulaşımı ve kentsel dönüşüm konuları olmak üzere 15 başlıkta oluşan bir çalışma programı hazırladıklarını açıkladı.

Trabzon Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi ne durumda? 

Trabzon'da Çömlekçi Kentsel Dönüşümü için TOKİ ile anlaşma yapılmıştı ve proje 138 hektardan 9.07 hektara düşürülmüştü. Çömlekçi-İskenderpaşa Mahallelerini Koruma Yaptırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Dursun Ali Düzenli, " İş yapılmadan yapılan açıklamalara artık karnımız tok." dedi...

Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde flaş gelişme!

Trabzon’da başlayan Çömlekçi Kentsel Dönüşümü kapsamında kamulaştırılan alanlar, Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından TOKİ'ye bedelsiz olarak devrediliyor.

Trabzon Çömlekçi'de kentsel dönüşüm düğümü çözülüyor!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesiyle ilgili çalışmalara başladı. Başkan Zorluoğlu, Çömlekçi hak sahipleri ile bir araya geldi.

hamdi sedefçi kentsel dönüşüm projeleri Haberi

hamdi sedefçi kentsel dönüşüm projeleri


Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Eski ve Yeni Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya geldi. Sanayi Düğün Salonu’nda gerçekleşen toplantıya, Eski Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Erel Özçakır ve Yeni Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Fikret Üstev, Demirciler-Kaynakçılar Odası Başkanı Hayri Sonterler ve sanayi esnafının katıldı.


Küçük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm Projesi’ni ayrıntıları ile anlatan Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi esnafın merak ettiği tüm soruları da yanıtladı. Başkan Sedefçi, bu projede önceliğin sanayi esnafının mağdur olmadan, kazanım sağlayarak yeni dükkânlarına kavuşması olduğunu belirterek, “Edirne Belediyesi Küçük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm Projesi ile, şu anki artı değeri olmayan mevcut yerlerinizin imar planlarını değiştirerek değerli hale getiriyoruz. Burada, ben belediye başkanı olarak yalnızca yol göstericiyim. Asıl patron olan sizlersiniz. Bu projede, sizlerin menfaatleri doğrultusunda karar...