14 / 05 / 2024

Hamza İnce kim

Hamza İnce kim

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezinde yaptığı toplantıda bazı belediye başkan adaylarını açıkladı. Açıklanan listede Sinop Belediye Başkanlığı için aday gösterilen Hamza İnce kimdir?

Bu fiyata kim alır diyorsanız sıkı durun! Ekim ayında satışları patladı!

İkinci el mi sıfır araç mı diye araştırıp fiyatları görünce de ikisinden vazgeçip bu fiyata kim alır ki diye düşünüyorsanız sizi şoke edecek bir bilgi için hazır olun. Bütün yıl boyunca satışları düşen otomobil sektöründe flaş bir gelişme yaşandı. Ekim ayında otomobil satışları arttı.

Anne ya da baba ölünce emekli maaşını kim alır? Ölen anne ve babanın emekli maaşı kime bağlanır? Ölüm aylığı şartları...

'Ölen babanın ve annenin emekli maaşını kimler alabilir?' sorusunun yanıtı merak ediliyor. Peki anne ya da babanın ölmesi halinde emekli maaşı kime kalır? Anne ya da baba ölünce emekli maaşını kim alır? İşte o soruların yanıtları...

Kim Kardashian, Kanye West'ten Hidden Hills'teki evi aldı!

40 yaşındaki reality show yıldızı Kim Kardashian, ayrılmadan önce Kanye West'in de oturduğu, fakat boşanma aşamasında çocuklarıyla beraber yaşadığı konutu satın aldı. Kardashian, West'e ev için 23 milyon dolar ödedi.

Hamza Yerlikaya kimdir?

Eski Vakıfbank Yönetim Kurulu Üyesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya kimdir? Hamza Yerlikaya daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hamza Yerlikaya'nın biyografisi...

Kanye West'ten Kim Kardashian'a 14 milyon dolarlık ev hediyesi!

Kim Kardashian ve Kanye West, Florida'da milyarderler sitesi olarak bilinen Faena House'taki yeni evlerini gezdi. Rap şarkıcısı Kanye West, 14 milyon dolarlık evi, reality şov yıldızı olan eşi Kim Kardashian'a daha önce hiç göstermemişti.

Kim Kardashian, Hidden Hills'e taşındı!

Dünyaca ünlü magazin yıldızı Kim Kardashian'ın, müzisyen eşi Kanye West'in psikolojik sorunlar yaşayıp ve hastaneye yatırılmadan önce evi terk ettiği ortaya çıktı.

1/5000 ölçekli nazım imar planını kim hazırlar?

İmar düzenlemelerine başlanmadan önce her bölgenin yapısına ve büyüklüğüne uygun bir şekilde planlar hazırlanıyor. Peki, 1/5000 ölçekli nazım imar planını kim hazırlar?

İskan raporunu kim verir?

İskan belgesi, bir yapının inşa edilmeden önce onaylanan ruhsatlı projesine uygun olarak inşa edildiğini ve buna bağlı olarak kullanılmasına izin verilen yapılara veriliyor. Peki, iskan raporunu kim verir?

Macit Özcan: Türkiye'ye örnek olabilecek bir alt yapıya sahibiz!

Göreve ilk geldiğinde Mersin'in alt ve üst yapısı olmayan, hizmete susamış bir kent olduğunu söyleyen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, "Her şeyden önce kim ne derse desin Türkiye'ye örnek olabilecek bir altyapıya sahibiz" dedi

Değer artış vergisini kim öder?

Değer artış vergisi, gayrimenkullerin elden çıkarılmasında doğan vergisel sorumluluklar arasında yer alıyor. Peki, değer artış vergisini kim öder? İşte değer artış vergisi yükümlüleri bu haberde...

Yapı denetim borcunu kim öder?

Arsalarını müteahhite vererek konut sahibi olan kat maliklerinin karşılaştıkları sorunlar arasında "yapı denetim borcu" yer alıyor. Peki, yapı denetim borcunu kim öder? Yapı denetim borcunu kat maliki öder mi?

Riskli alanı kim belirler?

Kentsel dönüşüm faaliyetleri kapsamında tespit edilen riskli alan ile ilgili olarak en çok merak edilen hususlar arasında "Riskli alanı kim belirler?" sorusu karşımıza çıkıyor. İşte sorular ve yanıtları...

Riskli bina tespitine yapılan itirazları kim inceler?

Riskli bina tespitine itiraz edebilir mi? Riskli bina tespitine yapılan itirazları kim inceler? İtiraz sonucunda binanın riskli olmadığına karar verilmesi halinde tapuya konulan şerh kaldırılır mı?

Hamza İnce kim Haberi

Hamza İnce kim

Hamza İnce kimdir?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezinde 5 Aralık'ta yaptığı seçim işleri bölge grup toplantısında bazı belediye başkan adaylarını açıkladı. 


Açıklanan listeye göre Başbakan Erdoğan, Sinop Belediye Başkanlığı için Hamza İnce'yi aday olarak gösterdi. Peki Hamza İnce kimdir?


Hamza İnce biyografi..

Hamza İnce 1955 Gerze, Sinop doğumlu. Hamza İnce İlköğretim ve lise eğitimini Sinop'ta tamamladı. Hamza İnce Amasya Eğitim Enstitüsü mezunu.


Daha önceki yıllarda Sinop Belediye Başkanlığı yapan Hamza İnce 2014 yerel seçimlerinde tekrar Sinop Belediye Başkanlığı için AK Parti'den aday gösterildi.


Hamza İnce 1985-1989 yıllarında Sinop Belediyesi'nde memur olarak çalıştı. Hamza İnce 1989-1994 yılları arasında Sinop İl Özel İdaresi'nde müdür yardımcılığı ve müdür vekilliği yaptı. 


Hamza İnce 1997-1999 yılları arasında Anavatan Partisi Sinop İl Başkanlığı görevi yaptı. Hamza İnce 1999-2004 yılları arasında...