29 / 04 / 2024

Hamdullah Suphi Özgedek kentsel dönüşüm

Hamdullah Suphi Özgedek kentsel dönüşüm

Antalya'nın bazı binalarının artık çok eskidiğini, kent merkezinde çarpık bir yapılaşma olduğuna dikkat çeken AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, denize paralel yolların Antalya için oldukça önemli olduğunu belirtti.

Antalya kentsel dönüşümle nefes alacak!

Abdullah Sevimçok: "Denize paralel yolların yapılması Antalya için oldukça önemli olacaktır. Kentsel dönüşümün doğru bir şekilde yapılması durumunda şehrimiz rahat bir nefes alacaktır" dedi.

As Yılka Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

As Yılka Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Ahmet Suphi Kabak tarafından kuruldu.

Suphi Malgaz kimdir?

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili emniyette bilgi sahibi olarak veren ifade Suphi Malgaz kimdir? Suphi Malgaz hangi görevlerde bulundu?

Neta Group Turizm Sanayi Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Neta Group Turizm Sanayi Ticaret  Limited Şirketi Şişli’de  2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile AtillaKoçarslan, Mehmet Uğur    Koçarslan, Mihriban Ayça Koçarslan, Suphi Aybars Koçarslan ve  Zekiye Aybike Koçarslan  Zekiye Koçarslan Muhtaroğlu tarafından kuruldu.

Artı Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Avrupa Bölge Şubesi açıldı!

Artı Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Avrupa Bölge Şubesi Kağıthane’de  1 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile Suphi Akan Yucesu tarafından açıldı.

Vrg Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vrg Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Suphi Vurgeç tarafından kuruldu.

Yazıcıoğlu Konut Yapı Mimarlık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcıoğlu Konut Yapı Mimarlık Sanayi Limited Şirketi Kartal’da  75 bin  TL sermaye bedeli  ile Hamdullah Yazıcı tarafından kuruldu.

Aldemir Grup Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldemir Grup Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Suphi Aldemir tarafından kuruldu.

İnsia Yapı Limited Şirketi kuruldu!

İnsia Yapı Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamdullah Koçuk tarafından kuruldu.

Tokat'taki tarihi Paşa Han 6.5 milyon TL'ye satılıyor!

Tokat'ta, Sultan 1'inci Mahmut döneminde 1752'de inşa ettirlen Paşa Han, sahibi Hamdullah Suphi Efeli (40) tarafından internetten 6,5 milyon liraya satılığa çıkarıldı.

Bgt Group Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Bgt Group Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Suphi Bigutay Dede tarafından kuruldu.

Hamdullah Şevli'den Van'a Deprem Parkı yapılsın önerisi!

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli yaptığı açıklamada, "Millet Bahçesi perspektifinde bir Deprem Parkı'nın yapılması kent için büyük önem taşıyor" dedi.

Şah Group Turizm Seyahat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şah Group Turizm Seyahat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamdullah Elalmış tarafından kuruldu.

İzmir'de gayrimenkul sektörüne altı maddelik yol haritası!

Mimar ve mühendislerle sektörün beş temel sorununu masaya yatıran İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Suphi Şahin gayrimenkul sektörü için 6 maddelik yol haritası hazırladıklarını söyledi.

Hamdullah Suphi Özgedek kentsel dönüşüm Haberi

Hamdullah Suphi Özgedek kentsel dönüşüm

Antalya'nın bazı binalarının artık çok eskidiğini, kent merkezinde çarpık bir yapılaşma olduğuna dikkat çeken AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, denize paralel yolların Antalya için oldukça önemli olduğunu belirterek, kentsel dönüşümün doğru yapılması gerektiğini söyledi.


Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok ve beraberindeki başkanlar, Antalya Kepez Kaymakamlığına atanan Hamdullah Suphi Özgedek'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Kepez Kaymakamlığındaki makamında ziyaret ettikleri Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgedek'e yeni görevinde başarılar dileyen AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, yaklaşık 16 bin esnafın kepez bölgesinde bulunduğuna dikkat çekti. Antalya'nın aılık bir dünya kenti olduğunu belirten Başkan Sevimçok, burada ticaret yapmanın da yaşamanın da güzel olduğunu ifade etti. Antalya'nın 1980'lerden sonra makro seviyede büyümeye başladığını da sözlerine ilave etti. 


KENTSEL DÖNÜŞÜM DOĞRU YAPILMALI 


Sevimçok, Antalya'nın bazı binalarının...