28 / 04 / 2024

Hande Subaşı ile Rıza Kocaoğlu cihangir

Hande Subaşı ile Rıza Kocaoğlu cihangir

Hande Subaşı-Rıza Kocaoğlu aşkı doludizgin! Sürpriz bir aşka yelken açan oyuncu çiftin Cihangir’de Boğaz manzaralı bir eve taşındığı ve birlikte yaşamaya başladığı ortaya çıktı.

Şeyma Subaşı’nın Instagram ücretli abonelik kazancı şoke etti! O rakamı duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız!

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Şeyma Subaşı, bu kez Instagram ücretli abonelik kazancı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sosyetik güzelin Instagram kazancı ağızları açık bıraktı. İşte detaylar...

Hande Güner Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Hande Güner Mimarlık Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hande Güner tarafından kuruldu.

Hande Sermet Topönder Mimarlık Tasarım Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hande Sermet Topönder Mimarlık Tasarım Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hande Sermet Topönder tarafından kuruldu.

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç lüks villalarının kirasını ödeyemiyor mu?

Hande Erçel ile Murat Dalkılıç'ın Çubuklu Vadi Konakları'nda bulunan, aylık kirası 25 bin TL olan olan lüks villalarının kirasını ödemekte zorluk çektiği iddia edildi...

Hande Ataizi Nişantaşı’ndan ev bakıyor!

Türk oyuncu ve sunucu Hande Ataizi, sevgilisi Dinç Aydoğdu ile mayıs ayında nikah masasına oturacak. Oyuncu ve sevgilisi şimdilerde Nişantaşı’nda büyük bir ev arıyor.

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç'ın evlerinin kirası 25 bin TL!

Güzel oyuncu Hande Erçel ile popçu Murat Dalkılıç, yeniden Çubuklu Vadi Konakları’na taşınıyor.

Şeyma Subaşı Ulus'a taşındı!

Acun Ilıcalı ile boşanmasının ardından birlikte oturdukları evden ayrılan 29 yaşındaki Şeyma Subaşı Ulus'ta beğendiği eve taşındı. Subaşı, yeni evini de takipçileriyle paylaştı.

Şeyma Subaşı: 3 kişilik ev arıyorum!

Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı boşanma sonrasında magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. Subaşı'dan Acun'un satılığa çıkarttığı ev ile ilgili açıklama geldi.

Hande Yener evini tadilata soktu!

Ünlü şarkıcı Hande Yener evlilik hazırlıklarına girişti. Yener, nişanlısı Ümit Cem Şenol ile yaşayacakları evini tadilata soktu. Şarkıcı, tadilat çalışmaları için yaklaşık 300 bin lira harcadı.

Hande Ataizi'nin boşanma meselesi tapudan çıktı!

Güzel oyuncu Hande Ataizi boşanma iddialarını yalanladı. Amerikalı eşi Benjamin Harvey ile arada sıkıntılar yaşadığını ancak boşanmayacaklarını ifade etti...

Hande Erçel Murat Dalkılıç'ın evine taşındı!

Şarkıcı Murat Dalkılıç'ın oyuncu Hande Erçel ile aşk yaşamaya başladığı kulislerde konuşulmaya başlanmıştı. Hande Erçel sevgilisi Murat Dalkılıç’ın, Çubuklu’daki villasına taşındı.

Hande Yener, Zekeriyaköy'den 1.2 milyon TL'ye ev aldı!

Hande Yener, geçtiğimiz ay oyuncu Cem Şenol ile nişanlanmıştı. Yener, Şenol ile evlendikten sonra yaşamak için yeni bir ev satın aldı. Şarkıcı, Zekeriyaköy'den aldığı eve 1 milyon 250 bin lira ödedi.

Watergarden İstanbul bugün açılıyor!

Yeme-içme ve eğlence anlayışına farklı bir soluk getiren Watergarden İstanbul, konser maratonunu Hande Yener ile başlatıyor.

Hande Subaşı ile Rıza Kocaoğlu cihangir Haberi

Hande Subaşı ile Rıza Kocaoğlu cihangir

Hande Subaşı-Rıza Kocaoğlu aşkı doludizgin! Sürpriz bir aşka yelken açan oyuncu çiftin Cihangir’de Boğaz manzaralı bir eve taşındığı ve birlikte yaşamaya başladığı ortaya çıktı.


Sürpriz bir aşka yelken açan Hande Subaşı ve Rıza Kocaoğlu, aynı evde yaşamaya başladı. Çeşme tatilleri sırasında birlikte yaşama kararı alan çiçeği burnunda çift, İstanbul’a döner dönmez taşınma telaşına düştü.


BÜYÜK VE BOĞAZ MANZARALI

Subaşı’nın, Kocaoğlu’nun Cihangir’de dört yıldır oturduğu evi küçük bulması üzerine ikili, emlakçıların kapısını çaldı. Kenan İmirzalıoğlu’nun Sinem Kobal’la evlenmeden önce oturduğu sokakta Boğaz manzaralı bir daire bulan âşıklar, yeni yuvalarına taşındı.


Habertürk



Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Geçtiğimiz günlerde Rıza Kocaoğlu’yla aşk yaşadığı ortaya çıkan güzel oyuncu Hande Subaşı, sevgilisine ev değiştirtti.


Kocaoğlu'nun Cihangir'deki evini küçük bulan Subaşı, sevgilisinin Kenan İmirzalıoğlu'nun evlenmeden önce oturduğu Batarya Sokak'taki...