12 / 05 / 2024

Hande Kalender anonim mimarlık

Hande Kalender anonim mimarlık

Lisans eğitimi sırasında dahil olduğu anonim. ekibinin bir parçası olmayı sürdüren Mimar Hande Kalender kimdir? Hande Kalender, hangi işlerde görev aldı? İşte Hande Kalender..

Bioteksan Biyolojik Ürünler Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bioteksan Biyolojik Ürünler Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Tezölmez ve Sencer Hande Tezölmez ortaklığında kuruldu.

Shm Taahhüt Proje Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Shm Taahhüt Proje Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de Mehmet Kalender tarafından kuruldu.

Shm Taahhüt Proje Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Shm Taahhüt Proje Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de Mehmet Fatih Kalender tarafından kuruldu.

Ond Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Ond Mimarlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de Deniz Gezer ve Hande Onar ortaklığında kuruldu.

Zh Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Zh Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Sarıyer’de  4 milyon 715 bin 296 TL sermaye bedeli ile Gözdem Taya Bingöl,  Hande Taylin Or, Mustafa Cihan Bingöl ve Ali Değer Elöve tarafından kuruldu.

Karamanoğlu Metal Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Karamanoğlu Metal Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Karamanoğlu, Esma Hande Orhan ve Kutlukerem Karamanoğlu tarafından kuruldu.

Red House Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Red House Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Gülnur Hande Aykut tarafından kuruldu. 

Crowley Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Crowley Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Gülnur Hande Aykut tarafından kuruldu. 

Asset Öğrenci Evi Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Asset Öğrenci Evi Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de Rıza Hüseyin Erkanlı, Berat Hande Alagöz ve Kamil Kutlu ortaklığında kuruldu. 

Ander İnşaat Turizm Petrol Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ander İnşaat Turizm Petrol Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ali Haluk Çavuşoğlu ve Aslı Hande Çavuşoğlu ortaklığında 216 bin milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hande Kalender kimdir?

Lisans eğitimi sırasında dahil olduğu anonim. ekibinin bir parçası olmayı sürdüren Mimar Hande Kalender kimdir? Hande Kalender, hangi işlerde görev aldı? İşte Hande Kalender..

Mod Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mod Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Şahin Doğan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Kalender Polat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 22 Ocak'ta Bahçelievler, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Kalender Yatırım Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Kalender Yatırım Yapı Anonim Şirketi, Eren Kalender Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Erdi KalenderYönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 14 Ocak'ta Bağcılar, Hürriyet Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Hande Kalender anonim mimarlık Haberi

Hande Kalender anonim mimarlık

Hande Kalender kimdir?

Hande Kalender, 1989 yılında Konya’da doğdu. Meram Anadolu Lisesi’nin ardından, 2013 yılında İTÜ Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü lisans eğitimini, 2014 yılında ise çift anadal programı İTÜ Mimarlık Fakültesi Peyzaj Mimarlığı lisans eğitimini tamamladı. 


Permakültür tasarım eğitimi aldı. Lisans eğitimi sırasında dahil olduğu anonim. ekibinin bir parçası olmayı sürdürüyor.


Anonim.istanbul

anonim.istanbul 2010 yılında çok disiplinli bir tasarım platformu olarak kuruldu. 


Birbirinden çok farklı ölçeklerde, farklı alanlarda tasarım konusunu hem profesyonel, hem akademik olarak ele alan, farklı işbirliklerine ortam hazırlayan bir yapı olmayı kendine hedef edindi. Zaman içinde değişen üyelerle bu yapı, profesyonel anlamda çalışmalarını mimari tasarım, peyzaj tasarımı, iç mekan tasarımı alanlarında sürdürmekte, ekip elemanları akademik ortamlarda da çalışmalarına devam etmektedir. Kamusal alanda tasarım, katılımcı tasarım süreçleri anonim.istanbul’un özel çalışma...