21 / 05 / 2024

Hamiyet Tapar

Hamiyet Tapar

Torunlar Zemin Etüd ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Eşref Açıcıer, Hamiyet Tapar, Mehmet Kadir Benli tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 14 Kasım'da kuruldu

Tapar Bilişim Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Tapar Bilişim Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Nevzat Tapar tarafından ortaklığında kuruldu.

İmpact İnşaat Yapı Malzemeleri Medikal Ürünler Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmpact İnşaat Yapı Malzemeleri Medikal Ürünler Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hamiyet Demir tarafından kuruldu.

Enerbil Mühendislik Enerji Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Enerbil Mühendislik Enerji Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gül Pelin Örge ve Hamiyet Nur Aydın ortaklığında kuruldu.

Erol Tapar, Akiş GYO Mali ve İdari İşler Direktörü oldu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Mali ve İdari İşler Direktörü pozisyonuna Erol Tapar atandı....

Emlak İstasyonu Brokerları Kocaeli'de bir arada!

Emlak İstasyonu Ceo`su Birol Polat, Brokerlar Adnan Mercimek, Derya Cebeci, Hamiyet Aybedir, Murat Alıcıer, Serap Yıldırım, Soner Gülsün. Kocaeli`de bir araya geldi.

Emlak İstasyonu, Kocaeli franchise ofisini açıyor!

Türkiye`de yeni franchise ofis açılışlarıyla adından söz ettiren Emlak İstasyonu, Brokerlığını Hamiyet Aybedir`in yapacağı Emlak İstasyonu, Kocaeli franchise ofisini açıyor.

Say 24 Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Say 24 Gayrimenkul Anonim Şirketi, Hamiyet Yiğit ve Ahmethan Yılmaz Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 100 bin TL sermaye ile 22 Nisan'da Küçükçekmece, Merkez Mahallesi, Dereboyu Caddesi'nde kuruldu.

Torunlar Zemin Etüd ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torunlar Zemin Etüd ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Eşref Açıcıer, Hamiyet Tapar, Mehmet Kadir Benli tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 14 Kasım'da kuruldu

Hamiyet Tapar Haberi

Hamiyet Tapar

Torunlar Zemin Etüd ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Eşref Açıcıer, Hamiyet Tapar, Mehmet Kadir Benli tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 


Torunlar Zemin Etüd ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında her türlü zemin etüdü her türlü arazi ölçümü her türlü sondaj işlerini ve raporlamalarını yapmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Torunlar Zemin Etüd ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Ardıçlı Mahallesi, Ispartakule Caddesi,...