07 / 05 / 2024

Hande Subaşı dava

Hande Subaşı dava

Aldığı dairenin eksik teslim edildiğini fark eden Hande Subaşı'nın annesi, savcılığa suç duyurusunda bulundu. Müteahhite, bugüne kadar yapılan tüm masrafların karşılanması için dava açıldı...

Rıza Kocaoğlu ve Hande Subaşı ev değiştirmedi mi?

Ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu Cihangir’de bir kafedeydi. Kocaoğlu’nun sevgilisi Hande Subaşı ile Cihangir’de başka bir eve taşındığı, Boğaz manzaralı yeni evine aylık 5 bin dolar kira ödediği iddia edilmişti.

İşte Hande Subaşı ve Rıza Kocaoğlu'nun Cihangir'deki evi!

İlişkilerinin ortaya çıkmasıyla birlikte oyuncu Rıza Kocaoğlu ve Hande Subaşı, 2016 yazına damga vuran aşk haberinin kahramanları haline geldi. Marmaris ve Bodrum'da tatil yapan çift, şimdi de 5 bin dolara kiralıkları yeni eve taşınma haberleriyle gündemde.

Hande Subaşı ile Rıza Kocaoğlu Cihangir'e taşındı!

Hande Subaşı-Rıza Kocaoğlu aşkı doludizgin! Sürpriz bir aşka yelken açan oyuncu çiftin Cihangir’de Boğaz manzaralı bir eve taşındığı ve birlikte yaşamaya başladığı ortaya çıktı.

Hande Subaşı Bebek ve Arnavutköy civarında ev arıyor!

Eşi Can Tursan'la boşanma davası bugün görülecek olan Hande Subaşı, taşınmak için ev aramaya başladı. Eşiyle oturduğu evden ayrılmak isteyen Subaşı, Bebek, Arnavutköy civarında ev arayışlarına hız verdi.

İzale-i şuyu dava masrafını kim öder?

İzale-i şuyu davası, paydaşlar malın paylaştırmasını isterler. Peki, izale-i şuyu dava masrafını kim öder? İzale-i şuyu dava masrafını davayı açan mı öder? Yoksa, dava masraflarına tüm paydaşların katılım sağlaması gerekir mi?

Ortaklığın giderilmesi dava masrafını kim öder?

Ortaklığın giderilmesi davasını bir hissedar diğerlerine karşı açıyor. Peki Ortaklığın giderilmesi dava masrafını kim öder? Ortaklığın giderilmesi dava masrafını davayı açan mı öder, yoksa tüm paydaşlar mı?

Mirastan mal kaçırma dava dilekçesi!

Miras hukukuna göre mirasbırakan kişi, bazı mirasçılarınını miras hakkından yoksun bırakmak amacıyla malların satışını gerçekleştirebiliyor. Bu durumda mirasçılar dava açabiliyorlar. İşte mirastan mal kaçırma dava dilekçesi!

Mirasın reddi dava dilekçesi!

Bir yakınınızın vefatından sonra mirasbırakanın borcu var ise bu mirası reddetme hakkına sahip oluyorsunuz. Mirasın reddi davası için Sulh Hukuk Mahkemesi'ne dilekçe başvurusunda bulunmanız gerekiyor. İşte, mirasın reddi dava dilekçesi!

Ankara'daki toplu ulaşım zammına dava!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Ankara 'daki toplu ulaşım zammının sosyal devlet ilkesine aykırı olduğunu iddia ederek, zammın yürütmesinin durdurulması ve iptali istemiyle dava açtı.

Alakır Vadisi’ndeki HES’e ilişkin verilen ÇED raporuna karşı dava açıldı!

17 çevreci Alakır Vadisi’ndeki HES’e ilişkin verilen ÇED raporuna karşı dava açtı ve mahkeme, yürütmeyi durdurma kararı verdi. Bunun üzerine HES firması 17 çevreci ile bir derneğe 20 milyon TL’lik ihtarname çekti.

İmar planı iptali dava dilekçesi!

Bir yerleşim bölgesinde arazinin nasıl kullanılacağı imar planında belirleniyor. Planlarının ilan süresi boyunca vatandaşların bu planlara bir dilekçe ile itiraz etme hakları bulunuyor. İşte imar planı iptali dava dilekçesi..

Hande Yener Ankara'dan ev almak istiyor!

Konser için geldiği Ankara'da ONS İncek Residence projesini ziyaret eden Hande Yener, Ankara'ya sık sık geldiğini, konaklama için otel konforunda bir eve sahip olmayı arzuladığını söyledi.

Kadastro mahkemesine nasıl dava açılır?

Kadastro itirazı; tahdit ve tespitleri askı ilanına çıkarılmasından itibaren belli bir içerisinde yapılması gerekiyor. Yapılacak itirazın yazılı bir belge olan dilekçe ile beyan edilmesi gerekiyor. Peki, kadastro mahkemesine nasıl dava açılır?

Hande Subaşı dava Haberi

Hande Subaşı dava

Aldığı dairenin eksik teslim edildiğini fark eden Hande Subaşı'nın annesi, savcılığa suç duyurusunda bulundu. Müteahhite, bugüne kadar yapılan tüm masrafların karşılanması için dava açıldı.


Bodrum Turgutreis Köyü'nden 2011'de bir daire alan 2005 Miss Turkey güzeli Hande Tursan Subaşı'nın annesi Şaziye Alptekin, dairede birçok eksiklik olduğunu görünce ayıplı işlerin giderilmesini istedi. Ancak müteahhit Erol Şamlı, aylar geçmesine rağmen eksiklikleri gidermedi. Evde yapılan bilirkişi incelemesi sonucunda, 6 bin 800 liralık eksik ve ayıplı iş bedeli belirlendi. Davalı ise dairedeki eksik ve ayıplı işlerin kendisinden kaynaklanmadığını iddia etti. Alptekin, iki yıl önce mahkemenin belirlediği 6 bin 800 lira ile noter masrafı 450 liranın davalıdan tahsili için dava açtı. 


DAVALI: "EVİ O ŞEKİLDE ALDI" 

Müvekkilinin satılan dairenin müteahhidi olmadığını, taraflar arasında yazılı sözleşme de bulunmadığını anlatan...