19 / 05 / 2024

Hamzaköy Uygulama Oteli ihale

Hamzaköy Uygulama Oteli ihale

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Çanakkale'de bulunan bulunan Gelibolu Hamzaköy Uygulama Oteli 'ni satışa çıkarıyor, ihale 23 Ağustos 2013 tarihinde gerçekleştirilecek.

1936'da dünyanın en büyük oteli! 1200 odalı otel yaklaşık 50 milyon rubleye mal olmuş!

1936 yılında Moskova'da şehrin yeni açılmış dünyanın ise en büyük otelinin açılış töreni yapılmış.

İBB tarafından açılışı yapılan Büyükada Oteli'nin fiyatı ortaya çıktı! Bakın gecelik ücreti ne kadarmış!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Orman Bakanlığı'nca satışa sunulan Adalar'daki bir tesisi satın alarak, İstanbulluların ve turistlerin kullanımına açtı. Peki, Büyükada Oteli'nin fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Wanda Vista İstanbul açıldı!

Wanda Hotels - Resorts'un ilk yurt dışı yönetim oteli olan Wanda Vista İstanbul'un rezidansları 7 Ağustos tarihinde açıldı. Wanda Vista'nın ilk açık deniz yönetim projesi olan Wanda Vista İstanbul, aynı zamanda Batı dünyasına "Pure Oriental Delight" konseptini getiren ilk proje olma özelliğinde.

Alibeyköy Uygulama İmar Plan Notu Değişikliği İBB Meclisi’nde onaylandı!

Eyüpsultan Alibeyköy'de saçak parseller olarak nitelendirilen, Akşemsettin, Çırçır, Yeşilpınar ve Karadolap mahallelerinde yer alan, 6 bin 500 konutu ve yaklaşık 30 bin kişiyi ilgilendiren yılların sorunu çözüme kavuşuyor. 

Batman Üniversitesi Hasankeyf Uygulama Oteli tamamlanıyor!

Batman'ın Hasankeyf ilçesinde düzenlenen toplantı sonrasında Vali Hulusi Şahin, yapımı bitirilen 100 yatak kapasiteli Batman Üniversitesi Hasankeyf Uygulama Oteli'ni inceledi.

İçerenköy uygulama imar planı tadilatı askıya çıktı!

Ataşehir İlçesi'ne bağlı İçerenköy Mahallesi'ndeki 12 parselin bir kısmına ilişkin uygulama imar planı tadilatı bugün askıya çıktı..

Kütahya Tavşanlı'ya uygulama oteli yapılacak!

Kütahya Tavşanlı, Göbel Termal Tesisleri'nde otel yapılması planlanıyor. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, ''Otelimiz, erkek ve bayan kapalı havuzlar, açık havuz, sauna, SPA merkezlerini barındıracak.''dedi.

Mekke Abraj Kudai Oteli'ne tepki!

Kabe'nin 2 kilometre uzağında dünyanın en büyük oteli Abraj Kudai'nin inşası devam ediyor. Otelin Kabe-i Şerif'e tepeden bakan binalara katılacak olması eleştirileri artırıyor.

Mekke'de 3.5 milyar dolarlık Abraj Kudai Oteli 2017'de açılacak!

SUUDİ Arabistan’ın Mekke kentinde inşası süren Abraj Kudai Oteli, 10 bin oda sayısıyla ‘dünyanın en büyük oteli’ olacak.

Mecidiyeköy Galatasaray Oteli’nin inşaatında son durum ne?

Sarı-Kırmızılı kulübün eski Ali Sami Yen Stadı'nın yanında yükselen binasının kabası biteli 3 aya yakın süre geçmesine karşın inşaatta ilerleme olmaması camiada merak uyandırıyor.

Konya Ereğli TOKİ Mesleki ve Eğitim Anadolu Lisesi Uygulama Oteli açıldı!

Konya Ereğli'deki TOKİ Mesleki ve Eğitim Anadolu Lisesi Uygulama Oteli açıldı. Şehrin gürültüsünden uzak konforlu konaklamanın yeni adresi olarak gösterilen OAL Otel'in açılışına Ereğli protokolü ve okul müdürleri katıldı.

Mecidiyeköy Galatasaray Oteli'nde sona yaklaşıldı!

Galatasaray Kulübünün nisan ayı olağan divan kurulu toplantısı yapıldı. Toplantı, divan kurulu üyeleri arasında yapılan oylama sonucunda basına kapalı gerçekleştirildi.

Mecidiyeköy Galatasaray Oteli satılacak mı?

Galatasaray Kulübü, Mecidiyeköy'deki oteli kiralama düşüncesinden vazgeçiyor. Yılda 40 milyon Dolar'a yakın faiz ödeyen Dursun Özbek Yönetimi, 150 milyon Dolar civarında bir fiyata oteli satıp borç kamburunu biraz olsun azaltmayı hedefliyor.

Hamzaköy Uygulama Oteli ihale Haberi

Hamzaköy Uygulama Oteli ihale


Çanakkale'de bulunan 2 bin 278 metrekare alana sahip Gelibolu Hamzaköy Uygulama Oteli 23 Ağustos 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak. Gayrimenkulün muhammen bedeli 3 milyon 300 bin lira, geçici teminat bedeli ise 99 bin lira olarak belirlendi.



İlanı detaylı görüntülemek için