07 / 05 / 2024

Hamzeh Judıcıal iletişim

Hamzeh Judıcıal iletişim

Hamzeh Judıcıal Complex Emlak Gayrimenkul İnşaat Reklam Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ghasem Hamzeh tarafından kuruldu.

İletişim Başkanlığı KPSS şartsız personel alımı yapacak! 2023 İletişim Başkanlığı personel alımı başvuruları başladı mı?

İletişim Başkanlığı, "iletişim uzman yardımcısı" unvanıyla 30 personel alımı yapacağını ilan etti. Peki, İletişim Başkanlığı personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Hamzeh Judıcıal Complex Emlak Gayrimenkul İnşaat Reklam Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamzeh Judıcıal Complex Emlak Gayrimenkul İnşaat Reklam Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ghasem Hamzeh tarafından kuruldu.

Emlakçılıkta iletişim yeteneğinin önemi!

Emlakçıların portföy alabilmek için satıcıyı da alıcıyı da ikna etmesi gerekiyor. Bu nedenle emlakçılar iletişim becerilerini ve bilgilerini sürekli geliştirmek zorunda...

Bağcılar Damga Metro Göztepe iletişim!

Ön satışların başladığı Damga Metro Göztepe projesi 273 konuttan meydana geliyor. Bağcılar Damga Metro Göztepe iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

Yeni Yapı İnşaat Bağcılar iletişim!

Yeni Yapı İnşaat Bağcılar Residence projesinde toplamda 208 konut ve 50 ticari birim yer alacak. Yeni Yapı İnşaat Bağcılar iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Mar Yapı iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek!

2006 yılından bu yana kaliteli inşaat projeleriyle fark yaratan Mar Yapı, Ağustos ayı itibarıyla iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek.

Kapıcıoğlu Sahilada Adatepe iletişim!

Kapıcıoğlu Sahilada Adatepe iletişim numarası 444 74 48 olarak belirlendi. Maltepe Metrosu'na 16 dakika yakınlıkta olan projede metrekare birim fiyatları 7 bin TL'den başlıyor.

Sahilada Rezidans Adatepe iletişim!

Sahilada Rezidans Adatepe iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Kapıcıoğlu İnşaat projesi Sahilada Rezidans Adatepe'de metrekare satış fiyatı 7 bin liradan başlıyor...

Bağcılar Batışehir satış ofisi iletişim!

Bağcılar Batışehir satış ofisi iletişim için 0850 222 53 43 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta olan proje Ege Yapı Group tarafından inşa ediliyor.

York Houses Bağcılar iletişim!

York Houses Bağcılar iletişim için 0216 380 80 01 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam arsa alanı 19 bin 548 metrekare olarak belirlenen proje Nanda Yapı imzası ile yükseliyor.

Bağcılar Mirage Residence iletişim bilgileri!

Toplam 342 adet daireden meydana gelen Mirage Residence İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa ediliyor. Bağcılar Mirage Residence iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 422 65 14 olarak belirlendi.

Mirage Residence Bağcılar iletişim bilgileri!

3 blok şeklinde inşa edilen Mirage Residence projesi Sur Yapı imzası ile İstanbul Avrupa Yakası'nda yükseliyor. Mirage Residence Bağcılar iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Hamzeh Judıcıal iletişim Haberi

Hamzeh Judıcıal iletişim

Hamzeh Judıcıal Complex Emlak Gayrimenkul İnşaat Reklam Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ghasem Hamzeh tarafından kuruldu.

Hamzeh Judıcıal Complex Emlak Gayrimenkul İnşaat Reklam Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkân, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul...