18 / 05 / 2024

Hamıdpour İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi adres 

Hamıdpour İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi adres 

Hamıdpour İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehran Hamidpour tarafından kuruldu.

Kekili İnşaat Elektrik Plastik Ham Madde Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kekili İnşaat Elektrik Plastik Ham Madde Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rıdvan Ersoy tarafından kuruldu.

Tekeller Kalıp İnşaat Plastik Ham Madde Asfaltlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekeller Kalıp İnşaat Plastik Ham Madde Asfaltlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Ersan Ertuğrul tarafından kuruldu.

Sahne Elektrik İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Plastik Ham Madde Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahne Elektrik İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Plastik Ham Madde Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şİşli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Uludağ tarafından kuruldu.

Gergen İnşaat Plastik Ham Madde Kalıp Asfaltlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gergen İnşaat Plastik Ham Madde Kalıp Asfaltlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da bin TL sermaye bedeli ile Bayram Hamurcu tarafından kuruldu.

We Hamı Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

We Hamı Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta Zahra Boozarı Moghaddam tarafından kuruldu.

Mrtcyapı İnşaat Demir Çelik Plastik Ham Madde Elektrik Elektronik ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrtcyapı İnşaat Demir Çelik Plastik Ham Madde Elektrik Elektronik ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi  Murat Can Çekirge tarafından Başakşehir'de kuruldu.

Cihankerapı İnşaat Demir Çelik Plastik Ham Madde Hırdavat Oto Yed. Par.Ve Loj.San.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Cihankerapı İnşaat Demir Çelik Plastik Ham Madde Hırdavat Oto Yed. Par.Ve Loj.San.Tic.Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Cihanker tarafından kuruldu.

Ersey Grup İnşaat Plastik Ham Madde Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersey Grup İnşaat Plastik Ham Madde Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Şenay Şengel tarafından kuruldu.

Hamıdpour İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hamıdpour İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehran Hamidpour tarafından kuruldu.

Speedex Business Solutions Turizm İnşaat Ham Madde İç ve Dış Ticaret Şirketi kuruldu!

Speedex Business Solutions Turizm İnşaat Ham Madde İç ve Dış Ticaret Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamidreza Taghavi tarafından kuruldu.

Mersin OSB'de 3'üncü etap çalışmaları başladı!

Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'nin 3. etabının yapımı için çalışmalar yapılıyor. Proje kapsamında 3'ün Organize Sanayi Bölgesi Ham Yol İnşaatı'nın temeli atıldı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Yeni Karayel Yapı İnşaat Taahhüt  Kim.Pla.Ham.Ltd.Şti. kuruldu!

Yeni Karayel Yapı İnşaat Taahhüt Çelik Metal Turizm Nakliye Elektrik Elektronik Kim.Pla.Ham.Ltd.Şti. bugün Bağcılar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Olgun Karayel tarafından kuruldu. 

Hamıdpour İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi adres  Haberi

Hamıdpour İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi adres 

Hamıdpour İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehran Hamidpour tarafından kuruldu.

Hamıdpour İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır; İNŞAAT : a-)İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. b-)Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri...