25 / 07 / 2024

Hamidiye Yapı

Hamidiye Yapı

Hamidiye Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Şeyh Hamit Şahiner Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Aralık'ta Kağıthane, Yahya Kemal Mahallesi'nde kuruldu.

Şişli Etfal Hastanesi arazisinde ne yapılacak?

Belediye Meclisi’nin 5 Nisan 2021'de düzenlenen oturumunda Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yerinde yeniden inşa edilmesi oy çokluğuyla onaylanmıştı. Peki Şişli Etfal Hastanesi arazinde ne yapılacak? Hastane yerinde yeniden inşa edilecek mi?

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin zemini mi kaydı?

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Seyrantepe'deki yeni hastane binasında ‘zemin etüdünün yapılmamasından kaynaklı taban kayması' yaşandığı ve bu sebeple açılmadığı ileri sürüldü...

Kırşehir Hamidiye Camisi iç dizaynı ile dikkat çekiyor!

Kırşehir'de, Bakara Suresi'ndeki bir ayetten esinlenilerek iç dizaynı yapılan Hamidiye Camisi, bir anda dünyanın en ünlü camilerinden birisi haline geldi.

Hamidiye Külliyesi inşaatında sona doğru!

Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Serdar KARTAL, Üçkuyular’da yapımı devam eden Hamidiye Külliyesi insaatında yürütülen çalışmaları yerinde inceledi..

Çekmeköy'de tesis yapımına karşılık intifa hakkı ihalesi!

Çekmeköy Belediyesi, Hamidiye Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi ve Kavaklıdere Caddesi kesişiminde bulunan taşınmaz üzerinde tesis yapımına karşılık intifa hakkı verilmesi işi ihale ediyor...

ESF Yapı ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ESF Yapı ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Emrah Şeker tarafından 200 bin TL sermaye ile 2 Ağustos'ta Sultanbeyli, Hamidiye Mahallesi'nde kuruldu.

KLS Vizyon Yapı Reklamcılık Limited Şirketi kuruldu!

KLS Vizyon Yapı Reklamcılık Limited Şirketi, Melike Keleş tarafından 20 bin TL sermaye ile 18 Nisan 'da İstanbul, Çekmeköy, Hamidiye Mahallesi, Hamidiye Caddesi 'nde kuruldu.

İmza Restorasyon Yapı ve Alım Satım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmza Restorasyon Yapı ve Alım Satım Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Erdem Kukaracı ve Sinan Demir ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 4 Şubat'ta Kağıthane, Hamidiye Mahallesi'nde kuruldu.

AGH İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AGH İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Havva Henoğlu tarafından 70 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Kağıthane, Hamidiye Mahallesi, Günal Sokak Avlamaz Apartmanı'nda kuruldu.

Kağıthane Hamidiye Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Hamidiye Mahallesi’nde yıkılan gecekondunun yerine yapılacak depreme dayanıklı bir binanın temel atma törenini de gerçekleştirdi.

Çuhadaroğlu Proje Danışmanlığı Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çuhadaroğlu Proje Danışmanlığı Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Musa Çuhadar tarafından 50 bin TL sermaye ile 9 Eylül 'de Sultanbeyli, Hamidiye Mahallesi 'nde kuruldu.

Tunalar Yapı Emlak İnşaat Elektrik Otomotiv ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tunalar Yapı Emlak İnşaat Elektrik Otomotiv ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Çiçek tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Kağıthane, Hamidiye Mahallesi'nde kuruldu.

Bilecik Hamidiye Cami'sinin temeli atıldı!

Bilecik'te Hamidiye Cami Yapma ve Yaşatma Derneği tarafından yapılacak Hamidiye Camisi'nin temeli atıldı. Vali Yardımcısı Mustafa Güney, mahallenin böyle bir camiye ihtiyacının bulunduğunu ifade etti.

Hamidiye Yapı Haberi

Hamidiye Yapı

Hamidiye Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Şeyh Hamit Şahiner Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Aralık'ta kuruldu. 


Hamidiye Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirket, İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak, resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil...