11 / 05 / 2024

Hande soral çiftlik evi

Hande soral çiftlik evi

Gümüşlük'teki evlerinde yüksek ses nedeniyle komşularının rahatsız olduğu Oyuncu kardeşler Hande ve Bensu Soral, bu kez hep birlikte Dalyan'a gitti.

Hande ve Bensu Soral, çiftlik evinden vazgeçmiyor!

Gümüşlük'teki evlerinde yüksek ses nedeniyle komşularının rahatsız olduğu Oyuncu kardeşler Hande ve Bensu Soral, bu kez hep birlikte Dalyan'a gitti.

Hande Yener aradığı çiftlik evini Urla'da buldu!

Başarılı şarkıcı Hande Yener, aradığı çiftlik evini İzmir’in şirin ilçesi Urla’da buldu...

Hande Yener'in yeni evinde 500 bin dolarlık değişim!

Cihangir'deki evinde yaşanan hırsızlık sonrası Beykoz'da inşa edilen Acarblu Residence'a taşınma kararı alan Hande Yener, evinin dekorasyonunu baştan aşağı değiştiriyor. Maliyet 500 bin doları buldu

Hande Soral ve İsmail Demirci Galata'da ev arıyor!

KISA bir süre önce aşk yaşamaya başlayan oyuncular Hande Soral ve İsmail Demirci, birlikte yaşama kararı aldı. Çift, şu sıralar çekimlerden arta kalan tüm vakitlerini ev arayarak geçiriyor.

Hande Yener Karaköy'de mekan açacak!

İlk olarak Bodrum'da bir plaj işleterek ticarete atılan ünlü şarkıcı Hande Yener, kısa süre önce İstanbul'da bir mekan baktığını açıklamıştı. Yener, aradığı mekanı sonunda Karaköy'de buldu.

Samsun'da bir cadde AVM oluyor: Çiftlik Cadde AVM!

Samsun'da açık AVM'ye dönüşütürülecek olan Çiftlik Caddesi'ndeki 10 apartmanın dış cephe düzenlemesi tamamlandı. Yüzde 60’tan fazlası tamamlanan projenin 2016 yılına kadar bitirilmesi hedefleniyor. İşte ayrıntılar...

Naturalm Çiftlik Evleri projesi!

ALM İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Zuhal Alım'ın, bayanların gözüyle ürettiği villa ve çiftlik evi gibi projeleri adeta yok satıyor

Naturalm Çiftlik Evleri yemyeşil bir hayat vaat ediyor!

ALM İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Zuhal Alım'ın, bayanların gözüyle ürettiği villa ve çiftlik evi gibi projeleri adeta yok satıyor.

TOKİ Afyonkarahisar Yeşilçiftlik'e konut yapacak!

İGM Ekim ayı toplantıları dün sabah yapılan beşinci ve sonuncu oturumla tamamlandı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar Yeşilçiftlik'e konut yapacak.

1948 yılında KüçükÇiftlik Park'ta lunapark ve gazino kurulacak!

1948 yılında mülkiyeti Yusuf İzzeddin Efendi'nin mirasçılarına ait olan KüçükÇiftlik Park'ta, arazi sahipleri, lunapark ve gazino kurmak istemişler. Mali vaziyetinden dolayı parkı istimlak edemeyen Belediye, arazi sahipleri tarafından gelen teklifi değerl

Çiftlik Evleri Beylikdüzü projesinde teslimler başladı!

Azam Gayrimenkul tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Çiftlik Evleri Beylikdüzü projesinde konutlar teslim edilmeye başlandı.

Naturalm Çiftlik Evleri, Körfez Geçiş Köprüsü'nden olumlu etkilendi!

Kocaeli'de hayata geçirilen tek nitelikli ve markalı konut projesi Naturalm Çiftlik Evleri’ni inşa eden ALM İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Zuhal ALIM; Körfez Köprüsü’nün son bir yıl içinde bölgedeki gayrimenkul fiyatlarını 2 ila 3 katına çıkardığını belirtti

Susurluk'ta icradan 7.2 milyon TL'ye satılık çiftlik!

Susurluk İcra Dairesi tarafından, Balıkesir İli, Susurluk İlçesi'nde bulunan çiftlik satışa çıkarıldı. Söz konusu taşınmazın toplam bedeli 7 milyon 291 bin 73 TL olarak belirlendi.

Hande soral çiftlik evi Haberi

Hande soral çiftlik evi

Oyuncu kardeşler Hande Soral ve Bensu Soral, çiftlik evinden vazgeçmiyor. Milliyet'te yer alan habere göre, geçtiğimiz haftalarda Bodrum Gümüşlük'teki evlerinde yüksek ses nedeniyle komşularının rahatsız olduğu Soral ailesi bu kez hep beraber Dalyan'a gitti.

Tatillerini Dalyan'da sürdüren Soral ailesinden; Bensu Soral eşi Hakan Baş, Hande Soral eşi İsmail Demirci, annesi Sebahat Soral, babası Hamdi Soral dahil tüm aile bir araya geldi.


Soral ailesine çiftlik evinde Tugay Mercan - Deniz Baydar çifti de eşlik etti. Kadınlar şezlongta sohbet ederken erkekler ise ayak tenisi oynadı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle tedbiri elden bırakmayan Soral ailesinin lüks oteller yerine özel villalara yöneldiği görüldü. Dalyan’da kiraladığı çiftlik evinin haftalığının 40 bin lira olduğu belirtildi.

Diğer bir yandan aile üyeleri tatil karelerini sosyal medya hesaplarından da sık...