03 / 05 / 2024

Han İç Mimarlık Yapı İnşaat adres

Han İç Mimarlık Yapı İnşaat adres

Han İç Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Emre tarafından kuruldu. 

Elysium Global Gayrimenkul Turizm Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elysium Global Gayrimenkul Turizm Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Şamil Ocak, Mehmet Tuna Han Aslan ve Mustafa Hakkı Karataş ortaklığında kuruldu.

Luka Turizm Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Luka Turizm Ve Mimarlık Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Nazlıhan Güngör tarafından kuruldu.

Marca Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Marca Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aziz sarıhan tarafından kuruldu.

Demiras Yapı Taahhüt İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiras Yapı Taahhüt İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Asena Demir, Aslıhan Demir ve Hüseyin Demir tarafından kuruldu.

Urbanıst Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Urbanıst Mimarlık Anonim Şirketi Fatih’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Övgü Hançerlioğlu tarafından kuruldu.

Polytech Plastik Geri Dönüşüm İnovasyon Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polytech Plastik Geri Dönüşüm İnovasyon Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da 1milyon TL sermaye bedeli  ile Murat Han ve  Yusuf Muhammed Avcı tarafından kuruldu.

Han Partners Mimarlık Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han Partners Mimarlık Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar2da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Kurfeyiz, Tunahan Çakır ve Tunahan Kurfeyiz ortaklığında kuruldu.

ASL Desing Project Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

ASL Desing Project Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Aslıhan Keskin tarafından kuruldu.

Tasmim Mimarlık İnşaat Restorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Tasmim Mimarlık İnşaat Restorasyon Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Atlıhan ve Recep Akman tarafından kuruldu.

Ala Han Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ala Han Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Alakuş tarafından kuruldu.

Bizler Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bizler Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Orkun Han tarafından kuruldu. 

Han İç Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han İç Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Emre tarafından kuruldu. 

Rasa Mimarlık Ve Tasarım Hizmetleri İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Rasa Mimarlık Ve Tasarım Hizmetleri İnşaat Sanayi Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tuna Han Koç tarafından kuruldu. 

Han İç Mimarlık Yapı İnşaat adres Haberi

Han İç Mimarlık Yapı İnşaat adres

Han İç Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Emre tarafından kuruldu. 

Han İç Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1.Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, bedelli veya bedelsiz yola terk, kamuya terk, ifraz, tevhit yapabilir, katirtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebilir. Tapu dairelerinde gayrimenkullerle ilgili her türlü cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir.

Han İç Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Teşvikiye Mah.Av.Süreyya Ağaoğlu Sk.İffet Apt.No:9/2...