05 / 05 / 2024

hamit tuna kentsel dönüşüm

hamit tuna kentsel dönüşüm

Mersin Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mersin'de 70'li yıllar ve öncesinde yapılan binaların hiçbirinin depreme dayanıklı olmadığını belirterek, bu binaların olduğu tüm bölgelerde kentsel dönüşümün şart olduğunu söyledi.

Sitare Kentsel Dönüşüm Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sitare Kentsel Dönüşüm Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Güngören'de Fevzi Umman, Hamit Umman ve Zeynep Umman ortaklığında kuruldu.

Mersin’e metrobüs geliyor!

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın Mersin Büyükşehir adayı olan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna: “Hayal ettiğimiz her şeyi Toroslar’da hayata geçirdik, sıra Mersin’de. Önceliğimiz ulaşım sorununa metrobüs ile neşter vurmak.” dedi. 

Tarsus'un ulaşım sorununa neşter!

Ulaşımın Mersin’in öncelikli konuları arasında yer aldığını söyleyen Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, sorunları çözmek için projelerini hazırladıklarını açıkladı.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için görüşmeler başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Mamak'ta hayata geçirilecek Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için Belediye Başkanı Mustafa Tuna’nın başkanlığında görüşmeler başladı.

Mustafa Tuna'dan kentsel dönüşüme yönelik çözüm önerileri!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, “Uluslararası  Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi  Konferansı’na katılarak bazı açıklamalar yaptı.

Mustafa Tuna: Ankara'da rant esaslı bir imar olmayacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Ankara'da rant esaslı bir imar olmayacağını açıkladı. ''Bazı projeler kentsel dönüşüm alanında olabilir ama bu bir ahenk içinde olmalı'' dedi.

Ankara'da gündem kentsel dönüşüm!

Altındağ ve Mamak’ın belediye başkanları Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna'ya 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Görüşmelerin gündemi "kentsel dönüşüm" oldu.

Esenler Tuna Mahallesi'nde 343 bağımsız birim dönüşecek!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Esenler Belediyesi Tuna Mahallesi'nde yer alan 77 binada 343 bağımsız birimi dönüştürecek.

Mersin GİAD'dan inşaat sektöründeki sorunlara çözüm önerisi!

Mersin Girişimci İş Adamları Derneği Yönetimi, inşaat sektöründe yaşanan sorunları ve çözüm önerilerini Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'ya sunarak,çözüm için destek talep etti.

ERA Gayrimenkul Mersin Ofisi açıldı!

ERA Gayrimenkul'ün güney kesimlerdeki 3. ofisi Mersin’de açıldı. Toros Belediye Başkanı Hamit Tuna ve ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan açılışı birlikte yaptı.

Kentsel dönüşüm ofisleri çoğalmalı!

Kayseri Anadolu Haber Gazetesi köşe yazarı olan Tuna Han Taşçı bugünkü yazısında kentsel dönüşümü ve dönüşüm projelerini anlattı. İşte o haber...

Mersin Toroslar'da kentsel dönüşüm şart!

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Toroslar’da mutlaka kentsel dönüşüm olması gerektiğini vurgulayarak, "Hem insanların yaşam kalitesini yükseltmek hemde gecekondulaşmış yapıdan kurtulmak için bu şart. " dedi.

Hamit Tuna Mersin Toroslar projelerini anlattı!

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mersin Rotary Kulübü'nün haftalık olağan toplantısında yer verdiği "Yerel Yönetimler" konulu panelin onur konuğu oldu.

hamit tuna kentsel dönüşüm Haberi

hamit tuna kentsel dönüşüm

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mersin'de 70'li yıllar ve öncesinde yapılan binaların hiçbirinin depreme dayanıklı olmadığını belirterek, bu binaların olduğu tüm bölgelerde kentsel dönüşümün şart olduğunu söyledi. Tuna, kentsel dönüşümün dayatmayla değil, insanları ikna ederek yapılması gerektiğini vurguladı.

Başkan Tuna, Büyükşehir Belediye Meclisi gündemine de gelen Toroslar ilçesindeki kentsel dönüşüme ilişkin İHA muhabirine açıklama yaptı. Mersin'in yoğun göç aldığı süreçte, şehrin plan yapılanmasının emlakçılar tarafından yapıldığına işaret eden Tuna, o dönemlerde 20-30 dönümlük arazilerin parşömen üzerinde plan yapılarak, hisse parsel şeklinde insanlara satıldığını kaydetti. Tuna, hızlı göçün olduğu süreçte yapı kontrol birimlerinin de çok sağlıklı çalışmadığını ve insanların evleri kendi kafalarına göre yaptıklarını ifade etti. Toroslar Belediyesinin yeni oluşturduğu mahallelerde yeşil alan ve sosyal donatı yönünden hiçbir...