29 / 04 / 2024

han plus ofisler

han plus ofisler

Han Plus Esenyurt'ta ofis fiyatları 215 bin TL ile 385 bin TL arasında değişiklik gösteriyor...

Business İstanbul’da kiralamalar başladı!

Business İstanbul’da firmalara kiralamalar başladı. 70 metrekareden 1.320 metrekareye kadar değişen A plus ofisler, en ileri teknolojik donanıma sahip bulunuyor.

Kılıçoğlu Konut Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğlu Konut Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cahit Kılıç tarafından 50 bin TL sermaye ile 11 Mayıs'ta Esenyurt, Sultaniye Mahallesi, Doğan Araslı Blok Han Plus İş Merkezi'nde kuruldu.

İnşaat sektöründe yeni moda A Plus ofisler!

Türkiye'de ofis konsepti anlayışı, her geçen gün ciddi değişim ve gelişim gösteriyor, inşaat sektörü de buna paralel olarak, yeni "marka ofis projeleri" geliştiriyor.

Entaş Taahhüt Yapı Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Entaş Taahhüt Yapı Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ali Ozan Zervent Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Esenyurt, Sultaniye Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı Han Plus'ta kuruldu.

Silver Sands Oto İnşaat Turizm İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Silver Sands Oto İnşaat Turizm İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Abdullah Alabdullah tarafından 25 bin TL sermaye ile 12 Ocak'ta Esenyurt, Sultaniye Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı Han Plus'da kuruldu.

M A Group İnşaat Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M A Group İnşaat Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Amer Dıab ve Marouf Dıab ortaklığıyla 25 bin TL sermaye ile 30 Aralık'ta Esenyurt, Sultaniye Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı Han Plus'da kuruldu.

Axis İstanbul A plus ofislerde 48 ay vade farksız ödemelerle!

Sur Yapı ve Hayat Holding imzasıyla, İstanbul’un önemli ticaret bölgesinin kalbi Edirnekapı’da hayata geçecek olan Axis İstanbul Ofis ve Alışveriş Merkezi’nde satışa sunulan A plus lüks ofisler, Haliç ve şehir manzarası ile dikkat çekiyor.

Sur Yapı Axis’te A Plus ofisler 4.705 TL’den başlayan taksitlerle!

Sur Yapı Axis İstanbul Ofis ve Alışveriş Merkezi’nde A Plus Ofisleri 4.705 TL’den Başlayan Taksitlerle ve 120 Aya Varan Vade İmkânı İle Alabilirsiniz.

Axis İstanbul'da A plus ofislerde yüzde 10 kampanya indirimi!

Vatan Caddesi’nde hayata geçirilen Axis İstanbul projesinde 120 aya varan vadeli ödeme seçenekleri sunuluyor. Projede A plus ofisler yüzde 10 kampanya indirimi yapılıyor.

Sur Yapı Axis'te A Plus ofisler 4 bin 705 TL taksitle!

Sur Yapı ve Hayat Holding imzasıyla, İstanbul’un önemli ticaret bölgesinin kalbi Edirnekapı’da hayata geçecek olan Axis İstanbul Ofis ve Alışveriş Merkezi’nde satışa sunulan A plus lüks ofisler, Haliç ve şehir manzarası ile dikkat çekiyor.

Axis İstanbul’da A Plus Ofisler 60 ay vade farksız ödeme fırsatıyla!

Sur Yapı Axis İstanbul’da A Plus Ofisinizi Sabit Kur Avantajı ve 60 Ay Vade Farksız Ödeme Fırsatıyla Alabilirsiniz.

Gürallar Yapı Lapis Han Ofisleri nerede?

Tamamı kullanıma hazır durumda olan Lapis Han Ofisleri bodrum katı ile birlikte 12 kattan oluşuyor. Projede sınırlı sayıda satılık ofisler bulunuyor. Peki Gürallar Yapı Lapis Han Ofisleri nerede?

Ağaoğlu My Newwork Ataşehir'de A plus ofisler 30 ay faizsiz ödeme imkanıyla!

Ağaoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen My Newwork Ataşehir, A plus ofis projesi olarak inşa ediliyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası 'nda Ataşehir 'de yükseliyor.

han plus ofisler Haberi

han plus ofisler

Ukra İnşaat'ın Esenyurt'ta İnşa ettiği Han Plus'ta ofis, home ofis ve mağaza katları yer alıyor. 16 katlı Han Plus'ta 8 kat ofis, 4 kat home ofis ve 4 kat mağaza olarak ayrılıyor. 40 bin metrekare inşaat alanı üzerinde, 5 bin metrekare arsa alanına sahip olan Han Plus'ın tasarımı, Mimar Tatsuya Yamamoto tarafından yapıldı.



Han Plus ofis, home ofis ve mağaza fiyatları;


91 metrekare - 205 metrekare arasındaki ofisler 215 bin TL ila 385 bin TL,

58 metrekare - 208 metrekare arasındaki home ofisler 150 bin TL ila 385 bin TL,

56 metrekare - 603 metrekare arasındaki mağazalar 330 bin TL ila 3 milyon 850 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.


Han Plus havadan görüntüleri için tıklayınız


Han Plus Esenyurt'ta yüzde 50 peşinatla, geri...