08 / 05 / 2024

Ham:m iç mimari tasarımları

Ham:m iç mimari tasarımları

İç Mimar Muhammet Taşlı tarafından tasarlanan “Seyrek” kütüphane, geleneksel üretim biçimlerinin endüstriyel tekniklerle harmanlandığı Ham:m koleksiyonları içinde her mekan ölçüsüne adapte edilebilir esneklikteki tasarım yaklaşımı ile ayrışıyor.

Ayçiçek yağında indirim olacak mı? Ham ayçiçek yağı fiyatındaki düşüş raflara ne zaman yansıyacak?

Ham ayçiçek yağının tonu uluslararası piyasalarda 1500 dolara kadar geriledi. Bu gelişmenin iç piyasaya ise indirim olarak yansıması bekleniyor. Uzmanlar 5 litrelik ayçiçek yağı için yeni bir fiyat verdi. İşte detaylar…

Bies Tanıtım Hizmetleri İç Mimari İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bies Tanıtım Hizmetleri İç Mimari İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi  Büyükçekmece’de  10  bin TL sermaye bedeli ile Süha Erata tarafından kuruldu.

Tayvanlı YC Inox'un dev yatırımındaki mimari partneri Iglo Architects!

Mimari ve iç mimari projelere imza atan Iglo Architects, Türkiye’de sıfırdan yapılacak olan ilk Tayvan yatırımının mimarı projesini üstlendi.

ham:m, mekanları mermerin ferahlatıcı etkisiyle buluşturuyor!

Kullandığı doğal malzemelerle kullanıcıların iç dünyalarına hitap eden tasarımlar ortaya koyan ham:m, yaz mevsiminde mekanları mermerin ferahlatıcı etkisiyle buluşturuyor.

I-AM, Greenox Urban Residence'ın iç mimari tasarımını üstlendi!

I-AM, Avrupa’nın en yüksek yeşil duvarlarıyla kentsel dönüşümden yeşil dönüşüme geçişin öncülüğünü yapan Greenox Urban Residence projesinin iç mimari tasarımını üstlendi.

l-AM,Greenox Urban Residence'ın iç mimari tasarımını üstlendi!

Tasarım ve marka deneyimi ajansı l-AM, Avrupa'nın en yüksek yeşil duvariarıyia kentsel dönüşümden yeşil dönüşüme geçişin öncülüğünü yapan Greenox Urban Residence projesinin iç mimari tasarımını üstlendi.

ham:m'dan yan sehpa tasarımları!

Yaşam alanlarımızın vazgeçilmez yardımcıları yan sehpalar, ham:m tasarım felsefesiyle yeniden yorumlanıyor. Zarife, Hans, Basit, Neos, Yay ve Tepsi, farklı form ve boyutlarıyla hem iç, hem de dış mekanlarda işlevsel çözümler sunuyor…

Ham:m plus, iyi tasarım kolay mimarlık hizmeti veriyor!

İnsanın iç dünyasına hitap eden tasarımlar ortaya koyan ham:m, dekorasyon detaylarında ham:m yaşam felsefesini benimseyenlere “ham:m plus” adı altında “iyi tasarım kolay mimarlık hizmeti” veriyor.

Ham:m, Seyrek Kütüphane tasarımıyla dikkat çekiyor!

İç Mimar Muhammet Taşlı tarafından tasarlanan “Seyrek” kütüphane, geleneksel üretim biçimlerinin endüstriyel tekniklerle harmanlandığı Ham:m koleksiyonları içinde her mekan ölçüsüne adapte edilebilir esneklikteki tasarım yaklaşımı ile ayrışıyor.

İşte 2016 yılının iç mimari trendleri!

RSG İç Mimarlık Yönetici Ortağı Semih Güven, bu yılın iç mimari trendlerini açıkladı. Güven, 2016’da eski ürünlerle yeni teknolojik malzemelerin bolca kullanıldığı miks projelerin karşımıza çıkacağını söyledi.

TOKİ Trabzon Beşikdüzü hizmet ve teknik danışmanlık alımı işi ihalesi bugün!

TOKİ Trabzon Beşikdüzü kentsel dönüşüm ve gelişim projesi haksahipliği tespit değerleme, kentsel tasarım, mimari proje, modelleme, fizibilite, uzlaşma görüşmeleri hizmet ve teknik danışmanlık alımı işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Erzincan Merkez İnönü Mahallesi hizmet ve teknik danışmanlık alımı işi ihalesi 3 Eylül'de!

TOKİ Erzincan Merkez İnönü Mahallesi kentsel dönüşüm ve gelişim projesi hak sahipliği tespit değerleme, kentsel tasarım, mimari proje, modelleme, fizibilite, uzlaşma görüşmeleri hizmet ve teknik danışmanlık alımı işi ikinci oturumu yapılacak.

TOKİ Trabzon Beşikdüzü'nde hizmet alım işi ihalesi bugün!

TOKİ Trabzon ili Beşikdüzü kentsel dönüşüm ve gelişim projesi haksahipliği tespit değerleme, kentsel tasarım, mimari proje, modelleme, fizibilite, uzlaşma görüşmeleri hizmet alımı işi yapacak.

Ham:m iç mimari tasarımları Haberi

Ham:m iç mimari tasarımları

İç Mimar Muhammet Taşlı tarafından tasarlanan “Seyrek” kütüphane, geleneksel üretim biçimlerinin endüstriyel tekniklerle harmanlandığı Ham:m koleksiyonları içinde, kişiye ve ihtiyaca özel olarak yorumlanabilen detayları, modüler yapısı, zamansız formu ve her mekan ölçüsüne adapte edilebilir esneklikteki tasarım yaklaşımı ile ayrışıyor.


İç Mimar İdil Özbek ve İç Mimar Muhammet Taşlı tarafından kurulan ID-ISTANBUL tasarım ofisinin yarattığı mekanlar için özgün mobilya ve aksesuarlar üretmek üzere doğan ve ürünlerinin gördüğü büyük ilgi üzerine İstanbul’un farklı adreslerinde açtığı 3 showroom ile hizmet vermeye devam eden Ham:m, doğal ve kaliteli malzemelerden imal edilmiş el yapımı tasarımlarla kullanıcıların iç dünyalarını fethediyor.


Muhammet Taşlı tarafından tasarlanan, modüler ve kişiye özel detaylarıyla fonksiyonel çözümler sunarken, zamansız ve güçlü iç mekan tasarımlarında belirleyici bir rol oynayan “Seyrek” kütüphane de Ham:m’ın en...