06 / 05 / 2024

Han İnşaat selamiçeşme konutları

Han İnşaat selamiçeşme konutları

Han İnşaat'ın Anadolu Yakası'nda hayata geçirdiği projelerine yenilerini ekliyor. Projelerden biri Ümraniye'de diğeri ise Selamiçeşme'de yer alıyor. Daire fiyatları ise 175 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Asş Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asş Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Selim Şenok tarafından kuruldu.

Marinera Çeşme'de 1+1, 2+1 ve 3+1 daireleri ister satın alın ister kiralayın! İşte Marinera Çeşme fiyat listesi

Nuhoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Marinera Çeşme projesi 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tiplerinden oluşmakta. Bu konutlar satın alınabildiği gibi aynı zamanda kiralanabiliyor da. İşte Marinera Çeşme projesi ile ilgili ayrıntılar...

Çeşme Invictus Life'ta yüzde 50 peşinatla vade fırsatı! Invictus İnşaat'tan Çeşme'ye 138 konutluk yeni proje!

Çeşme Invictus Life'ta yüzde 50 peşinatla vade fırsatı sağlanıyor. Invictus İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede toplam 138 konut bulunuyor.

DAP Çeşme ön talep topluyor! Yeni proje!

DAP Yapı'nın merakla beklenen Çeşme projesinde ön talep süreci başladı. DAP Yapı, Çeşme projesi için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Onur Çeçim ve Ömer Adıman ortaklığında kuruldu. 

Eds Han İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eds Han İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdoğan Han tarafından kuruldu.

Swissotel Residences Çeşme'nin kaba inşaatı tamam!

Miray İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Haydar İnaç, Swissotel Residences Çeşme'nin inşasındaki son durumla ilgili açıklamalarda bulundu. İnaç, kaba inşaatın tamamlandığını dile getirdi. 

Global Han İnşaat Otomotiv Yapı Malzemeleri Makina Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Han İnşaat Otomotiv Yapı Malzemeleri Makina Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Orhan Şimşek tarafından kuruldu.

Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Vat.Ot.Pr.Şb açıldı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Vat.Ot.Pr.Şb Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi açıldı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Yenibosna Şubesi açıdlı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Yenibosna Şubesi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Karadeniz Ziraat Turizm İnşaat Ve Eğitim Kurumları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadeniz Ziraat Turizm İnşaat Ve Eğitim Kurumları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Karadeniz  ve Recep    Karadeniz tarafından kuruldu.

Han İnşaat selamiçeşme konutları Haberi

Han İnşaat selamiçeşme konutları

Han İnşaat Anadolu Yakası'nda iki projeye daha start verdi. Geçtiğimiz hafta Suadiye ve Bostancı'da yeni projelerine başlayan Han İnşaat'ın bu projelerden biri Selamiçeşme'de diğeri ise Ümraniye'de yer alıyor. 


Han İnşaat Kadıköy projeleri için tıklayınız


Han İnşaat Selamiçeşme projesi hakkında:



Han İnşaat tarafından yükselen Selamiçeşme projesi, Mısra Sokak'ta Bağdat Caddesi'ne birinci paralelde inşa ediliyor. Şehir ve deniz manzaralı projede 3 oda 1 salon normal daireler ile 4 oda 1 salon dubleks daireler yer alıyor. 


3 metre net tavan yüksekliğine sahip Han İnşaat Selamiçeşme projesi kapsamında teslimler 2015 yılının Mart ayında yapılacak. 


Han İnşaat Selamiçeşme projesinde yer alan dairelerden 3+1'lerin alanları 112 metrekare ve 4+1 dublekslerin alanları 172 metrekare tasarlandı. 


Han İnşaat Selamiçeşme fiyatları 3+1'lerde 1 milyon TL'den ve 4+1 dubleks dairelerde 1 milyon 650...