22 / 07 / 2024

Hamit Demirel Eyyuboğlu

Hamit Demirel Eyyuboğlu

Deytaş İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hamit Demirel Eyyuboğlu tarafından 2 milyon liralık sermaye ile 29 Ocak 'ta Tuzla, İstasyon Mahallesi, Şehitler Caddesi'nde kuruldu.

Ekşioğlu İskele Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu İskele Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sami Ekşi ve Harun Demirel ortaklığında kuruldu.

Batmaz Demirel Endüstriyel Makine Çelik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batmaz Demirel Endüstriyel Makine Çelik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Halis Can Demirel ve Oğuz Batmaz ortaklığında kuruldu.

Hj Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hj Yapı Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamit Süleymanoğlu ve Jamal Hazam Adam ortaklığında kuruldu.

Hayyamoğlu Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayyamoğlu Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Hamit Kömürcü, Recep Alabuğa tarafından kuruldu.

Hsj Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Hsj Yapı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hamit Süleymanoğlu ve Husaın Jobirov ortaklığında kuruldu.

Trust Tradıng Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Tradıng Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hamit Süleymanoğlu ve Nageb Ahmad Ism Al-Saeedy ortaklığında kuruldu.

Mehmetoğlu Grup İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmetoğlu Grup İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketibugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamit Erik ve Ümmügülsüm Şen ortaklığında kuruldu.

Grand Ravza için geri sayım başladı!

Ramada markasıyla önemli yatırımlar hayata geçirdiklerini açıklayan Hamit Karaoğlanoğlu, Grand Ravza için geri sayımın başladığını açıkladı.

Fikirtepe inatçısı Alaattin Demirel dernek kurdu!

Fikirtepe kentsel dönüşüm sürecinde imza atmayarak, yapı adasında yıkılmayan tek evin sahibi olarak Fikirtepe inatçısı diye anılan Alaattin Demirel, Sabır Karakoçoğlu ile birlikte Fikirtepe Derneği'ni kurdu. Dernek, mahalledeki 3. kentsel dönüşüm derneği.

1941 yılında Beyoğlu Abdülhak Hamit Caddesi'nde 1.343 metrekare arsa 33 bin liraya satılacakmış!

1941 yılında Emlak ve Eytam Bankası'nın verdiği ilanda Beyoğlu Abdülhak Hamit Caddesi'nde yer alan 5 arsa ve Taksim Caddesi'nde yer alan üzerinde iki dükkan olan arsa satılacakmış.

Hüroğlu Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüroğlu Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cemal Akyüz, İsmail Hakkı Akyüz, Hamit Akyüz, Yücel Akyüz, Murat Akyüz tarafından 1 milyon 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Deytaş İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Deytaş İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hamit Demirel Eyyuboğlu tarafından 2 milyon liralık sermaye ile 29 Ocak 'ta Tuzla, İstasyon Mahallesi, Şehitler Caddesi'nde kuruldu.

Veysel Eroğlu: Kıbrıs su temin projesinde yer alan iki baraj 7 Mart'ta tamamlanacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, KKTC Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hamit Bakırcı ile görüştü. Eroğlu, Su Temin Projesi'nde yer alan iki barajın da 7 Mart'ta tamamlanacağını söyledi...

Hamit Demirel Eyyuboğlu Haberi

Hamit Demirel Eyyuboğlu

Deytaş İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hamit Demirel Eyyuboğlu tarafından 2 milyon liralık sermaye ile 29 Ocak'ta kuruldu. 


Deytaş İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri yapmak


Deytaş İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Tuzla, İstasyon Mahallesi, Şehitler Caddesi, Bal Apartmanı,...