20 / 05 / 2024

Hamit Demir 2023 hedefleri

Hamit Demir 2023 hedefleri

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, sağlam ve çevreye dost projelerin 2023'te öne çıkacağını söyledi. Demir, çevreye duyarlı projelerin trend olacağını söyledi...

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 1 ton demir fiyatı resmen dibe vurdu! 21 Ocak 2023 demir fiyat listesi 

Demir fiyatlarına bu hafta büyük indirim geldi. 1 ton demir fiyatı resmen dibe vurdu. Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira oldu? 21 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 20 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Son günlerde durağan işlem gören hurda fiyatlarına bugün büyük zam geldi. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç lira? 20 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL oldu? 19 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bu hafta indirim gelmeye başladı. Hurda fiyatları dip seviyelere kadar gerilerken vatandaşlar güncel hurda fiyatlarını araştırıyor. Peki hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL? 19 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına rekor indirim geldi! Fiyatlar resmen dibe vurdu! 19 Ocak 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına son dönemlerde peş peşe indirim geldi. Gelen indirimlerle birlikte demir fiyatları  resmen dibe vurdu. Rekor indirim sonrası demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira? 19 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları resmen dibe vurdu! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 18 Ocak 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatları bugün resmen dibe vurdu. Demir fiyatlarına bugün de indirim geldi. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 18 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

Bakır hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Demir hurda fiyatları çakıldı! 18 Ocak 2023 hurda fiyat listesi 

Hurda fiyatlarına bugün hem zam hem de indirim haberi aynı anda geldi. Bakır hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Demir hurda fiyatları ise çakıldı. Peki bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 18 Ocak 2023 hurda fiyat listesi 

İnşaat demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 1 ton demirin fiyatı resmen çakıldı! 17 Ocak 2023 demir fiyat listesi

İnşaat malzemeleri içinde en önemli bir yere sahip olan inşaat demirinin fiyatı düşmeye başladı. İnşaat demir fiyatlarına büyük indirim geldi. 1 ton demirin fiyatı resmen çakıldı! 17 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat sektöründe bayram var! Demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi! 16 Ocak 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına gelen indirimler inşaat sektöründe bayram havası yarattı. Demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Demir fiyatları ne kadar oldu? 16 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Demir ve bakır hurda fiyatları resmen fırladı! 14 Ocak 2023 hurda fiyat listesi 

Güncel hurda fiyat listesi hurda işi yapanlar ve sektör temsilcileri tarafından araştırılıyor. Bugün hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Demir ve bakır hurda fiyatları resmen fırladı! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 14 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.

İnşaat sektöründe indirim rüzgarı! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 14 Ocak 2023 güncel demir fiyat listesi

İnşaat sektörünü sevindirecek indirim haberleri gelmeye devam ediyor. Bu hafta inşaat sektöründe indirim rüzgarı görüldü. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi. Peki güncel demir fiyatları ne kadar oldu? 14 Ocak 2023 güncel demir fiyat listesi.

Demir fiyatları resmen çakıldı! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 13 Ocak 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörüne sevindiren indirim haberleri gelmeye devam ediyor. İnşaat demir fiyatlarına gelen indirimlerle demir fiyatları resmen çakıldı. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 13 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

Hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 13 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bu hafta içinde peş peş zam geldi. Gelen zamlar sektöre damga vurdu. Peki hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 13 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına büyük indirim geldi! Fiyatlar resmen dibe çakılıyor! 12 Ocak 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatları bu hafta yüzleri güldürmeye devam ediyor. Demir fiyatlarına bugün büyük bir indirim daha geldi. Fiyatlar resmen dibe çakılıyor! Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 12 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

Hamit Demir 2023 hedefleri Haberi

Hamit Demir 2023 hedefleri

CUMHURİYETİN 100'üncü yılı olan 2023'te sağlam, çevreyle dost ve insanların yaşam kalitesine katkı sağlayan yapıların trend olacağını belirten Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Demir, "Ülkemizi gelişmiş ülkeler seviyesine ulaştıracak kamu projelerinin de büyük bir çoğunluğunun tamamlanmış ya da tamamlanmak üzere bir noktaya geleceğini öngörüyorum" dedi. 

2023'e giden 9 yıllık süreçte yeni projeler üreterek, kentsel dönüşüm konusunda çalışmalar yaparak hem Türkiye'nin modern yapılara kavuşması hem de Türk insanının hak ettiği kalitede konutlarda oturmalarını sağlamayı hedeflediklerini vurgulayan Demir, "Ülkemizden konut almak isteyen yabancılara da bekledikleri kalitede konutlar üretip onların Türkiye iştahlarının devam etmesine de destek olmayı planlıyoruz" diye konuştu. 


9 yılda büyüdük, 9 yılda ileri gideriz

TÜRK inşaat sektörünün 2005 yılından itibaren ciddi bir atılım sürecinde olduğunun altını çizen Demir, "Şimdiye kadar...