27 / 04 / 2024

İBB tarafından açılışı yapılan Büyükada Oteli'nin fiyatı ortaya çıktı! Bakın gecelik ücreti ne kadarmış!

İBB tarafından açılışı yapılan Büyükada Oteli'nin fiyatı ortaya çıktı! Bakın gecelik ücreti ne kadarmış!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Orman Bakanlığı'nca satışa sunulan Adalar'daki bir tesisi satın alarak, İstanbulluların ve turistlerin kullanımına açtı. Peki, Büyükada Oteli'nin fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...



İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Büyükada'da açtığı 'Otel Büyükada Resorts&SPA BELTUR'un konaklama fiyatları sonunda açıklandı.

OTEL BÜYÜKADA HAKKINDA!

Otel Büyükada Resort & SPA Beltur, ziyaretçilerine unutulmaz bir deneyim sunmak amacıyla bir dizi olanak sunmaktadır. Bu olanaklar arasında restoran, snack bar, kafe, dondurma standı, spa ve spor salonu, toplantı odası, amfi tiyatro, çocuk parkı, plaj ve açık havuz bulunmaktadır. Otel, 24 saat açık resepsiyon, oda servisi, kuru temizleme ve çamaşır yıkama gibi hizmetlerle de konukların tüm ihtiyaçlarına cevap vermektedir.

İBB tarafından açılışı yapılan Büyükada Oteli nin fiyatı ortaya çıktı! Bakın gecelik ücreti ne kadarmış!Beltur Restoran, deniz ve bahçe manzaralı harika bir atmosferde konuklara özenle seçilmiş yerel ve uluslararası mutfaklardan lezzetler sunmaktadır. Kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği servisi mevcuttur ve her gün 07.00'den 23.00'a kadar hizmet vermektedir.İBB tarafından açılışı yapılan Büyükada Oteli nin fiyatı ortaya çıktı! Bakın gecelik ücreti ne kadarmış!Beltur Dondurma, yaz sezonunda doğayla iç içe ve deniz manzaralı konumuyla konuklara çeşitli dondurma seçenekleri sunmaktadır. Otel misafirlerine tatlı bir dokunuş sağlayan lezzetler sunmaktadır.

Beltur Snack Bar, deniz manzarası eşliğinde lezzetli yiyecekler ve içecekler sunmaktadır. Yaz sezonunda her gün açıktır ve misafirlerine hizmet vermektedir


Geri Dön