04 / 05 / 2024

hamdi topçu açıklamaları

hamdi topçu açıklamaları

THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, THY Teknik AŞ Havacılık Bakım Onarım Merkezi'yle (HABOM) kısa zamanda bakım-onarım pazarında 1,5 milyar dolarlık ciroya ulaşmayı hedeflediklerini bildirdi.

ŞOK Market 3 Ağustos Çarşamba aktüel ürünler kataloğu açıklandı! İşte ŞOK 3 Ağustos 2022 fiyat listesi

ŞOK Market'in 3 Ağustos Çarşamba aktüel ürünler kataloğu açıklandı. Peki, yarın ŞOK Markette hangi aktüel ürünler satışa sunulacak, aktüel ürünlerin fiyatı kaç TL olacak? İşte ŞOK Çarşamba aktüel ürünler kataloğu 3 Ağustos 2022 fiyat listesi.

ŞOK Market 3 Ağustos aktüel ürünler kataloğu açıklandı! İşte ŞOK aktüel ürünler kataloğu 3 Ağustos 2022 fiyat listesi

ŞOK Market'in 3 Ağustos aktüel ürünler kataloğu açıklandı. Peki, yarın ŞOK Markette bu hafta hangi aktüel ürünler satışa sunulacak, aktüel ürünlerin fiyatı kaç TL olacak? İşte ŞOK Market 3 Ağustos 2022 aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi.

BİM 2 Ağustos Salı aktüel ürünler kataloğu açıklandı! Hemen bakın! İşte 2 Ağustos 2022 aktüel ürünler fiyat listesi

BİM Market'in 2 Ağustos 2022 aktüel ürünler kataloğu açıklandı. Peki, bu hafta BİM'de hangi aktüel ürünler satışa sunulacak, fiyatları ne kadar olacak? İşte BİM aktüel ürünler kataloğu 2 Ağustos 2022 fiyat listesi.

A101 28 Temmuz Perşembe kataloğu açıklandı! Yarın A101'de neler var? İşte A101 28 Temmuz 2022 fiyat listesi...

A101'in 28 Temmuz 2022 Perşembe aktüel ürünler kataloğu açıklandı. Peki, A101 Perşembe aktüel ürünler kataloğunda bu hafta neler var? İşte A101 28 Temmuz 2022 A101 aktüel kataloğu ve fiyat listesi...

BİM Salı aktüel ürünler kataloğu açıklandı! BİM'de bugün neler var? İşte 26 Temmuz 2022 aktüel ürünler fiyat listesi

BİM Market'in 26 Temmuz 2022 aktüel ürünler kataloğu açıklandı. Peki, bugün BİM'de hangi aktüel ürünler satışa sunulacak? Fiyatları ne kadar olacak? İşte BİM aktüel ürünler kataloğu 26 Temmuz 2022 fiyat listesi.

ŞOK Market 23 Temmuz Cumartesi aktüel ürünler kataloğu açıklandı! Bugün ŞOK'ta neler var? 23 Temmuz 2022 fiyat listesi

ŞOK Market'in 23 Temmuz 2022 Cumartesi aktüel ürünler kataloğu açıklandı. Peki, bugün ŞOK'a hangi aktüel ürünler gelecek? ŞOK aktüel ürünlerin fiyatı ne kadar? İşte 23 Temmuz 2022 aktüel ürünler fiyat listesi.

A101 21 Temmuz Perşembe aktüel ürünler kataloğu açıklandı! Bu ürünler kaçmaz! İşte 21 Temmuz 2022 fiyat listesi

A101 21 Temmuz 2022 Perşembe aktüel ürünler kataloğu açıkladı. Peki, A101'e bu hafta hangi aktüel ürünler gelecek, fiyatları kaç TL olacak? İşte A101 aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi.

Süper Bono piyasaları alt üst edecek! Dolar uçuşa geçecek: Kara borsa ve kıtlık gelecek!  

Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer, dolar ile ilgili sorulan soruları Youtube kanalında cevapladı. Süper Bono iddialarıyla ilgili de konuşan Selçuk Geçer, yeni paketin açıklanmasıyla doların ulaşacağı noktayı açıkladı. İşte milyonlarca yatırımcıyı yakından ilgilendiren o açıklamalar...

Ünlü analist açıkladı! O karar çıkarsa, gram altın uçuşa geçer!

Döviz ve emtialaerda yükseliş devam ediyor. Diğer yandan gram altın için Para Piyasaları Uzmanı Tuna Kaya, gram altını uçuşa geçirecek o kararı duyurdu! Tuna Kaya'nın gram altının gelmesini beklediği seviye hakkında yaptığı tahmini ise dikkatleri çekti. İşte Tuna Kaya'nın gram altın yorumu...

Dünya Powell'ın açıklamalarına kilitlendi! Gram altın ne kadar, artacak mı?

Dolarla doğru orantılı bir şekilde yükselişe geçen altının, Fed Başkanı Jerome Powell ve Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde'ın açıklamalarının ardından zirve yapması bekleniyor.

Topçu Brothers Group Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topçu Brothers Group Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Kamil Topçu ve Remzi Topçu ortaklığında kuruldu.

Altının sır perdesi aralanıyor! Herkesi heyecanlandıracak açıklamalar şimdi geldi!

Dolar kuru yükselmeye devam ederken altın fiyatları da yukarı yönlü hareket ediyor. Altının ons fiyatı bugün 1800 dolar seviyelerinde işlem görürken, altının ne olacağını herkes merak ediyor. analistlerden heyecanlandıran açıklamalar geldi. Altının sır perdesi aralanıyor!

Dogecoin uçuşa geçti! Elon Musk’ın Twitter’ı alma girişimi kripto para piyasasını hareketlendirdi

Sosyal medya devi Twitter’ı satın almak isteyen Elon Musk’ın destek verdiği Dogecoin uçuşa geçti. Twitter’ın satışının gündem olmasının ardından Dogecoin yaklaşık yüzde 6 değer kazandı.

hamdi topçu açıklamaları Haberi

hamdi topçu açıklamaları


 THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, THY Teknik AŞ Havacılık Bakım Onarım Merkezi'yle (HABOM) kısa zamanda bakım-onarım pazarında 1,5 milyar dolarlık ciroya ulaşmayı hedeflediklerini bildirdi. 


Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki HABOM'da düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Topçu, İstanbul'daki yeni havalimanının Türkiye'nin bütün ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde inşa edildiğini söyledi. 


Üçüncü havalimanında THY'ye özel uçak bakım merkezi ve terminali için görüşmelerin sürdüğünü dile getiren Topçu, "Yeni havalimanında da muhakkak hangarımız olacak. Ama bu hangar, nasıl bir fonksiyon icra edecek? Çünkü bizim orada basemiz (alanımız) olduğuna göre en azından orta aralıkta bakımların yapılması noktasında bir hangar olacak" diye konuştu. 


Hamdi Topçu, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki mevcut merkezin ise çalışmalarına devam edeceğini söyledi. 


Topçu, merkezin 380 bin metrekarelik kapalı alana sahip olduğunu ifade ederek, "Burası 11 dar gövdeli ve...