07 / 06 / 2024

Han Restorasyon ve İnşaat Anonim Şirketi adresi

Han Restorasyon ve İnşaat Anonim Şirketi adresi

Han Restorasyon ve İnşaat Anonim Şirketi, İbrahim Gürhan Gani Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 3 Ekim'de Beşiktaş, Gayrettepe Mahallesi, Yıldız Posta Caddesi'nde kuruldu.

Şafak Restorasyon Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şafak Restorasyon Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Aksoy ve İsmail Şentürk ortaklığında kuruldu.

Elysium Global Gayrimenkul Turizm Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elysium Global Gayrimenkul Turizm Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Şamil Ocak, Mehmet Tuna Han Aslan ve Mustafa Hakkı Karataş ortaklığında kuruldu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan çocuklu ailelere 1.700 TL maddi yardım!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi çocuklu aileler için bir maddi yardım programı başlatmıştır. Bu program sayesinde, belirli başvuru şartlarını karşılayan ev hanımları ve çalışan kadınlar, aylık olarak 1.700 TL maddi yardım alabilecektir.

Reit İnşaat Taahhüt Restorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reit İnşaat Taahhüt Restorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kavakdibi ve Ümit Demir ortaklığında kuruldu.

Okan Mıhcı Mimarlık Restorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okan Mıhcı Mimarlık Restorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Okan Mıhcı tarafından kuruldu.

İsensa İnşaat Restorasyon Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

İsensa İnşaat Restorasyon Ve Otelcilik Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Enis Hisarlı ve Sarp Akgönül ortaklığında kuruldu.

Han Yurtdışı Ve Yurtiçi İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Han Yurtdışı Ve Yurtiçi İnşaat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Han tarafından kuruldu.

Matla Desing Mimarlık Restorasyon Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Matla Desing Mimarlık Restorasyon Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi Üsküdar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Dilşad Aslaner ve Efe Kağan Hızar kuruldu.

Başka Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başka Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli  ile Çağrıhan Araç  ve Adem Karadoğan tarafından kuruldu.

İstanbul'da restorasyon çalışmaları devam eden tarihi eserler meclis gündeminde!

İstanbul Restorasyon ve Konservasyon Merkez ve Bölge Laboratuvarı Müdürlüğü bünyesinde bulunan ve restorasyon çalışmaları devam eden tarihi eserler meclis gündemine taşındı. CHP'li İlgezdi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Samsun Saathane Meydanı'ndaki restorasyon çalışmaları tam gaz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyon ve onarım çalışmaları devam eden Samsun Saathane Meydanı'nda incelemelerde bulundu.

Keops Restorasyon Ve Yapı Onarım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keops Restorasyon Ve Yapı Onarım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bilge Koçyiğit, Burcu Aydın ve Ramazan Sorhun ortaklığında kuruldu.

Adil Restorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu1

Adil Restorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Adil Doğan tarafından kuruldu.

Han Restorasyon ve İnşaat Anonim Şirketi adresi Haberi

Han Restorasyon ve İnşaat Anonim Şirketi adresi

Han Restorasyon ve İnşaat Anonim Şirketi, İbrahim Gürhan Gani Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 3 Ekim'de Beşiktaş, Gayrettepe Mahallesi, Yıldız Posta Caddesi'nde kuruldu. 


Han Restorasyon ve İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,ticarethane,endüstri tesisleri,santraller trafo merkezleri,telefon telgraf,enerji nakil hat ve tesisleri ile her türlü telekomünikasyon tesislerinin inşaat projelerini hazırlamak ve inşaatlarını yapmak, satmak,kendi  hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait tarihi yapıların restorasyon işleri ve inşaat taahhüt ,proje ,tesisat ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, Prefabrike inşaat ve meskenler, iş hanları, fabrikalar, alt yapı ,zemin iyileştirme, iksa...