02 / 05 / 2024

Hande Ataizi yeni evi

Hande Ataizi yeni evi

4 aylık hamile Hande Ataizi, Nişantaşı’nda tarihi bir apartmanda 1.5 milyon dolara daire aldı. Doğum öncesi taşınmayı planlayan sanatçı, şu sıralar tüm zamanını dekorasyona ayırıyor...

Hande Ataizi Nişantaşı'nda tarihi bir apartmana taşındı!

Ünlü oyuncu Hande Ataizi, 2012 yılında evlendiği Benjamin Harvey ile Gümüşsuyu'ndan Nişantaşı'na taşındı.Hande Ataizi, Nişantaşı' nda tarihi bir apartmanın üst katında 4+1 ev kiraladı...

Hande Demir aylık 12 bin dolara kiraya çıktı!

Erdinç Acar’dan geçtiğimiz temmuz ayında boşanan Hande Demir, yeni bir ev tuttu. Beykoz’da yaşayan ailenin yeni evininin Zincirlikuyu’daki ünlü bir rezidansta aylık kirası ise 12 bin dolara eve çıktı.

Hande Ataizi Nişantaşı’ndan ev bakıyor!

Türk oyuncu ve sunucu Hande Ataizi, sevgilisi Dinç Aydoğdu ile mayıs ayında nikah masasına oturacak. Oyuncu ve sevgilisi şimdilerde Nişantaşı’nda büyük bir ev arıyor.

Hande Ataizi: Bodrum’da evim var!

Bodrum’daki işletmelerin fahiş fiyat politikaları nedeniyle yaz boyunca gündemden düşmediği hatırlatılan Hande Ataizi, ''Bodrum’da evim olduğu için bu durumdan pek etkilenmedim ama tabii ki fiyatlar çok yüksek'' dedi.

Hande Ataizi Nişantaşı’nda kafe açacak!

Etiler’de yer arayan Hande Ataizi, bir arkadaşıyla evinin yakınında Nişantaşı’nda kafe açacak.

Hande Enes, Engin Group’un gayrimenkul işinin kaptanlığını üstleniyor!

Hande Enes, internet yatırımlarına ek olarak aile şirketi Engin Group’un yeni girdiği gayrimenkul işinin “takım kaptanlığını üstleniyor.

Hande Yener Londra’da ev alıyor!

Ünlü şarkıcı Hande Yener önceki gün gittiği Londra'da ev bakmaya başladı. Bir ayağı Avrupa'da olacak popçunun yeni evi için 4 milyon lira ödeyeceği açıklandı.

Hande Erçel Maslak’ta kiralık ev arıyor!

Murat Dalkılıç'ın evinden ayrılan Hande Erçel, yeni ev arayışına başladı. Erçel'in İdo Tatlıses’in Maslak’taki evine talip olduğu öğrenildi.

Hande Ataizi Nişantaşı'nda kiralık dükkan arıyor!

Kanal D’nin merakla izlenen 4 Kadın Zamanı’nın sunucularından olan Hande Ataizi, ticarete adım atıyor. Sunucunun, şu sıralar Nişantaşı civarında kiralık dükkan aradığı iddia edildi.

Hande Ataizi'nin boşanma meselesi tapudan çıktı!

Güzel oyuncu Hande Ataizi boşanma iddialarını yalanladı. Amerikalı eşi Benjamin Harvey ile arada sıkıntılar yaşadığını ancak boşanmayacaklarını ifade etti...

Neo by Hande Yener yarın açılıyor!

Türk Pop Müziği'nin kraliçelerinden Hande Yener, Çeşme Fun Beach'in içinde bulunan Neo by Hande Yener adını verdiği yeni mekanını hizmete açıyor.

Hande Yener, Zekeriyaköy'den 1.2 milyon TL'ye ev aldı!

Hande Yener, geçtiğimiz ay oyuncu Cem Şenol ile nişanlanmıştı. Yener, Şenol ile evlendikten sonra yaşamak için yeni bir ev satın aldı. Şarkıcı, Zekeriyaköy'den aldığı eve 1 milyon 250 bin lira ödedi.

Rıza Kocaoğlu ve Hande Subaşı ev değiştirmedi mi?

Ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu Cihangir’de bir kafedeydi. Kocaoğlu’nun sevgilisi Hande Subaşı ile Cihangir’de başka bir eve taşındığı, Boğaz manzaralı yeni evine aylık 5 bin dolar kira ödediği iddia edilmişti.

İşte Hande Subaşı ve Rıza Kocaoğlu'nun Cihangir'deki evi!

İlişkilerinin ortaya çıkmasıyla birlikte oyuncu Rıza Kocaoğlu ve Hande Subaşı, 2016 yazına damga vuran aşk haberinin kahramanları haline geldi. Marmaris ve Bodrum'da tatil yapan çift, şimdi de 5 bin dolara kiralıkları yeni eve taşınma haberleriyle gündemde.

Hande Ataizi yeni evi Haberi

Hande Ataizi yeni evi

4 aylık hamile Hande Ataizi, Nişantaşı’nda tarihi bir apartmanda 1.5 milyon dolara daire aldı. Doğum öncesi taşınmayı planlayan sanatçı, şu sıralar tüm zamanını dekorasyona ayırıyor.


Eylül ayında ilk bebeğini kucağına almaya hazırlanan 4 aylık hamile Hande Ataizi, bir yandan da taşınma telaşı yaşıyor. Erkek bebek annesi olacak Ataizi, Nişantaşı’ndan daire aldı. 5+1 daire için 1.5 milyon dolar ödeyen ünlü sanatçı, şu sıralar evinin dekorasyonu için koşturuyor. Tarihi bir apartmandan aldığı dairesinin içini Fransız tarzı döşemek isteyen Ataizi, “Hayalimdeki evi sonunda aldım” dedi.


EN BÜYÜK ODA KIYAFETLERE


Amerikalı Benjamin Harvey ile evlendikten sonra Cihangir’de kirada oturmaya başlayan ünlü sanatçı, evine doğumdan hemen önce taşınacak. Doğumdan sonra yeni hayatına yeni evinde adım atmak isteyen Hande Ataizi, bebek odası için de özel bir araştırma yapıyor....