03 / 05 / 2024

hamit demir açıklama

hamit demir açıklama

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, sağlam ve çevreye dost projelerin 2023'te öne çıkacağını söyledi. Demir, çevreye duyarlı projelerin trend olacağını söyledi...

Hamit Demir: Konut fiyatlarına zam yapmamak için direniyoruz!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Konut piyasası uzmanları mevcut fiyatların ev almak isteyenler için büyük fırsat sunduğuna dikkat çekti. Çok yakında iki haneli zamlar görülebileceğini belirtti...

Hamit Demir: Türk yatırımcıdan çok yabancı yatırımcılara konut satıyoruz!

Hamit Demir, "Yabancı yatırımcıların ise iştahını kabarttı. Türk yatırımcıdan çok yabancı yatırımcılara konut satıyoruz. Bugün geldiğimiz noktada yabancı yatırımcıların dövizin artışını fırsata çevirdiğini söyleyebiliriz" dedi

Hamit Demir: Konutu etkileyen olumsuz etkenler geçici!

Dövizdeki artışla beraber inşaat girdilerinin fiyatları da zamlandı. Demirdeki yüzde 10, betondaki yüzde 20 artısı kendi projelerinde tolere ettiklerini söyleyen Hamit Demir "Sürecin gecici olduğuna inanıyorum" dedi.

Hamit Demir: Konutun en ucuz olduğu ülke Türkiye!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Türkiye ’de kar marjının yüzde 10-20 gibi düşük seviyelerde seyrettiğini, konut fiyatlarının da Avrupa’ya kıyasla ucuz olduğunu söyledi.

Hamit Demir: Maliyetlerin altında konut satıyoruz!

Demir Grup YK Başkanı Hamit Demir, TÜİK'in konut satış rakamları açıklamasına ilişkin 2018 Nisan konut satış istatistiklerini değerlendirdi. Hamit Demir konut alıcısının mutluluğu için maliyetlerin altında konut sattıklarını ifade etti. 

Hamit Demir TÜİK Ağustos ayı verilerini değerlendirdi!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir TÜİK konut satış rakamlarını değerlendirdi.

Demir İnşaat'tan Albatros arsasının satışına ilişkin açıklama!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir Büyükçekmece’deki Albatros Parkı olarak bilinen arsanın satışı konusunda çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı.

Hamit Demir: Türkiye şaha kalkacak!

Demir Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, referandum sonuçlarına ilişkin açıklama yaptı. Demir, Türkiye’yi güzel günlerin beklediğini söyledi.

Hamit Demir: Her zamankinden daha fazla gayret gösterme zamanı!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir 15 Temmuz Cuma gecesi yaşanan darbe girişimiyle ilgili açıklama yaptı. İşte Demir'in açıklaması...

Hamit Demir: Yabancıya konut satışı cari açığı kapatır!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Tapu ve Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü'nün yabancılar 2005’ten bu yana 32,5 milyar dolarlık gayrimenkul alımı verileni yorumladı. Demir, ''Türkiye’nin hak ettiği satış rakamlar değil'' dedi.

Hamit Demir, Merkez Bankası'nın faiz kararını yorumladı!

MB faiz kararı açıkladı: Faizler 50 puan indirilerek 9.00 seviyesine düştü. Konuyla ilgili olarak Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'in görüşü şöyle:

Hamit Demir: Yabancı yatırımların önü daha da açılmalı!

Demir inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, yabancı yatırımların önünün daha da açılması gerektiğini söyledi. Bu bağlamda hükümet düzeyinde çalışmalar yapılması gerektiğinin altını çizdi.

Hamit Demir: Konut satışında adım adım rekora gidiyoruz!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Demir: "2015, siyasi belirsizlikler nedeniyle kayıp yılı olmasına rağmen konut satışında adım adım rekora gidiyoruz" şeklinde açıklama yaptı.

Hamit Demir: Vergide sadeleştirme, inşaata olumlu yansıyacak!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in vergi mevzuatına yönelik açıklamasını sektör açısından değerlendirdi.

Hamit Demir yeni vergi düzenlemesini yorumladı!

Hamit Demir, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in vergi mevzuatının daha net olmasına ilişkin uygulamanın önümüzdeki ay hayata geçireceğini açıklamasıyla bu uygulamanın inşaat sektörüne olumlu yansıması olacağına inandıklarını söyledi.

Hamit Demir: Maliyetler yükseldi, konut teslimleri gecikebilir!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, 2015 yılının ekonomik ve siyasi açıdan sıkıntılı geçtiğini belirterek, "İnşaatçı satamayınca maliyetleri yükselir ve teslimler gecikebilir.Bu da tüketiciler için ciddi sıkıntılar yaratır" dedi.

Hamit Demir: Yabancıya satışı 10 milyar dolara çıkarabiliriz!

Demir inşaat Başkanı Hamit Demir, Yatırımcı görüşmelerinin İstanbul'da devam edeceğini belirterek "Gelen yatırımcılarla yapacağımız görüşmeler sonrasında yeni yatırımların da önünü açacağız" dedi.

hamit demir açıklama Haberi

hamit demir açıklama

CUMHURİYETİN 100'üncü yılı olan 2023'te sağlam, çevreyle dost ve insanların yaşam kalitesine katkı sağlayan yapıların trend olacağını belirten Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Demir, "Ülkemizi gelişmiş ülkeler seviyesine ulaştıracak kamu projelerinin de büyük bir çoğunluğunun tamamlanmış ya da tamamlanmak üzere bir noktaya geleceğini öngörüyorum" dedi. 

2023'e giden 9 yıllık süreçte yeni projeler üreterek, kentsel dönüşüm konusunda çalışmalar yaparak hem Türkiye'nin modern yapılara kavuşması hem de Türk insanının hak ettiği kalitede konutlarda oturmalarını sağlamayı hedeflediklerini vurgulayan Demir, "Ülkemizden konut almak isteyen yabancılara da bekledikleri kalitede konutlar üretip onların Türkiye iştahlarının devam etmesine de destek olmayı planlıyoruz" diye konuştu. 


9 yılda büyüdük, 9 yılda ileri gideriz

TÜRK inşaat sektörünün 2005 yılından itibaren ciddi bir atılım sürecinde olduğunun altını çizen Demir, "Şimdiye kadar...