20 / 05 / 2024

Handan Döngel

Handan Döngel

Greenarch Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Handan Döngel ve Kerem Kalyoncuoğlu ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 13 Ağustos'ta Beykoz, Göztepe Mahallesi'nde kuruldu.

Handan Boyce, Martı GYO Genel Müdürü görevinden istifa etti!

Handan Boyce, Martı GYO Genel Müdürü görevinden istifa etti. Peki Handan Boyce kimdir? İşte Handan Boyce'nin hayatı...

Beyzade Style Homes satışta! Yeni proje

Beyzade İnşaat tarafından Kocaeli Başiskele Döngel Mahallesinde hayata geçirilen proje satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

İstanbul'un yanı başında konut imarlı arsalar satılıyor! Belediye tarihi verdi! 

Kocaeli Başiskele Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Başiskele ilçesi, Yeniköy ve Döngel Mahallelerinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki Kocaeli Başiskele'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Ekonomi profesöründen döviz kurlarıyla ilgili flaş uyarı; Bu kez tarih verdi

Seçimin ardından ekonomiye dair değerlendirmelerde bulunan Ekonomist Prof. Dr. Volkan Öngel, “Yılın ikinci yarısında yükselen döviz kurları ekonomi gündeminini belirleyecek” dedi. İşte Öngel'in o açıklamaları...

Öngel Yatırım Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

​​​​​​​Öngel Yatırım Dış Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa'da Volkan Öngel ve Gürkan Öngel ortaklığında kuruldu. 

IGZ İnşaat Gıda Üretim Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

IGZ İnşaat Gıda Üretim Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Türkeş Öngel ve Nilgün Öngel ortaklığında kuruldu.

Öngel Yapı İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tırtıl Şubesi açıldı!

Öngel Yapı İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tırtıl Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Kocaeli Başiskele'de 3.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kocaeli İli, Başiskele İlçesi Döngel Mahallesi'nde yer alan bina vasıflı gayrimenkul 3 milyon 869 bin 259 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Döngel Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Döngel Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Döngel imzasıyla kuruldu.

Avcılar kentsel dönüşümle 'prestij kent' haline gelecek!

Kentsel dönüşüm tamamlandığında, hayata geçirilen diğer projelerle birlikte Avcılar'ın prestij kent haline geleceğini ifade eden Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, böylece ilçede yasanan göç sorununu tersine çevireceklerini söyledi.

Greenarch Proje Yönetimi Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Greenarch Proje Yönetimi Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Handan Döngel tarafından kuruldu.

Kocaeli Başiskele'de 6.5 milyon TL'ye satılık 27 arsa!

Başiskele Belediye Başkanlığı, Damlar, Şehitekrem, Yeşilkent, Döngel Merkez, Mehmetağa, Yeniköy Merkez, Sepetlipınar, Kılıçarslan ve Kullar Yakacık Mahalleleri'nde bulunan 27 arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam bedeli 6 milyon 561 bin 480 TL.

Salih Döngel Ekovilla projesini anlattı!

Konutta kalite standardını değiştiren ısı, ses, yangın yalıtımıyla diğer yapılara nazaran yüzde 70'e varan enerji tasarrufu sağlayan Ekovilla, ayrıca kişiye özel projelere de imzalar atıyor.

Handan Döngel Haberi

Handan Döngel

Greenarch Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Handan Döngel ve Kerem Kalyoncuoğlu ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 13 Ağustos'ta Beykoz, Göztepe Mahallesi'nde kuruldu.


Greenarch Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Şirket her nevi laboratuvar sistemlerini yapmak, laboratuvar kurmak, laboratuvar mobilyaları, makine, teçhizat, ekipman ve aletlerinin imalat, alım, satım, ithalat ve ihracatını yapabilir. a)Her türlü laboratuvar sistemleri kurmak,  dekorasyon işlerini ve tadilatını yapmak, servis bakım hizmetleri vermek. b)Her türlü ahşap ve metalden mobilya, dolap, masa, sandalye ve diğer laboratuvar ekipmanlarının  imalat, alım, satım, ithalat ve ihracatını yapmak. c)Her türlü laboratuvar makinaları, ekipman ve aletleri, çeker ocak, havalandırma sistemlerinin imalat, alım, satım, ithalat ve ihracatını yapmak. d)Her laboratuvar ve ofis inşaat ve tadilatını yapmak, dekorasyon ve mimarlık...