03 / 05 / 2024

Han el Ahmer yıkım son durum

Han el Ahmer yıkım son durum

İsrail yönetimi, işgal altındaki Doğu Kudüs kırsalında bulunan ve Filistinliler için direniş sembolü haline gelen Han el-Ahmer'in yıkım kararını erteledi.

Evinde tarhana, iğne oyası üreten hanımlara 3202 TL ödeme!

SGK tarafından evde el sanatları yapan kadınlar için sigorta sağlanıyor ve bu sigorta kapsamında ev hanımlarına belirli şartların yerine getirilmesi durumunda 3.202,56 TL net ödeme yapılıyor.

Hanımlar müjde! BİM yeni ay kataloğunda Fakir Luck dik süpürge 649 TL, 3 katlı saklama kabı 89 TL! BİM 3 Mart 2023

BİM 3 Mart Cuma aktüel ürünler kataloğunu duyurdu. Hanımlar müjde! BİM yeni ay kataloğunda Fakir Luck dik süpürge 649 TL, 3 katlı saklama kabı 89 TL! BİM 3 Mart 2023 fiyat listesi...

BİM'de Stanley termos 799 TL! Hanımlar fileleri dolduracak kampanya geliyor! Robot süpürge... 20 Ocak 2023 fiyat listesi

BİM 20 Ocak 2023 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. İndirim kapsamında pek çok ürün uygun fiyatlarla satışa sunulacak. BİM'de Stanley termos 799 TL! Hanımlar fileleri dolduracak kampanya geliyor! Robot süpürge... İşte 20 Ocak 2023 fiyat listesi...

Diyarbakır Hanımlar Lokali ve Spor Merkezi açıldı!

Kentteki çalışmalarına devam eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, içinde kütüphane, spor merkezi, anasınıfı, oyun odası, kuaför ve el sanatları atölyelerinin yer aldığı ‘Hanımlar Lokali ve Spor Merkezi’ni açtı.

Doğu Kudüs Han el Ahmer köyünün yıkımı ertelendi!

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Han el Ahmer köyünün yıkımına ilişkin açıklamalarda bulundu. Erteleme kararının kısa süreli olduğunu söyleyen Netanyahu, bölgenin bir süre sonra tahliye edileceğini açıkladı.

İsrail, Han el-Ahmer'in yıkımını erteledi!

İsrail yönetimi, işgal altındaki Doğu Kudüs kırsalında bulunan ve Filistinliler için direniş sembolü haline gelen Han el-Ahmer'in yıkım kararını erteledi.

İsrail, Han El Ahmer Köyü'nü bugün yıkacak!

İsrail yönetimi, Filistin’de, Doğu Kudüs ile Batı Şeria arasındaki bağlantıyı sağlayan Han el-Ahmer köyünü bugün yıkacak.

İsrail'den Filistinlilere "evlerinizi kendiniz yıkın" ihtarı!

İsrail makamları, işgal altındaki Doğu Kudüs'ün kırsalında bulunan Han el-Ahmer bölgesinde yaşayan Filistinli bedevilere 1 Ekim'e kadar bölgeyi terk etmeleri için mühlet verdi..

İsrail'in sembolik köyü Vadi el-Ahmer yıkıldı!

İsrail askerleri, işgal altında bulunan Doğu Kudüs'teki sembolik köy olan Vadi el-Ahmer'i yıktı. 

Doğu Kudüs Han el-Ahmer'de yıkımlar başlayacak!

İsrail Yüksek Mahkemesi, Doğu Kudüs'ün kırsalında bulunan Han el-Ahmer'deki yıkım kararına yapılan itirazı reddetti. Mahkeme tarafından, bölgenin 7 gün içinde boşaltılmasına ve yıkımların başlatılması hükmedildi.

Filistinliler yıkıma karşı direniyor!

Filistin Devlet Başkanı Abbas, İsrail'in Han el-Ahmer bölgesindeki evlerini yıkım girişimlerine vatandaşların engel olduğunu Bölge halkının direniş gösterdiğini söyledi.

Mahmud Abbas'tan İsrail'e yerleşim yeri tepkisi!

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, İsrail askerleri tarafından işgal altında bulunan Doğu Kudüs'teki Han el-Ahmer'de bedevilere ait ev ve ağılları yıkmak için düzenlediği saldırıya tepki gösterdi.

AB'den İsrail'e yıkım tepkisi!

Avrupa Birliği (AB), Han el-Ahmer'de bedevilere ait ev ve ağılların yıkılması kararına tepki gösterdi. AB, İsrail'e yıkımdan vazgeçmesi çağrısında bulundu.

Han el Ahmer yıkım son durum Haberi

Han el Ahmer yıkım son durum


İsrail yönetiminin işgal altındaki Doğu Kudüs kırsalında bulunan ve Filistinliler için direniş sembolü haline gelen Han el-Ahmer'in yıkım kararını ertelediği belirtildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Han el-Ahmer halkına destek olmak ve yıkıma engel olmak için aylardır nöbet tutan Filistinliler, kararın ardından sevinç gösterileri gerçekleştirdi.
 

Dünya kamuoyu, Han el-Ahmer'in yıkım kararına tepki gösterdi

Zaman zaman İsrail güçlerince darp edilen, gözaltına alınan aktivistler ile bölge halkı, adeta Filistin direnişinin sembolü olan Han el-Ahmer'i korumaya devam ediyor.

Diğer bir yandan başta Birleşmiş Milletler ve Avrupa Birliği ülkeleri başta olmak üzere dünya kamuoyu, Han el-Ahmer'in yıkım kararına tepki göstererek, İsrail'e karardan vazgeçmesi çağrısında...