17 / 05 / 2024

Hamit Görele eserleri

Hamit Görele eserleri

Çeşitli ülkelerde apartmanları gezip şehir mimarisini inceleyen Ekaterina Galkina, Şişli'de Hamit Görele eserlerini ağırlayan apartmanı inceledi.

Beykoz'un 6 mahallesinin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Çengeldere, Fatih, Yavuzselim, Baklacı, Çiftlik Ve Görele Mahalleleri 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Revizyonu Değişikliği Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Revizyonu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Hamit Gültekin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamit Gültekin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 40 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Hamit Gültekin tarafından kuruldu.

Kurt Çevre İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurt Çevre İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 450 bin TL sermaye bedeli ile Hamit Kurt ve İbrahim Kurt ortaklığında kuruldu. 

TOKİ Giresun Görele’de 240 taksitle ucuz konut!

TOKİ'nin Giresun Görele projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Giresun Görele projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Giresun Görele 2022 sosyal konut projesi...

Beykoz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı revizyonu değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Çengeldere, Fatih, Yavuzselim, Baklacı, Çiftlik ve Görele Mahalleleri 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Revizyonu Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Revizyonu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Sera Otelcilik Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sera Otelcilik Yatırım İnşaat Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hakan Öner, Hamit Gökhan Güleç ve Timur Çakır ortaklığında kuruldu.

Beykoz'un 6 mahallesinin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Çengeldere, Fatih, Yavuzselim, Baklacı, Çiftlik ve Görele Mahalleleri 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Revizyonu ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama Revizyonu askıya çıkarıldı.

Ankaradayı Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sultan Hamit Otel Şubesi açıldı!

Ankaradayı Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sultan Hamit Otel Şubesi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Karadayı tarafından açıldı.

Tek Grup İnşaat Ve Gıda Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi açıldı!

Tek Grup İnşaat Ve Gıda Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi 1000 TL sermaye bedeli ile Mevlüt İpek ve Abdul Hamit Tek tarafından açıldı.

Beykoz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Çengeldere, Fatih, Yavuzselim, Baklacı, Çiftlik ve Görele Mahalleleri 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Görele Asil Seyahat Turizm Nakliyat İnşaat Taahhüt Servis Hizmetleri Ve Ticaret Şirketi kuruldu!

Görele Asil Seyahat Turizm Nakliyat İnşaat Taahhüt Servis Hizmetleri Ve Ticaret Şirketi Bayrampaşa’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kodal tarafından kuruldu.

Hamit Cenk Koç kimdir?

Koç Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Cenk Koç kimdir? Hamit Cenk Koç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hamit Cenk Koç'un biyografisi...

Koç Yapı'nın acı günü! Hamit Cenk Koç vefat etti!

Koç Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Cenk Koç vefat etti. Koç Yapı taziye ilanı yayınladı. 

Hamit Görele eserleri Haberi

Hamit Görele eserleri

St. Petersburg’da yaşayan ve çeşitli ülkelerde apartmanları gezip şehir mimarisini inceleyen Ekaterina Galkina, İstanbul’a geldi. İşte Hürriyet Gazetesi'nden Burak'ın Kuru'nun Ekaterina Galkina ile yaptığı röportaj...

‘Şişli’de bir apartıman’ın lobisini ünlü ressamımız Hamit Görele’nin dört eseri süslüyordu. Ziyaret ettik. Eski apartman sakininden binanın çürük olduğunu ancak sanatsal değeri yüzünden yıkılamadığını öğrendik. Sayesinde tarihi bir gerçekle tanıştığımız Galkina’yla da İstanbul deneyimini konuştuk.

1- Apartman lobilerine ilginiz nasıl başladı?
- Yaşadığım St. Petersburg güçlü bir geçmişe sahip. Rehberler burada ‘tarihi miras’ turları düzenliyor. Binaların incelenmesi, mimarıyla ilgili bilgiler, o dönemde şehirdeki günlük yaşamı anlatıyor. Buna lobilerin hatta apartmanın tamamının gezilmesi de dahil oluyor. Bu turlara katılan kişiler şehre farklı bir gözle bakmaya başlıyor. En azından bana böyle oldu. Önce farklı bir hafta...