29 / 04 / 2024

Hamit Demir hayatı

Hamit Demir hayatı

Türk inşaat sektörünün 30 yıllık markası Demir İnşaat Demir Romance, Demir La Vida gibi fark yaratan projeleriyle öne çıkıyor. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir inşaat sektörü ve projelerini anlatıyor.

Demir Şarman kimdir? Nereli? Nerelerde çalıştı?

Anadolu Grubu, Holding A.Ş Tarım, Enerji ve Sanayi Grubu Başkanı Demir Şarman kimdir? Demir Şarman daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Demir Şarman'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Demir Şarman'nın hayatına dair merak edilenler.

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince'den yeni şirket!

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince yeni şirket kurdu. Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile kuruldu. İşte ayrıntılar...

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince ortaklığında kuruldu.

Konut fiyatları yüzde 40 artacak!

Türkiye'de yükselen konut fiyatları vatandaşın ev sahibi olmasını ertelemeye devam ediyor. Demir İnşaat'ın Patronu Hamit Demir vatandaşa ev almaları konusunda kritik tarihi verdi. 

Dekar DK Konut'un acı günü! İsmail Kemal Demiröz vefat etti! 

Dekar DK Konut iş ortağı Demiröz Ailesi'nin babası İsmail Kemal Demiröz, hayatını kaybetti. 

Batman'da demir inşaat iskelesi çöktü: 1 ölü!

Batman'da elektrik dağıtım şirketinin inşaatı için kurulan demir iskelenin çökmesi sonucunda 1 işçi hayatını kaybetti. 

O ilde konut fiyatları uçacak! Metrekaresi 6 bin 500 TL!

Hamit Demir, uzun süredir konut yatırımlarının beklemede olduğunu dile getirdi ve “Yeni ev yapılmıyor, stoklar da tükenmek üzere. Pandemiden sonra İstanbul'da ev bulmak zorlaşacak. Yeni konutlarda ise metrekare fiyatı minimum 6 bin 500 TL olacak” dedi. 

Gebze-Darıca Metro inşaatında üzerine demir düşen işçi hayatını kaybetti! 

Kocaeli'de Gebze-Darıca Metro Hattı inşaatında çalışan bir işçi, vincin taşıdığı demirlerin üzerine düşmesi sonucunda hayatını kaybetti.

Mehmet Cengiz'in acı günü! Annesi Şöhret Cengiz vefat etti!

Cengiz Holding'in yönetim kurulu başkanı Mehmet Cengiz'in annesi Hatice Demir hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi Altunizade Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakip Çengelköy Aile Mezarlığı'na defnedilecek...

Demir İnşaat'ın acı günü! Hamit Demir'in annesi Hatice Demir vefat etti!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'in annesi Hatice Demir hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Cami'nde kılınacak öğle namazını müteakip Büyükçekmece Mezarlığı’na defnedilecek...

Bodyguardların dövdüğü emlakçı Tevfik Demir hayatını kaybetti!

Antalya'da alacak anlaşmazlığı nedeniyle Ertan Köse tarafından azmettirilen Ahmet Kılıç ve Yusuf Burak tarafından dövülen emlakçı Tevfik Demir, edavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Hamit Demir: Faiz indirimiyle yerli müşteriye konut satışına başladık!

Demir Grup Yönetim Kurulu Başkanı Demir konut kredi faizlerindeki indirim sonrası yerli müşterilerin talebinin arttığını ifade etti...

Büyüme rakamları, kriz yaratmak isteyenlere en güzel cevap oldu!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Atmaca Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca 2018 yılı büyüme rakamlarına ilişkin görüşlerini paylaştı.

Hamit Demir hayatı Haberi

Hamit Demir hayatı

Şehircilik çalışmalarının hız kazanması, ekonomideki büyümeye paralel olarak insanların gelir düzeylerinin yükselmesi daha nitelikli yapılara olan talebi artırıyor.  Türk insanı için yaşanılan evler huzurun, konforun yanı sıra bir de prestij unsuru olarak öne çıkıyor. Bu durum da insanların sosyal alanları, mimari yapıları ve sundukları teknolojilerle öne çıkan markalı konut projelerini tercih etmelerine neden oluyor. 


30 yılı geride bırakan, inşaat sektörünün köklü markası Demir İnşaat, kullandığı teknolojiler, mimari özellikler ve sosyal alanları ile fark yaratan projelere imza atıyor. 


Demir La Vida ve Demir Romance projeleri ile tüketicilerini akıllı ev teknolojilerini sunan Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir ile çalışmalarını ve inşaat sektörünü konuştuk: 


İnşaat sektöründe 30 yıldan bu yana var olabilmenizin sırrı nedir? 


Demir İnşaat olarak inşaat sektöründe 30 yıldan bu yana nitelikli...