19 / 05 / 2024

Hamzakoy Plajı Deniz Kenarındaki arsanın ihalesi

Hamzakoy Plajı Deniz Kenarındaki arsanın ihalesi

Gelibolu Belediye Başkanlığı, Hocahamza Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Satış bedeli 4 milyon 950 bin TL olarak belirlenen arsanın ihalesi 23 Temmuz 2015 Perşembe günü Saat: 15:00’de gerçekleşecek.

Dünyaca ünlü Belcekız Plajı Rizeli iş insanına kiralandı! 

Ölüdeniz'in ihtişamlı plajı Belcekız, Rizeli iş insanına kiralandı. Kamusal alanın geleceği endişe veriyor. İşte ayrıntılar...

ŞOK'tan yaz kataloğu: Deniz şortu 99,95 TL'ye, güneş spreyi 330,90 TL'ye yüzücü gözlüğü 39,95 TL'ye düştü

ŞOK market 31 Mayıs Çarşamba tarihli ikinci bir indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımladı. Bu katalogta deniz şortundan güneş kremine, plaj havlusundan yüzücü gözlüğüne kadar yaz ürünleri yer aldı. İşte ŞOK 31 Mayıs Çarşamba indirimli aktüel ürünler kataloğu...

BİM yazı getirdi; sezon açıldı! Mayo, deniz şortu, plaj havlusu, plaj topu... İşte 26 Mayıs cuma fiyat listesi

BİM 26 Mayıs Cuma indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. BİM'e yaz geldi. Ünlü market mayo, deniz şortu, plaj havlusu, plaj topu birçok ürünü  26 Mayıs cuma günü satışa çıkarıyor. İşte detaylar...

Mersin'de halk plajı yerine millet bahçesi yapılacak!

Mersin Belediye Başkanı Vahap Seçer, sahildeki Deniz Aquapark’ın yerine halka açık plaj yapmak için çalışma başlattı. Ancak Valilik engeline takıldı. Valiliğin belediyeye gönderdiği yazıda; alanın Millet Bahçesi yapılacağını ve çalışmanın bir an önce durdurulmasını istedi.

Gelibolu'da 5.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Gelibolu Belediyesi, Hamzakoy Plajı Deniz Kenarındaki 4 bin 79,81 metrekarelik parseli ihale ile satıyor. İhale 13 Nisan'da gerçekleşecek..

Antalya'daki Bambus Plajı'nın yıkımına başlandı!

Antalya'da, falezlerin üzerine beton dökülerek oluşturulan Bambus Plajı'nın yıkımına başlandı. Alınan bilgiye, Lara bölgesinde deniz kıyısında bulunan falezlerin üzerine beton dökülerek ve denizin bir bölümü doldurularak plaj oluşturuldu.

Florya Plajı’nı da kapsayan kıyı şeridi turizme açıldı!

AKP’li Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Deniz Köşkü koruma alanı içinde kalan Florya Plajı’nı da kapsayan kıyı şeridini turizme açtı. 273 bin metrekarelik sahile otel, AVM, sergi alanları ve otopark yapılabilecek…

Bolu'ya 1 kilometrelik yapay plaj!

Bolu'da, Büyüksu Deresi'nin turizme ve sportif etkinliklere kazandırılması projesi kapsamında, deniz kumuyla 1 kilometrelik yapay plaj oluşturulacak.

Bolu'da deniz kumuyla yapay plaj oluşturulacak!

Bolu'da, Büyüksu Deresi'nin turizme ve sportif etkinliklere kazandırılması projesi kapsamında, deniz kumuyla 1 kilometrelik yapay plaj oluşturulacak.

Bolu'ya yapay plaj yapılacak!

Bolu'da hayata geçirilecek projeyle, Büyüksu Deresi'nin 1 kilometrelik kısmı gölet haline getirilerek, deniz kumuyla yapay plaj oluşturulacak. Belediye Başkanı Yılmaz: "Gölette, insanlar yüzme imkanına kavuşmanın yanı sıra kano gibi su sporlarını da yapab

Gelibolu Hocahamza'da 4.9 milyon TL'ye satılık deniz kenarında arsa!

Gelibolu Belediye Başkanlığı tarafından, Hocahamza Mahallesi'nde Hamzakoy Plajı deniz kenarında yer alan arsa toplam 4 milyon 900 bin TL bedelle 8 Aralık 2014 Pazartesi günü ihale ediliyor...

Ölüdeniz lagünü temizleniyor!

Ölüdeniz Kumburnu Tabiat Parkı ve Belcekız plaj işletmeleri Ölüdeniz lagününde sabah ve akşam saatlerinde 2 kez yaptığı temizlikte yaklaşık 80 ile 100 kilo arasında katı atık temizliyor.

Türkiye, 397 Mavi Bayraklı plaj ile dünya üçüncüsü oldu!

Deniz Ticaret Odası (DTO) İzmir Şubesi'nden yapılan açıklamaya göre, Türkiye’nin 2012 yılında Mavi Bayraklı plaj sayısı 355, marina 19, yat 13 iken 2013 yılında bu rakam 383 plaj, 21 marina ve 13 yat sayısına ulaştı.

Hamzakoy Plajı Deniz Kenarındaki arsanın ihalesi Haberi

Hamzakoy Plajı Deniz Kenarındaki arsanın ihalesi

BELEDİYEMİZE AİT ARSA SATILACAKTIR


Gelibolu Belediye Başkanlığından:


Belediyemiz sınırları içinde Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıda belirtilen parsel, 2886 Sayılı Yasa'nın 35/a maddesi gereğince Kapalı Teklif Usulü ile satılacaktır.


Mahalle:Hocahamza Mah.

Mevkii: Hamzakoy Plajı Deniz Kenarı (Kemal Reis Cad.)

Ada:271

Parsel: 3

Yüzölçümü:4.724,26 m2 

Tahmini Bedel: 4.950.000 TL

Geçici Teminat: 148.500 TL

İhale Saati: 15;00


İHALE GÜNÜ ve SAATİ

- İhale günü         :  23/07 / 2015 Perşembe günü Saat: 15:00’de

- İhalenin yeri      :  Gelibolu Belediyesi Encümen Salonu

- TAŞINMAZIN ÖZELLİĞİ: Söz konusu taşınmaz 1/1000 ölçekli uygulama imar planına göre 806,40 m2’si imar yolunda, 3.917,86 m2’si E.1.25 H:17,50M Turistik Konaklama alanındadır.

İHALEYE İŞTİRAK EDECEKLERDE ARANILAN ŞARTLAR

A) Kanuni ikametgâh sahibi olmak,

B) Türkiye'de tebligat için adres göstermesi,

C) Ticaret ve/veya sanayi odası belgesi,

a) Tüzel kişi olması halinde tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğu Ticaret...